Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 267,343

Bana dediler ki sen şusun busun, şöylesin böylesin. Ne odu sanki? Gariban bir öğretmene iftira ettiler. Güçleri bana yetti. Ortada hiçbir durum olduğu falan da yok. Tamamen iftira.
Üstelik istediğim gibi olmakta sonuna kadar da özgürüm.
Sonuçta bana bununla da bir halt edemediler. Evet insanlara böyle de bir şey yapamıyorlarmış. Ben de bunları yaşamış ve öğrenmiş oldum. Benim için önemli bir deneyim oldu.

Ayrıca evet, Ben bulunduğum ortamlarda doğal bir liderim. Üstelik çok da iyi bir lidirimdir. Bir gün yaşamım yeterse derneğimde güzel görevlerde bulunmak istiyorum. Bunun için emekli olmam gerekli. Ayrıca emeklilik hayatımda daha çok karavanla haşır neşir olmak istiyorum. Ama derneğimde resmi görevler almak da istiyorum.

Öte yandan beni karalamak için kullandıkları gibi delikanlı olmaya da bilirdim. Ve bu da asla bir suç falan değil. Delikanlı olmayıp kamp yapmak istemek de bir suç değil. Hatta delikanlı olmayıp kampçı dostları olmak da bir suç değil. Bana yamamaya çalıştıkları şeylerin hiçbirisi bir suç değil arkadaşlar...

Dost canlısı bir insanım. Bulunduğum ortamda sorumluluk aldım insanları kampa götürdüm. Bağlaması olan bedava bağlama çaldı, odunu olan ateş yaktı. Herkes de gayet halinden memnundu.

Sonradan sonraya böyle yalan laflar çıkardılar. Kimseye muhtaç olmadığım gibi kimseden en ufak bir şey istemişliğim almışlığım yok arkadaşlar...

Son derecede delikanlı bir insan olduğumu düşünüyorum. Bunun aksini ispat edecek hiçbir şey, hiçkimsenin elinde yok. Varsa buyursun arkadaşlar...

Ben insanlara iftira edip kaçıp kaybolup gidenlerden birisi değilim. Ben tamamen ne yazıyorsam açık kimliğimle ve yüreğimle yazıyorum. Yerim de belli yurdum da belli. Kimseden de korkum yok. Özellikle de namertten korkmuyorum.