Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,375

Hocam hayırlı olsun.
Ben de geçen sene aşçılık bölümüne başladım. Bu yaşta öğrenci kartı aldım. Metro, otobüs, müze gibi çoğu yerde kullanılıyor . Öğrenci işlerinden email adresi alırsanız aylık 19 liraya youtube premium kullanabiliyor sunuz.
Eğlenceli faydalı dersler olduğu gibi heryerde bulunan işgüzarlar tarafından oluşturulan saçma derslerde var.
Online dersler oluyor, yakalarsaniz eğlenceli oluyor.

Hocam hayırlı olsun.
Ben de geçen sene aşçılık bölümüne başladım. Bu yaşta öğrenci kartı aldım. Metro, otobüs, müze gibi çoğu yerde kullanılıyor . Öğrenci işlerinden email adresi alırsanız aylık 19 liraya youtube premium kullanabiliyor sunuz.
Eğlenceli faydalı dersler olduğu gibi heryerde bulunan işgüzarlar tarafından oluşturulan saçma derslerde var.
Online dersler oluyor, yakalarsaniz eğlenceli oluyor.
Teşekkürler, Size de başarılar... Ben de liseden Mutfak bölümü mezunuyum.

Ben bir hobi fotoğrafçısıyım. Sadece zevkim için kitap okuduğum gibi, fotoğraflarımı da sadece zevkim için çekiyorum. Fotoğraflarım beğenilse de beğenilmese de benim için çok bir şey farketmez. Beğenilmek ve güzel şeyler ortaya çıkarmak tabii ki istiyorum. Ama ilk hedefim bu değil. Amacım zevk almak.

IMG_20230917_154957_1.jpg

Bugün A101'den aldığım donmuş uskumru filetoyu tavada hallettim. Yanına da güzel bir zeytinyağlı sirkeli salatamı yaptım. Pek güzel bir öğün oldu. Balık severim.

Zaten küçük şeylerden mutlu olmaya çalışıyorum. Mesela aylar sonra motosikletim çalışır hale geldi. Onunla küçük turlar atmaya bile başladım. İlla ki uzak yerlere gidesim yok. Buralarda bir tur atmak beni fazlasıyla mutlu edebiliyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR