Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı için biraz alışveriş yaptım. Köye kargo gelmiyor. O yüzden Alış-Verişimi buradayken yapayım dedim. Aldığım en önemli şeylerden biri de kağıt, Yazıcı toneri en pahalı tutan şeyler bunlar. Ama alınması gerek...
Bugün yakıt içinde bozulmasın diye uzun zamandır çalışmayan Eberspacher'imi çalıştırdım. Çok şükür güzel çalışıyor. Sonra da Güçlü ile çıkıp bir tur attık ki araba çalışsın. Çalışan demir ışıldar...
Benim motokamyonetim küçük, şirin güzel bana göre iyi. Kliması da var. Bu da yazın iyi oluyor. Tek sorun yakıtın çok pahalı olması bence. Ama yine de motokamyonetim her zaman kamp yapmaya hazır, O daima hazır.
Bu haftasonu biraz kentkartımla Ankara gezileri yapacağım. Kızılay'a gitmeyi planlıyorum. Kızılay'da fotoğraf çekeceğim. Ve yeni öğrendiğim bir dükkanı deneyimlemek istiyorum. Burası sadece makarna yapan bir dükkan. Ama italyan usulü çiğ hamurdan. Burası hakkında yeni işittim bir şeyler. Daha doğrusu galiba instagramda gördüm ama gidip deneyimlemek istiyorum.