Yugun 2022, Güçlü Mini Kampervan Ve Pirikamp Ile Gezilerimiz...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,200
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 342,104
Hocam, motorlu araçlarımız bizler için bir nevi terapi gibi. Bence sonuna kadar direnmek gerekir çünkü daha çok para harcatabilir.

Etiketler

Teşekkürler. Sınava daha var. Kasımda olacak sanırsam. İnşallah başarılı olabilirim. Sevgiyle.

Yenimahalle'deyim.
Yaz tatili fiilen başladı.
Uzaktan eğitim seminerler var daha...
Haftaya evdeyim.
Bol bol motosikletimle çevrede geziler yapmayı düşünüyorum.

Bugün de Mobidik ile Angara caddelerinde birazcık turladım.
Vee şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Yaşasın, iyi ki motosikletimi almışım...
Yine evde History Channel izlemeye devam...

Bu yaz bol bol evde vakit geçireceğimden Disney Channel'e üye oldum ve bir tane de NatGeo belgeselini bugün izledim. Norveç'teki karlı koşullarda kaza yapan kamyonları çıkarttıkları bir seriydi. Disney Channel'de güzel bir şeyler var gibi görünüyor. Yaz boyunca izleyecek bir şeyler...

Buyaz en azından birkaç kere aracım Güçlü ile kampa gidebileceğimi düşünüyorum. Bunlar genelde gitmeyi sevdiğim yakın yerlere olacak. Uzak bir gezi planlamıyorum. Ama belki Ağustos'ta bir gezi yapabilirim bir ara. Bu gezi deniz kenarı bir yere de olabilir. En azından bir Deniz Havası almayı kendim için faydalı bulurum. Ama bu gezi şart da değil. Maddi durumlara bağlı biraz bu işler...

Çekme karavanla bir tatil bu yaz planlarımda yok. Maddi koşullar nedeniyle... Karavan duracak bende. İçinde kahve içmek için bile bir karavan almaya değer çünkü. (Bu benim düşüncem) Pirikamp ile yolları ayırmak için bir neden yok.