Yol mu Yok ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,183
Ynt: Yol mu Yok ???

Masrafını karşılayabilecek insanlar vardır mutlaka, kaldı ki Amerika, Avustralya gibi off-road olayının çok yaygın olduğu refah seviyesi yüksek ülkeleride göz önüne alıp söyledim ben. Eğer tercih edilmiyorlarsa ki çok doğal, bir nedeni vardır. Ortada denenmiş gerçek arazi araçları duruken kaç kişi sonu belli olmayan bir maceraya girer ki, fabrika bütçesiyle kişisel bütçeler bir olmaz, ne kadar çok paranız olursa olsun. Sayılmayacak kadar çok param olsa da bir Land Rover, Jeep ya da Toyota duruken Porsche ya da diğerleriyle uğraşmam kendi adıma.

Ayrıca aşağıdakiyle kıyaslayınca hiç off-road aracı gibi durmuyor o Porsche... ;D

2525240827_575fbbcbd1_o.jpg

Etiketler

Almanların 4*4 konusunda yeni atağa kalktıklarını görüyorum.
Bence birkaç fırın ekmek yemeleri gerek.
Dünyanın en kaliteli araçlarını yapan Almanların bunuda başaracağınını biliyorum.
Ama 4*4 bilgi ve tecrübeleri zayıf .
Ayrıca bu kadar elektronik donanımı olan bu oyuncakları zorlu arazi koşullarında bir kaç sene gözlemlemeden ve ne yaptığını bilmeden almak bence parayı sokağa atmaktır.
Amaç 4*4 le Otobanda 200 km üstü hızla gitmekse olay başka olur tabi.

ya aslında bu tür yeni araclar genellikle hem 4x4 güvenli hem saglam hemde hız için tasarlanıyor x5 toureg Q7 kuga range commander vs ... bu araclardan off road namına bişey beklemek yanlıs ama adamlar bakın bizde offroad yapıyoruz demek için yapıyor olsa gerek ....

ya bu nasıl arkadaşlar bide buna bi göz atın:smiley:

http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://designercars.net/biler/Lincoln-Navigator-3.jpg&imgrefurl=http://www.designercars.net/membercars/2212&usg=___I3KK9Ak2i6yA1CoVLrjicSOt2Y=&h=525&w=700&sz=50&hl=tr&start=49&tbnid=ch0XJ7hvWL6E6M:&tbnh=105&tbnw=140&prev=/images%3Fq%3Dlincoln%2Bnavigator%26start%3D36%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dtr%26sa%3DN

Valla ben şimdi gene konuşucam sonra kızıyo insanlar :smiley:

Ne demişler zenginin malı züürtün çenesini yorar ay o şöyle güzel ay bukadar iddalı aman ne hoş olurlarla bu peynir gemisi yürümezzzz ... Fotoğraflar üzerinden tartışılmaz ...Almanların arazi aracı deneyimi çoktur.. Fakat audi porshe we vw de yoktur .. Ben bizzat Cayanne Turbo S 521 hp yi defalarca kullandım ve test ettim çünkü beyin yazılımı değiştirilerek 560 hp civarına çıkarıldı !!! Ben o araca arazide binmek için 1000 ytl vermem yok servisi helikopterle gelirmiş girermiş fantezi yapıyosak eyvallah ama real e dönelim arkadaşlar ... Boşa konuşmanın bi anlamı yok idda eden gücü yeten alsın buyursun gidelim gezilere çok değil 20 000 km sonra ak kara belli olur :smiley: !!! Nekadar sorunlu bi araç olduğunu bi sanayici olarak çok iyi biliyorum bakın ikinci el fiyatlarına herkez kurtulmaya çalışıyor !!!

Yunus bey bende Nissan Navara Suzuki Vitara Mercedes ML İnternational Scout var abilerim dede Jeep cj xj zj var diyebilirim ki offroad araçları arasında kullanmadığım yok ne land i kaldı ne pajerosu ne toyotası vs vs vs ... :smiley: Ben 2 parmak karda kalacak kadar deneyimsiz o 2 parmak karda kalan aracımı çektirecek kadarda aciz değilim! benzini dökerim kibriti veririm ...

Resim015.jpg

image003.jpg

Resim037.jpg

Mopar 360 V8 (5900 cc)
Ön arka WAGONER Dana44 Takviyeli
Arkada %100 kilit !
T98 şanzuman (T18 le aynıdır)
Dana 300 Arazi
35*16 goodyear wrangler mtr lastik

:smiley: daha yeni başladık ...

serdaragdas' Alıntı:
ama jeep made in U.S.A
land rover made in hindistan(india)tata

Defender ın İngiliz Kimliği Unutuluyor galiba... LR Yıllarca el değiştirdi 97 de BMW ye 2000 de Forda 2006 da jaguar ile birlikte Tataya Fakat asla bu süreçte Defender İngiliz Kimliğinden bişey kaybetmemiştir...

Hem Almanya yada USA gibi ülkelerin tasarladığı şehirli abileri (discovery I-II ayrı tutarım ) gibi halktan koparılmamıştır... Tatanında Bu özelliğini koruyacağına Firmanın İsmi kadar Kurumsal kimliğine değer kaybettirecek bir hareket yerine kendine yarar sağlıyacak gelişimler ile Halka yaklaşarak bir kaç adım öne geçeceğini Tahmin ediyorum... İnandığım diğer şey se LR İngiliz Kalacaktır....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR