Yol mu Yok ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,183

Etiketler
Ynt: Yol mu Yok ???

ya ben hangi tarafı tutacagım elimdenn 4 adet land 6 adet jeep ürünü(cherokee cj 5 willys) gecti ben benciyim :D :smiley: kendimi tutuyorum ergun abini dedigi gibi

Neyi tartisiyoruz ???

Bir bakkala girdiginizde;
"bir kagit mendil verirmisiniz ? " mi dersiniz, :-\

yoksa;
"bir selpak lütfen" mi dersiniz.. :-X

Tüm 4*4 arazi araclarina jeep deriz... ;D ;D ;D

Markanın ürünün önüne gecmesine verilebilecek en iyi örnek JEEP`dir.

"Arazi araci" demeyiz; " JEEP " deriz. ;) :D ;D

" buraya ancak JEEP cikar!" :eek: deriz, ama Land, Toyota veya Pajero v.s.. demeyiz. ::smiley:

Baska örnekmi ??

Orkid : kadin bagi
Nescafe : hazir kahve
Pos-it : yapisan not kagidi
Uhu: yapistirici
Pimapen : Pencere cercevesi
Sabo : doktor terligi
Sheltox : Sinek kovucu
Walkman : Portatif müzik calar
Gilette : Tras bicagi
Okey : Prezarvatif

JEEP : Arazi araci

REKLAMA IHTIYACI OLMAYAN ARAZI ARACI...!

Bu saydıkalarınız Türkiye,ye ilk giren ürün markaları oldugu için marka ile anılıyor olabilir bu türkçede eksiklik oldugu anlamına gelir o markayı yüceltmez .
Daha somut cevaplar duymak isterdim cokta önemli degil maksat muhabbet olsun :smiley:

Sadece Türkiye`de degil, tüm dünyada "arazi araci" yerine kisaca "JEEP" denir. :smiley:)))

"Ahmet harika bir Jeep almis.."
"Yaaa?? ne marka ?"

:smiley:)))

Demekki jeep lerinde bi başarısı varmiş ben onu sordum :smiley: 2,dünya savaşı 1945 te bitti ama o zamanlar daha LR yoktu ondandır :smiley:)
neyse konuyu cok uzattım galıba kusuruma bakmassanız sevinirim .
Konuyla alakası yok ama alt sayfalarda kelime hatası yaptım nasıl düzeltebilirim.
tesekkürler..

babyengineer800.jpg

24 saati geçmeyen her mesajınızı düzeltebilirsiniz. Geçmişse bana özelden mesaj atın .hallederim.

land ve jeep ikiside mükemmel araclar yani jeepi tercih eden adam land begenecek diye bişey yok her ikisinide begenenler olabilir bu muhabbet biraz sıktı ?????? herhalde :D :smiley:

Landcılarla yolumuz ayrı onlar nasıl orjinal binerim diye uğraşırken biz 44 lastik nasıl takarız diye rüyalarımızı uyarlıyoruz.

jeep' Alıntı:
Landcılarla yolumuz ayrı onlar nasıl orjinal binerim diye uğraşırken biz 44 lastik nasıl takarız diye rüyalarımızı uyarlıyoruz.

%100 dogru land fazla modifiyeyi kaldırmıyor ama cj modifiyesiz binilmeyecek bir arac zaten landı alan kişi masraf yapmadan arazide yol almak istiyor yani masraf dedim herkes jeep bozuluyo demesin masraf derken işte büyük lastik büyük ayna mahruti t19 sanzımanı vs gibi :... :Dben hiç görmedim bir landa aaa ben su lastikleri 35 koyayım yada aaa benim sanzıman yetersiz kalıyor gideyim ford transit sanzımanı koyayım :D tabi bu işin esprisi ama land fazla aksesuarı kaldırmıyor ama cj aksesuarın hertürlüsüne eywallah ;D

Sizlerden ricam :

Araçlarımızın beğendiğimiz taraflarını veya yeteneklerini anlatırken, başka marka araç kullananlara cevap hakkı doğurabilecek OLUMSUZ yazılar yazmamanızdır. Kalp kırılması olabileceğini fark ettim. Seviyemizi korumamız esastır.

Ben şimdiye kadar olan yazılarımda kalp kırmış isem özür dilerim.

Bu yazımda kimse hedef alınmamıştır.

Uğur abi aslında kalp kırmakla ilgisi yok. İngilizlerin klasik yapısını hepimiz biliriz. İngilizlerin espriye yaklaşımlarını ve daha ciddi şeylerden hoşlandıklarıda aşikar. Bu özellik sanki biraz kullanıcısı olduğu markaya insanları bu tip memleket özelliklerinden dolayı da bağlıyor olabilir. Yani ben ciddiysem landa binerim değilsem cj ye anlamı çıkmasın. Anlayamadığım bir sebeple en basit LR esprisine aşırı tepki alıyorum. Kendimce kırıcı olmuyorum ama arkadaşlar kırılıyorlar. Bu sebeple LR ya da defender hakkında yaptığım tüm yorumlara burada bir son veriyorum. Artık varsa yoksa JEEP...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR