Yol mu Yok ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,183

Etiketler

Ynt: Yol mu Yok ???

marmariscj7' Alıntı:
Jeep varken taklitllerinin konuşması bence anlamsız.Diğerleri araçlarının isimlerininin nereden geldiğini bir araştırsın bakalım.
tamam mikrofon sizde biz araştırıyoruz merak etmeyiniz saygılar

ben onu ferrari sürenlere söylüyorum yollarda hız yapıyorlar ferrarim var diyip hva atan lar var dır bilirsiniz sıkıyosa diyorum bu güzelim dağ yollarına gelsinler! : )

haklısın abicim benimde öle şimdi yaş tutmuyo ama bizim bile jepimiz olsa sevincem 1 tane toros var idare ediyoruz ben eşşek diyorum ona birazda :D

yokluk35' Alıntı:
ben onu ferrari sürenlere söylüyorum yollarda hız yapıyorlar ferrarim var diyip hva atan lar var dır bilirsiniz sıkıyosa diyorum bu güzelim dağ yollarına gelsinler! : )

ferrarisi olanın offroad keyfide caddede gezdiği gibi olur sıkmayın canınızı ;D o çamura bulanmak isterse caddede gezdiği gibi bulanır mutlaka garajında bir porsche cayenne nide vardır merak etmeyin ;)

nasıl bişey bu yaaaaaaaaaaa!!!!!! [attachment=1][attachment=2]

Porsche_cayenne_441_1024x768.jpg

Porsche_cayenne_442_1024x768.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR