ates
BLACK BULL
Ynt: Yol mu Yok ???
buda çamurlu hali muhteşem yaaaaa :'( :'([attachment=1]
buda çamurlu hali muhteşem yaaaaa :'( :'([attachment=1]
Benim ömrüm series ve defenderle geçti allaha şükür kimseye araç çektirmedimnavaraextreme' Alıntı:Yaw şu land çiler alem heryerde batarlar kalırlar amerikanlara kendilerini çektirmekten bıkmazlar bide hala yorum yazıyolar...Yaw herkez motor hacmi kadar konuşsa landçiler baya sessiz kalır bizim 6 silindirler bile sizin 8 lerden ciğerli
...
navaraextreme' Alıntı:Abi aman ya naptın bu şimdi böle görünüyo bizim eski arabalarla 3 geziye katılsın ne tampon kalır ne snorkeloda 77 görünüm olur ... Hele bide bozuldu arızalandımı eyvah eyvah kimse arazide tamir edemez porsh serviste araziye gelemez
![]()
marmariscj7' Alıntı:Servis bakalım araziye girebilecekmi birde böyle bir durum var.
işte bak o zevki tatirmam hiç merak etmenavaraextreme' Alıntı:200.000 euroyu atillaya ver (ati jeep maslak) Öle bi canavar yaparki kendi yolunu açar sın...
Yunus bey bende senin battığını görmedim canım ama sakın batma hele benim bulunduğum bi gezide batarsan yandınÇeker çeker koyarım fotolarını
...
beatrix' Alıntı:Valla bu zamana kadar bir sürü modifiye Jeepler ile ilgili dalga geçtik ama bu Porsche'ye şapka çıkartmak lazım. Bence arazi performansıda hiç fena değildir. Param olsa ben alırdım...! Baksanıza ilerlediği yollarda bizim gezilerdeki yyollardan farksız, snorkelde talıkdığına göre ağır su şartlarınada hazır. Hadiiii beyler.....! İtiraf edelim... Mükemmel bır Offroad aracı olmuş.. En az 200.000 Euroluk bır canavar çıkmış ortaya. Unutmayınkı bu araba aynı zamanda Dakar yarışlarına katılıyor ve iyi derceleri var. Biz şu anda çok övündüğümüz araçlarımızla o çöllerde arkalarından sadece nal toplayabiliriz.... Dediğimiz gibi; herşey para ile doğru olrantılı. Bir başlık konusu açmıştım bir ara " Neden offroad araçlarımız hep eski model? " diye. Hepimizin gücü yetebilse neden almayalım??? fenamı olur.??
[/quote
bence 'kaçkişi offroad aracı yapmış ' yerine kaç kişi masrafını karşılıyabilir daha doğru bir kelime sanırsam..