Yol mu Yok ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan beatrix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,183
Ynt: Yol mu Yok ???

buda çamurlu hali muhteşem yaaaaa :'( :'([attachment=1]

Porsche_Cayenne_2008_Transsyberia_Rally2_1600x1200.jpg

Etiketler

Yaw şu land çiler alem heryerde batarlar kalırlar amerikanlara kendilerini çektirmekten bıkmazlar bide hala yorum yazıyolar :smiley: ...Yaw herkez motor hacmi kadar konuşsa landçiler baya sessiz kalır bizim 6 silindirler bile sizin 8 lerden ciğerli :smiley: ...

Valla bu zamana kadar bir sürü modifiye Jeepler ile ilgili dalga geçtik ama bu Porsche'ye şapka çıkartmak lazım. Bence arazi performansıda hiç fena değildir. Param olsa ben alırdım...! Baksanıza ilerlediği yollarda bizim gezilerdeki yyollardan farksız, snorkelde talıkdığına göre ağır su şartlarınada hazır. Hadiiii beyler.....! İtiraf edelim... Mükemmel bır Offroad aracı olmuş.. En az 200.000 Euroluk bır canavar çıkmış ortaya. Unutmayınkı bu araba aynı zamanda Dakar yarışlarına katılıyor ve iyi derceleri var. Biz şu anda çok övündüğümüz araçlarımızla o çöllerde arkalarından sadece nal toplayabiliriz.... Dediğimiz gibi; herşey para ile doğru olrantılı. Bir başlık konusu açmıştım bir ara " Neden offroad araçlarımız hep eski model? " diye. Hepimizin gücü yetebilse neden almayalım??? fenamı olur.???

Abi aman ya naptın bu şimdi böle görünüyo bizim eski arabalarla 3 geziye katılsın ne tampon kalır ne snorkel :smiley: oda 77 görünüm olur ... Hele bide bozuldu arızalandımı eyvah eyvah kimse arazide tamir edemez porsh serviste araziye gelemez :smiley:

navaraextreme' Alıntı:
Yaw şu land çiler alem heryerde batarlar kalırlar amerikanlara kendilerini çektirmekten bıkmazlar bide hala yorum yazıyolar :smiley: ...Yaw herkez motor hacmi kadar konuşsa landçiler baya sessiz kalır bizim 6 silindirler bile sizin 8 lerden ciğerli :smiley: ...
Benim ömrüm series ve defenderle geçti allaha şükür kimseye araç çektirmedim :(
Motor haçmi düşük oldugu için az yazdım dedinya hancmin kadar komuş :smiley:

navaraextreme' Alıntı:
Abi aman ya naptın bu şimdi böle görünüyo bizim eski arabalarla 3 geziye katılsın ne tampon kalır ne snorkel :smiley: oda 77 görünüm olur ... Hele bide bozuldu arızalandımı eyvah eyvah kimse arazide tamir edemez porsh serviste araziye gelemez :smiley:

Merak etme...! onu alacak adam bizimle geziye gelirken arkasında servis ekibiyle gelir....!

ya 200.000 euroluk aracı alıp zevk alamazsın ki ah bi tarafı cizildi ah altı vurdu vs... kafana göre ya bi zj ya lr def yada cj alacan 40.000 ytl harca denize girersin ;D :D

200.000 euroyu atillaya ver (ati jeep maslak) Öle bi canavar yaparki kendi yolunu açar sın :smiley: ...

Yunus bey bende senin battığını görmedim canım ama sakın batma hele benim bulunduğum bi gezide batarsan yandın :smiley: Çeker çeker koyarım fotolarını :smiley:...

navaraextreme' Alıntı:
200.000 euroyu atillaya ver (ati jeep maslak) Öle bi canavar yaparki kendi yolunu açar sın :smiley: ...

Yunus bey bende senin battığını görmedim canım ama sakın batma hele benim bulunduğum bi gezide batarsan yandın :smiley: Çeker çeker koyarım fotolarını :smiley:...
işte bak o zevki tatirmam hiç merak etme
ama sana bi örnek vereyim benim bi arkadaşta ford ranger var 4x4 2 parmak karda kaldi onu çekmeye defenderle gitmedim hee transit minibüsle gittim sende navara var zannediyorsam oda aynı araç sınıfına girer defenderle cekilme şerefine bile nail olamassın haberin olsun ;D ;D ;D ;D

bu arabayada çamur attık ya yani nediyim arkadaşlar !!!! Wolkswagen birçok marka gurubunda bulunan SUV araçlarını üretirken ,Porsche Cayenne için asfalt ve yoldaki mükemmelciyetlik iddeasını ,SUV sekmentindede , en az okadar başarılı olabileceğini idda edip Cayanneyi üretti ve mükemmel bir araç çıktı ortaya. kullananlar veya binenler varsa çok iyi bilirler !! standart Cayanne bile çok başarılıdır, hele birde turbo olan modeli muhteşemdir , 450 hp güç ve tahmin ötesi bir tork üretir, fiyatı 162.000. eurodan, bir üst modeli olan Cayanne Turbo S 521 hp dir fiyatıda 196.000. eurodan başlar. Cayenne: Porschenin en az yol modellerindeki kabiliyetlere ve teknolojiye sahip olarak ,her şartta ve koşulda ilerlemek için üretilmiştir , bütün modelleri limitleri zorlamak içindir ve asla başarısız olamazsınız kendi sürücü,pilotaj hatalarınız hariç!!! unutulmamalıdırki ; Wolkswagen Group bünyesinde üretilen bu SUV araçları 3 farklı marka olarak üretilirler, en basitinden ve ucuzundan başlarsak sıralama şu şekilde gider;
1- Wolkswagen Toureg
2- Audi Q7
3- Porsche Cayenne dir ,tüm bu araçlarda kendi içinde farklı donanım ve modellere sahiptir. Wolkswagen gurubun en basit aracı Toureg 5.0 V10 TDI BOEİNG 747 bile çekmiştir.

http://www.carsandtuning.org/vw-touareg-performances/

http://www.4x4.gen.tr/default.asp?section_id=1&subcat_id=100&cat_id=158&group_id=11&title=O%20km%20Araçlar%20/%20Porsche%20/%20Cayenne

Cayannenin Transsyberia Ralliy 2 modelindeki Offroad aracındada tüm bu iddaalarını sürdürüp Dakar için üretilmiştir ve daha pazar fiyatı belli değildir, yani ergun abinin tahmini gibi 200.000 euro bile az biçilen bir fiyattır bu araca .artık gerisinide siz karar verin hala CJ 5 yada LR derseniz ,yok şınorkeli düşer ,servis nasıl girer araziye derseniz sizbilirsiniz!! ama merak etmeyin gerekirse servisi helikopterle bile girer o araziye ;)

Tüm dünyada VW grubunun bu araçlarını off-road için kullanan kaç kişi var acaba? Sanırım bir elin parmaklarını geçmez. Jeep, Land Rover, Toyota, Nissan, Mitsubishi, Suzuki gibi markalara bakınca fark ortaya çıkar. VW araçlarını isterse aya çıkacak şekilde modifiye etsin yaptığı iş Ferrariden limuzin yapan arabınkinden farklı olmaz. ;D Kaldı ki standart halleri bir kaç senede asfaltta bile sorun yumağı haline gelmektedir, arazide o araçlar ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum. Bir Tuareg maceramız olmuştu, sadece asfaltta gayet düzgün kullanılan aracın, iki yıl sonra şanzımanı gitti ve servis 10.000 Euro gibi bir masraf çıkarmıştı :(

beatrix' Alıntı:
Valla bu zamana kadar bir sürü modifiye Jeepler ile ilgili dalga geçtik ama bu Porsche'ye şapka çıkartmak lazım. Bence arazi performansıda hiç fena değildir. Param olsa ben alırdım...! Baksanıza ilerlediği yollarda bizim gezilerdeki yyollardan farksız, snorkelde talıkdığına göre ağır su şartlarınada hazır. Hadiiii beyler.....! İtiraf edelim... Mükemmel bır Offroad aracı olmuş.. En az 200.000 Euroluk bır canavar çıkmış ortaya. Unutmayınkı bu araba aynı zamanda Dakar yarışlarına katılıyor ve iyi derceleri var. Biz şu anda çok övündüğümüz araçlarımızla o çöllerde arkalarından sadece nal toplayabiliriz.... Dediğimiz gibi; herşey para ile doğru olrantılı. Bir başlık konusu açmıştım bir ara " Neden offroad araçlarımız hep eski model? " diye. Hepimizin gücü yetebilse neden almayalım??? fenamı olur.??
[/quote

bence 'kaçkişi offroad aracı yapmış ' yerine kaç kişi masrafını karşılıyabilir daha doğru bir kelime sanırsam..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR