Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,013
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Bununla (trifor) kamyon bile çekebilirsiniz. Elektriğe falan da ihtiyacınız yok.

http://www.makinahirdavat.com/pinfo.asp?pid=13432

untitled.jpg

Etiketler

Merhaba arkadaşlar...İzmirde ayaklarını uzatarak oturabileceğin türdeki kamp sandalyelerinden bulamadım.Bu sandalyeden almak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Metro Gros Market Ankara'da vardı en son gördüğümde..

Şu tarz mı?

http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=14&urun_id=18547&urun_ismi=S2002A-Katlan%FDr-%DEezlong-(RC72512)-

http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=14&urun_id=18552&urun_ismi=S2007-Katlan%FDr-%DEezlong-(RC61019)

http://www.atlaskamp.com/index.php?page=urun_detay&kat_id=14&urun_id=15373&urun_ismi=Dazzlers-Active-Portatif-Ayakl%FD-Kamp-Koltu%F0u

Evet arkadaşlar 3. ilandaki sandalye .Fakat ilginç bir şey aradığım yerlerde bulamadım.Çoğu sitelerdede stok yok çıkıyor.. :(

Piknik ve kamp sezonu sona erdiği için talep olmayacağını düşünürek hareket ediyorlar herhalde
Gittigidiyor.com'da arayın dilerseniz
http://spor.gittigidiyor.com/Avcilik-Kamp_Portatif-Masa-Sandalye_W0QQkatZZjap

Dün bauhausa gitmiştim...
Neredeyse hiç bir kamp sandalyesi modeli kalmamış...
Yaz sezonu bittiği için ancak ilkbahar sonuna doğru gelebileceğini söylediler...

ben bakmıştım gittigidiyorda yok o yüzden iki normal sandalyeden almıştım hatta firma izmirdendi aldığım

Metro-tr Pendik'te gördüm diye hatırlıyorum ayrıca katlanır aliminyum masalar 36 Tl idi.

serkanguranc' Alıntı:
Evet arkadaşlar 3. ilandaki sandalye .Fakat ilginç bir şey aradığım yerlerde bulamadım.Çoğu sitelerdede stok yok çıkıyor.. :(
Daha önceden kullandınız mı bilmiyorum, göründüğü kadar rahat ve kullanışlı değiller. Ayak bölümü çıkmadığı için bu sandalyelerle masada yemek yemek falan mümkün değil.

CİNCİN' Alıntı:
Daha önceden kullandınız mı bilmiyorum, göründüğü kadar rahat ve kullanışlı değiller. Ayak bölümü çıkmadığı için bu sandalyelerle masada yemek yemek falan mümkün değil.

katılıyorum bacak uzatırken falan iyi de normal oturuş pozisyonunda bacak bacak üstüne atmanıza izin vermiyor,

Doğru arkadaşlar....O yüzden 4 adet normal şezlongumuz var.Bunları keyif için almak istiyorum :smiley: Tabi bulabilirsem.

Serkan Haziran başında pratikerden 25 TL ye aldım belki halen vardır yoksa bile depodan çıkartabilirler, bunlar sadece keyif için sahilde günbatımını seyrederken çok iyi.
Metro'da var 35 TL benim 25 TL ye aldığımla aynı

Kipa'da 42 TL şuan yok

En kalitelisi Kipa'da idi sezon sonunda devamlı takip ettim 35 TL idi fiyat düşmedi, Haziran ayında baktım ki üzerinde şöyle bir etiket var eski fiyatı 54 TL ,yeni fiyat 42 TL kazancınız şu kadar diye İnsanı enayi yerine koyuyorlar zam yaparsan yap anlarız ama eski fiyat bu yeni fiyat bu kazancınız şu deyip insanı kandırıyorlar.
Bende şikayet kutusuna bunları ve telefonumu yazdım belki geri dönerleri dönen kimse olmadı .
Devamlı İzmir ve gittiğim Şehirlerdeki alış veriş merkezlerinde kamp malzeme reyonlarını dolaşırım fiyatı uygun olan veya ilginç malzeme varmı diye bazen güzel şeyler yakalaya biliyoruz.
SElamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR