Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 505
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,481
Ynt: Ynt: Kamp - Karavan için Faydalı Ekipmanlar

Acil enerji ihtiyacı için Eton ARCPT300W

Cihaz prensipte AM ​​/ FM radyo erişimli bir dijital tuner ve üzerinde yedi kanal bulunuyor. LED bir el feneri şeklinde kullanılabiliyor. Ayn zamanda usb ile şarj etme özelliği var. Ürünün en önemli özelliği ise enerjiyi üç farklı şekilde kullanması:
1- Üzerindeki şarj edilebilir Ni-MH pil,
2- DC 5V girişi (elektrik bağlantısı),
3- Kolu döndürmek yardımı ile.

[attachment=1]

http://www.amazon.com/ARCPT300W-American-Self-Powered-Weather-Charger/dp/B004P0MVHG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1301635144&sr=8-1

eton-arcpt300w.jpg

Etiketler

http://www.evtasarimi.com/uyku-tulumlu-sandalye/
özellikle şu an hisarönündeki ağabeylerim akşamları çok esiyomuş sizin için ideal

Uyku-tulumlu-sandalye-430x362.jpg

Plajda , piknikte yer matı olarak . Karavan / camper camlarında güneşlik olarak kullanabilirsiniz

Aluminum foil + sponge
Sn. Necdet41
Bu üründen kullandınızmı veya başka kullanan varmı ve memnunmusunuz?
Ben camlara güneşlik olarak düşünüyorum.

Evet kullanıyorum , ben çadır iç tabanına mat olarak kullanıyorum. ( Araç / karavan camlarında güneşlik olarak da kullanılabilir ) Marketlerde ve oto aksesuarcılarda satılanlardan daha kaliteli ( benim şimdiye kadar gördüklerimin içinde )

Teşekkür ederim, Anladığım kadarıyla yurt dışından gelecek, sipariş versek kaç günde gelir acaba?

selamlar,
ben bu siteden alışveriş yaparım arasıra 10 veya 15 günden aşağı gelmez. ama gelir.zaten yukarıdaki linke baktım ürün şu an stokta yok.

Sn gemiadamı, Bilgi ve ilginize teşekkür ederim.

Sn. Arı,
bir ara endüstriyel olarak kullanma amacıyla benzer bir ürünle ilgilenmiştik.
Perakende olarak nasıl bulursunuz bilmiyorum ama, Türkiye de Merşet Ambalaj firması %95 den fazla yansıtma özelliği olan benzer ürünleri üretiyor.
Bir araştırın derim....

http://www.merset.com/yansitici_izolasyon.asp

theta' Alıntı:
Sn. Arı,
bir ara endüstriyel olarak kullanma amacıyla benzer bir ürünle ilgilenmiştik.
Perakende olarak nasıl bulursunuz bilmiyorum ama, Türkiye de Merşet Ambalaj firması %95 den fazla yansıtma özelliği olan benzer ürünleri üretiyor.
Bir araştırın derim....

http://www.merset.com/yansitici_izolasyon.asp

100 cm olanından 10 kişi anlaşsak (adam başı 5 mt) 1 rulo(50 mt)alabiliriz aslında.Gideceği malzeme 1 araca sanırım en fazla 5 mt dir sanırım.İstanbuldan biri alsın festivalde de biz ondan alırız.

Arkadaşlar şu iki ürünün birbirine uyumluluğunu bilen varmı.Yani pompa bidonun içine girer mi.İlhan hocam da bu bidondan var.[attachment=1][attachment=2]

Solar torbayı biliyorum bu ürünü alternatif olarak düşünüyorum.

Screenshot_1.png

Screenshot_3.png

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar şu iki ürünün birbirine uyumluluğunu bilen varmı.Yani pompa bidonun içine girer mi.İlhan hocam da bu bidondan var.[attachment=1][attachment=2]

Solar torbayı biliyorum bu ürünü alternatif olarak düşünüyorum.

Bende bir benzeri ürün var; "Faltkanister 20 lt" Senin koyduğun fotoğraftakine çok benziyor; Alman malı. Şimdi ağzını ölçtüm; 40 mm civarında ama 40'dan çok değil, belki daha az olabilir, 39-38 mm gibi... Esnek olduğu için, çok net ölçemiyorum. Bu tip ekipmanlarda ağız çapı, sanırım çok değişmez; istersen fotoğrafını da çekebilirim.

Selamlar
Cavid Sezen

Sağol Cavid hocam,sanırım şimdi de o pompayı bulmak gerekiyor.

Bülent bey,
katlanabilir 20L ' lik su bidonlarından bende kullanıyorum. Benim kullandıklarımın ağız çapı 33mm.

Dalgıç pompa olarak oto yedek parçacılardan ucuz yollu yakıt deposu pompası alabilirsiniz.Veya kemos pompanın ürünlerini de alabilirsiniz.

http://www.pumps-pumps.com/

Hepimizin takım kutuları veya çantaları var. Bendeki 48cm lik bir Plano, dikdörtgen bir kutu şeklinde üstte de ayrılabilir bir rafı var. Standart tasarım.
Kullanımda en büyük eziyet, lazım olan takımın genellikle taa altlarda kalmış olması. İkinci eziyette yorgun argın tamiratınız bittiğinde herşeyi yerine geri yerleştirmeniz gerekliliği. Takım sayısı arttıkça öyle rastgele kutuya atamıyorsunuz, sığmıyor...
Bu konuda birileri düşünüp çözüm bulmuştur diye bir araştırma yaptım internette. Önce rulo şeklinde katlanabilecek kumaş takım çantalarına baktım. Onlarda da her şeyi yine "yerine yerleştirmeniz" gerek. Kılıfa uymayacak takımları da kullanamıyorsunuz.
Sonra nette aşağıdaki ürünü buldum. Aslında eski bir icat, 1970li yıllarda yapılmış, bir ara çok popüler olmuş, sonradan milletin hatıralarında kalmış.
En önemli avantajı biri büyük sandık şeklinde 18 farklı gözden oluşması ve ruloyu açtığınızda tüm alet edevatı aynı anda görerek kullanabilmeniz.
İşiniz bittiğinde de kutuları birbiri üzerine "rulo yaparak" kutuyu kapatıyorsunuz.
Üstteki bölmenin altı diğerine kapak olduğundan takımlar dökülmüyor ve karışmıyor.

Öngörmediğimiz bir şey yoksa çok iyi bir fikir; göreceğiz bakalım.

Almanya da bulup sipariş ettim, alınca pratikte de gerçekten iyi bir fikir mi göreceğiz...

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

rolykit.jpeg

rolykit2.jpg

rolykit3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR