Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Parkurun google görüntüsü var mı?

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

babnne yokuşunun gecen yılardaki ufaka bir bölümünden geciş görüntüsü

th_Ayazaa056-2.jpg

reis28' Alıntı:

th_Ayazaa056-2.jpg

ahh be dursun usta nerede şimdi buralarda çamur yok sanki çok kurumuş böle zorlanmadan rahatlıkla geçiliyor yaa ciddi söylüyorum bugun 1 yerde sadece ford ranger hi-rider ın diff oturdu oda 2 lastiği birden kanala verince oldu olmaması gereken yerde hemen bağla çek yaptık

Mehmet_Can' Alıntı:
dursun abi burası anneanne yokuşu

sonucta her ikiside yokuş mehmet cıkmak lazım :D :D :D

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

abi haklısında annenanne yokuşumuzu bu yaz greyderler düzlediği için artık off road yapamamaktayız :mad: ve bizede sadece koltuk ve babanne kaldı :(

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

Mehmet_Can' Alıntı:
abi haklısında annenanne yokuşumuzu bu yaz greyderler düzlediği için artık off road yapamamaktayız :mad: ve bizede sadece koltuk ve babanne kaldı :(

dedim yaa kanka bugun buralardan geçtim eskisi kadar zor bir etap değil artık birde kuruma başlamış % 60 kolaylaşmış etap eskiden ciddi zordu ama şuan çok rahat bir etap olmuş yani

arkadaşlar videolardan sonra gözüm korktu.freelanderimi satıp 4*4 d-max aldım.araç standart.eğer parkuru tamamlama garantisi veriyorsanız ben de varım.

reis28' Alıntı:

Bu iyi geldi Dursun Usta, çamurda debelenmeyi özlemişim ;D

Mehmet Can buluşma yerimize ait bir G.E. görüntüsü falan yok mu ::smiley:

Malum biz karşının taksisiyiz ;D

Sadece Büyükdere Caddesini biliyorum :smiley:

ben parkura 2 kere gırdımmmmmmmmmmm.
sadece gırdım az olması daha ıyı olur en son 49 arac gırmıstık gırme ve cıkma saat 8 ı bulmustu.
standart araclar yol ala bılır yeterkı kuvvetlı araclar arada serpılsın.
bu arada ben gelemem buyuk ıhtımal sozum var gercek 4*4 bınecem.

babanne yurkı arkadasımızın yerıdır.

ne anılarım vardır bır lıse bırde maslak :smiley:

wranglercem' Alıntı:
babanne yurkı arkadasımızın yerıdır.

Google Earth'de tam olarak yerini gösteren bir resim var mı bu "babane yokuşu"nun?

goodman' Alıntı:
arkadaşlar videolardan sonra gözüm korktu.freelanderimi satıp 4*4 d-max aldım.araç standart.eğer parkuru tamamlama garantisi veriyorsanız ben de varım.

şuana kadar etapta kimseyi bırakmadık bırakmayızda yahuu

şaka bir yana off--road gezisi dedinmi batmakta var çıkmakta vinçlemekte var vinçlenmekte yeterki strep veya sağmal halat 2 de u kilit heryerden çıkartılır mehmet can geldiğine göre u kilitte var strep te problem yok kimse kimseyi bırakmaz zaten rahat rahat gidebilirsiniz eskisi kadar kötü ve zorlu bir parkur yok yani problemsiz tamamlarsınız

tamam ben de varım, pilavdan dönen aç kalsın... :smiley:
bu , önceki gezilerde gösterilenler film hilesi, fotoshop falan....ruh, hortlak falan olmadığı gibi böyle çamur da yok.... di mi :smiley:

İsim Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Samurai Kesik OK 144, %100 kilit, strap, u kilitler
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz

olcaytogezer' Alıntı:
tamam ben de varım, pilavdan dönen aç kalsın... :smiley:
bu , önceki gezilerde gösterilenler film hilesi, fotoshop falan....ruh, hortlak falan olmadığı gibi böyle çamur da yok.... dimi :smiley:
:D :D
Abi aracını biraz yükselt bari , yükseltmeden girdiğimde komple egzost yaptırdım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri