Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,250
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

Mehmet_Can' Alıntı:
ee arkadaşlar yok mu artıran işaret koymayalım direk yazalım ismimizi listyeye : )))))

vallaha tam gezmelik yerler de napsak ne etsek die düşünüyorum %100 gidilecek bir yer de allahım yaa kısmet

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

koltuk ve kırazlı bentler istikameti gecile bilir düzeyde standart araclar bu güzergahtan piknik alanına ulaşa bilir desemde o anki doganın koşulalrı belirler son durumu babanne baya citti bir cıkış hafif ve uygun ekipmana sahip aracların bu etabı gecmesi kolay olur ;D ;D

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

bölgeyi görmeyen arkadaşlar kesinlikle gidilmesi gereken yerler orda olmaya çalışıcam

reis28' Alıntı:
koltuk ve kırazlı bentler istikameti gecile bilir düzeyde standart araclar bu güzergahtan piknik alanına ulaşa bilir desemde o anki doganın koşulalrı belirler son durumu babanne baya citti bir cıkış hafif ve uygun ekipmana sahip aracların bu etabı gecmesi kolay olur ;D ;D
haklısın dursun usta girmesikolay olur ama çıkması nasıl olur bilmem:smiley: :smiley:

evedilaz' Alıntı:
haklısın dursun usta girmesikolay olur ama çıkması nasıl olur bilmem:smiley: :smiley:

cıkmak için bir adet mog yeter mog yoksa ancak CSB alır orda kalanları :D :D :D

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

yeni arkadaşlar için çok güzel bir tecrübe olur o yüzden şiddetle davet ediyorum ÇAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Mehmet Can ın dediklerine katılıyorum denenmesi gereken etaplar tecrübe olur

benim ilk off road tecrübemi yaşadığım parkur burası yani ilk milli olduğum zaman diyebilirim : ) ve standart bir jimny ile idim sadece o zamanlar

bende ilk off-road gezimi bu parkurda yapmıştım, geçen sene bu zamanlar, parkurun kaşiflerindeniz yani... ama bakalım bu pazar katılabilecekmiyiz... ;D

actyon sports 4x4' Alıntı:
bende ilk off-road gezimi bu parkurda yapmıştım, geçen sene bu zamanlar, parkurun kaşiflerindeniz yani... ama bakalım bu pazar katılabilecekmiyiz... ;D

belliki bu pazar oradasınız tadı damağınızda kalmış hissiyatı uyandırdı bende

Tarih: 27 Aralık Pazar
Toplanma yeri: Beykent üniversitesi ayazağa yerleşkesi önü
Hareket Saati: 09.00

İsim Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Samurai Kesik OK 144, %100 kilit, strap, u kilitler
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz

üst üste olunca katılım az oluyor. Cumartesi akşamı aracı yükselmiş ve sorunsuz olarak alabilirsem, katılırım.

aslında katılımın az olması çok olması farketmez çok olursa gezi, az olursa off road yaparız ;)

Mehmet_Can' Alıntı:
aslında katılımın az olması çok olması farketmez çok olursa gezi, az olursa off road yaparız ;)

vallaha dimi ne olursa ona göre atraksiyon ve varyasyon olur 10 araç üzeri gezi 10 araç altı off road en mantıklısı bencede aboow bol çamur ve tatlı tatlı kayan jipler hehe

konuya bir işarette ben bıraksam kimse kusuruma bakmaz inşallah........

Ctesi listede artış olacak gibi :D
Fırtına öncesi sessizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri