Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,237
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Merak etme Mehmet Can, liste haftasonu artar :smiley:

Belki forumdan birkaç arkadaşım daha katılacak ama durumları belli olmadığı için yazmadım.

Bu pozisyonda pek çok katılımcı var gibi görünüyor...

Pazar günü görürüz ;D

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

bencede li,ste pazar günü netleşir iki gezi ard arda olunca toparlanma izin kagıtlarını onaylatma falan gibi işlemler sorun olu yor bu sorunlarını halleden her kez gezide olur ;D ;D

Gelirim , babaanneye de girerim ama biri bana 2.200 kg ağırlığı oradan bu sene ;) çekip çıkarma sözü verirse yani bir mog gelecekse :D :D :D

Ahmet Abi becerebilirsem ben çekerim ama garantisi yok. olmazsa beraber kamp atarız orda. ;D

aozturk' Alıntı:
Gelirim , babaanneye de girerim ama biri bana 2.200 kg ağırlığı oradan bu sene ;) çekip çıkarma sözü verirse yani bir mog gelecekse :D :D :D

Mehmet Can ünimog kiralarsan bu gezi oldukça kalabalık olacak.. ;D ;D

Arkadaşlar okadar büyütmeyin sonucta babanne etabı dik ve camurlu cıkış yukarı cıkamasanızda ;D kaldıgınız yerden aşagı dogru her türlü cıkarsınız ;D

arkadaşlar gelin gelin gelin korkmayın ben samurai ile geceğim ancak çok kötü bi durum olursa range maslakta olacak : )))

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

Sitandart araclar disinda sikinti yasayan oaz kanimca babaane yokusundan bukadar korkmayin her halukarda bi hal caresi bulunur

Mehmet_Can' Alıntı:
arkadaşlar gelin gelin gelin korkmayın ben samurai ile geceğim ancak çok kötü bi durum olursa range maslakta olacak : )))

ben bugun 4 çekerin yine hub daki segmanı attırma riski varmı yokmu denemek icin babaanne deydim ford ranger hi-rider 4x4 ve opel frontera etap kurumaya yuz tutmuş şekilde idi her turlü aracın %100 geçeceğine eminim arkadaşlar hi-rider bir yerde defransiyel oturttu onun haricinde her yerden problemsiz geçtik defransiyelli oturtunca 1 kere çektik onun haricinde problem yoktu vallaha eğer yağmur yağmaz ise hafta sonu daha da iyi olur bence daha rahatlar etap

Pazar yağmur gösteriyor arkadaşlar :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Pazar yağmur gösteriyor arkadaşlar :smiley:

ozaman etap guzelleşir suan %60 kuruluk var he gecen haftaki geziye göre daha sert bir off road alanı ama yinede çok temiz ve yumuşak yukseltme kitim tamir olsun takıyım daha zor etaplarda da görüceksiniz

Bir aksilik olmazsa bende varım

İsim Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Samurai Kesik OK 144, %100 kilit, strap, u kilitler
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,770
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
avrupacerrahi

SON KONULAR

Geri