Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jimny_Mehmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 113
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

arwin' Alıntı:
:D :D
Abi aracını biraz yükselt bari , yükseltmeden girdiğimde komple egzost yaptırdım..
cevabın için sağol Ahmetciğim, ama iki günde olacak şey değil bu sanırım.Hem daha kit'mi takoz'mu yoksa bu böyle kalsın asfalt ve kolay arazıde kullanalım, çamura girip çıkacağımız istediğimiz gibi modifiye yapacağımız başka bir Suzuki 3K mı alayım, karar veremedim.......Eğer bir eksoz diyorsan zaman ve parada diğerlerinden daha karlıyız değil mi? ;)

Etiketler
Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 2009)

Ben de varım arkadaşlar.

İsim Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Samurai Kesik OK 144, %100 kilit, strap, u kilitler
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
6. Özer Ertekin.........................Suzuki G.V. 3' yükseltme, A/T Lastik, Strap, U kilit

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

araçları beykent üni önünde bırakabilirsiniz.

bu arada babanne çok kötü bugün samurai ile 1 aks, baskı balata yedim duyurulur samurai pazar günü biizmle olamayacak range ile geleceğim : )))

Ynt: Yılın Son Off-Road Etkinliği Belgrad Off - Road Gezi Duyurusu (27 Aralık 20

im Araç Donanım

1. Mehmet Can.........................Range Rover MT lastik, telsiz, vinç, %100 kilit
2. Esra Akeroğlu........................Renault %100 Donanımlı Fotoğrafçı
3. Sevtap Dilek Çimen................Defender90 MT lastik, vinç, telsiz
4. Burak Akkan.........................Toyota LC-FJ40 Petlas lastik, telsiz
5. Olcayto Gezer.......................Suzuki Vitara 1.6 JLX Standart araç, halat, U kilit, karabina, telsiz
6. Özer Ertekin.........................Suzuki G.V. 3' yükseltme, A/T Lastik, Strap, U kilit

Mehmet_Can' Alıntı:
araçları beykent üni önünde bırakabilirsiniz.

bu arada babanne çok kötü bugün samurai ile 1 aks, baskı balata yedim duyurulur samurai pazar günü biizmle olamayacak range ile geleceğim : )))

varan 1 bugünkü zahiyat buysa vay pazarın haline renge çekecegi var waşşş

babaanneye girmeyecek veya giremeyeceklere alternatif yollar var mı? sormamın nedeni çekmek veya çekilmek değil, programı aksatmamak....biliyorsunuz aç ayı oynamıyor... :smiley:

Eveeeeett, MT lastiği ve vinci olan arkadaşlara şirin görünmekte, onlarla iyi geçinmekte fayda var ;D gibi.

eftaLYa' Alıntı:
Beykent Üniversitesi nerede :D

Esra hanım, ben de aynı konuyu araştırıyordum. Krokiyi kopyalayamadım. Linki veriyorum. Selamlar.

http://www.beykent.edu.tr/iletisim_ulasim.aspx

güzergahta sanırım gecişler ve piknik alanına ulaşmak için yolları standart araclar ufak aksmalarla gecebilir babanne için isteyen donanımlı araclar girer diger katılımcılar seyirci olarak izleye bilir gecen senelerde öyleydi tabiki etapların durumunu doga şartları kesinleştirir pazar günü yagış bekleniyor

ayazağa ya gider gibi yapıp sağa dönüyoruz muş.. ama anlamadım :D
pazar sabahı kaybolma garantim var. birileri ile maslak bp de buluşsak bari :D

tabikide babaane opsiyonlu biyer isteyen girecek isteyen girmeyecek piknik alanına direk gidiş yolları mevcut...

esra kaybolmazsın maslaktan ayazagaya inerken tabelası var yol üzerinde kampüsün

http://maps.google.com/maps?key=ABQIAAAA95sne_C9r3safOOPRM3_wxS4jDISUXd6ngByTAnlSil7E0tx_hR9J7eQK_vOKGskR3eFQAGcuaPStA&mapclient=jsapi&ie=UTF8&ll=41.100052,29.010601&spn=0.037514,0.069351&z=13

Esra hanım, pazar günü buluşup gidebiliriz.bende 2. köprü yolundan geleceğim.Sarıyer'e doğru Etiler ve sanayi yollarını geçtikten sonra eski Maslak kavşağına gelmeden önce harp okulları önünden sağa alt geçit yapıldı.oraya doğru girip sol yolu takiple Askeriye önünden yokuş doğrudanAyazağa köyüne iner.Eski Adela sucuk salam fabrikasının önüne kavşak yapılmış oradan sağa....ama önceden haberleşip sabah Sanayi yolunun devamında buluşabiliriz.....

yol kolay esra çok rahat bulursun da mehmetcan ın bukadar hasar vermesi aşırı sert kullanması ile alakalı yoksa samurai sorunsuz cıkardı orayı ama pilot tapa gazzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri