Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,654
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Palamutbükünde kısa bir yemek molası verdikten sonra yola devam ediyoruz ve Knidos'u geziyoruz :smiley:
Knidos resimleri,

100_1135.JPG

100_1136.JPG

100_1137.JPG

100_1138.JPG

100_1139.JPG

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Sizin şu arka mahalle ne kadar güzelmiş,o koylar o mavi...

eee Datça'dan bahsediyoruz :smiley:, o maviyi çıplak gözle bakmak lazım Bülent ;)

yaybek' Alıntı:
Levent abi zamansızlıktan okuyamamıştım çok güzel gezi olmuş Allah devamını nasip eylesin.

gezi daha bitmedi Yusuf :smiley:, devamı hepimize nasip olur inşaallah

Levent ustam bidon başında bardaklarla uğraşırken görünce aklıma nedir bardaklardan çektiği diye geldi.Hakkını helal et bizde bazen yük olup duruyoruz.Gezi fotoları çok güzel ama Güllüğün yeni halini görünce Kuşadasının eski ile yeni halini hatırlattı bana.

Levent bey, Datça körfezinde güzel yerleri gezmişsiniz. Daha nicelerine...

mustafayetim' Alıntı:
Çok güzel bir paylaşım ellerinize sağlık...

Mustafa bey teşekkürler :smiley:

salih çal' Alıntı:
Levent ustam bidon başında bardaklarla uğraşırken görünce aklıma nedir bardaklardan çektiği diye geldi.Hakkını helal et bizde bazen yük olup duruyoruz.Gezi fotoları çok güzel ama Güllüğün yeni halini görünce Kuşadasının eski ile yeni halini hatırlattı bana.

Salih ağbi nedemek çayın lafımı olur, sen bakma bana hem ağlarım hem demlerim ;D

erdenbay' Alıntı:
Levent bey, Datça körfezinde güzel yerleri gezmişsiniz. Daha nicelerine...

çok teşekkürler bir kampda karşılaşmak ümidi ile, selamlar :smiley:

geziye devam,
Knidos’u gezdikten sonra gelirken yolda gördüğüm bu koya bakmak için giriyorum,

[attachment=1]

yol çok bozuk ve arkada motosiklet olmasına rağmen merak ağır basıyor, plaja indiğim zaman koyun yukarıdan göründüğü gibi güzel olmadığını farkediyorum, denizde hoşuma gitmedi,

100_1134.JPG

100_1177.JPG

100_1178.JPG

100_1179.JPG

100_1180.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri