Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,600
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

Gültekin' Alıntı:
Merhaba Levent hocam.
Szden 10 gün önce de, biz 4 aile olarak Danişmentteydik. 3 gün kaldık. Benzer sıkıntıları yaşamışız.
Sanırım bir daha gitmem.

Datça, görmeyi arzuladığım yerlerden biri. Fotoları merakla bekliyorum.
Biz bu yıl kurşunu tükettik, sezonu kapattık. :smiley: Kısmetse seneye artıık.

Gültekin yer güzel ama işletmeciler sorunlu, bizde bir daha gitmeyi düşünmüyoruz açıkçası, Datçayı tavsiye ederim ama üç günde gezemezsin, en az bir hafta ayır, resimler geliyor :smiley:

Etiketler

.

100_1084.JPG

100_1085.JPG

100_1086.JPG

100_1087.JPG

Levent gelişini daha erken haber versen buluşmayı ayarlayabilirdim. Ama nasip değilmiş, bir dahaki sefere mutlaka bekliyorum. Bende semaver yok ama güzel çay demlerim ;) :D :D

6 eylül, salı

İnkumu kampından çıkmam deniz, duş, kahvaltı keyfi derken saat 15,30 buluyor :smiley:,
yolda Gökhan'ın mutlaka gör dediği Aktur-kovanlık mesire yeri, transit geçiyorum bir dahaki sefere

100_1088.JPG

100_1089.JPG

100_1090.JPG

100_1091.JPG

100_1092.JPG

drares' Alıntı:
Levent gelişini daha erken haber versen buluşmayı ayarlayabilirdim. Ama nasip değilmiş, bir dahaki sefere mutlaka bekliyorum. Bende semaver yok ama güzel çay demlerim ;) :D :D

nasip değilmiş, yolum düşerse mutlaka uğrarım, çayı yanlız ben kupa ile içiyorum (bira bardağı gibi) :-[
yolun İstanbul'a düşerse bende beklerim :smiley:
selamlar

Kahvaltı sonu tavuk karesi güzel görünüyor, sen ayrıldığında sağ idiler İnşallah, bizdeki gibi akşam konuşup, öğlen mekan sahibi ceseti taşımıyordur.

berkcantp' Alıntı:
Kahvaltı sonu tavuk karesi güzel görünüyor, sen ayrıldığında sağ idiler İnşallah, bizdeki gibi akşam konuşup, öğlen mekan sahibi ceseti taşımıyordur.

aslında bir teneke tavuğu yapmak aklımdan geçmedi değil ;D ;D
ben ayrılırken sıhatleri iyiydi :smiley:

buralpdi' Alıntı:
4eylül, pazar
.......... sonra yola devam, Akhisar'a girdiğimde saat sabah 10, Cavid hocamla tanışmak istiyorum ama hem pazar günü hemde saatin erken olması sebebi ile rahatsızlık vermeyelim diyerek yola devam ediyorum,

Pazar dahil hergün kahvaltı bile çoktan bitmiş oluyor o saate değin; ayrıca bizim için hergün pazar!.. :D Bir dahaki gelişinizde beklerim. :smiley:

Selamlar
Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Pazar dahil hergün kahvaltı bile çoktan bitmiş oluyor o saate değin; ayrıca bizim için hergün pazar!.. :D Bir dahaki gelişinizde beklerim. :smiley:

Selamlar
Cavid Sezen

yolum düşerse mutlaka uğrarım Cavid bey :smiley:
selamlar

devam,
Datça’dan mazot takviyesi yaptıktan sonra Mesudiye yönüne devam ediyoruz, Hayıtbükü’ne geliyoruz,
Hayıtbükü küçük bir koy, sahil şeridinin hemen arkası resturantlar,cafelerle çevrilmiş, hiç boşluk kalmamış, buna rağmen manzara olarakda deniz olarakada görmek lazım güzel bir yer, konaklayacak uygun bir yer bulamayınca sadece geziyorum,
resimler

100_1093.JPG

100_1094.JPG

100_1095.JPG

100_1096.JPG

100_1097.JPG

Akşam olmaya başlayınca hemen yanıbaşındaki Ovabükü koyuna geçiyorum hava kararmak üzere, akşam yemeğimi hazırlayıp deniz manzarasına karşı yemeğimi yiyorum, sonra sokak arasında ağaç gölgesini hesaplayarak park edip dinlenmeye geçiyoruz,

100_1098.JPG

100_1100.JPG

100_1101.JPG

100_1102.JPG

100_1107.JPG

7 eylül, Çarşamba
Sabah uyanınca deniz, sonrasında güzel bir kahvaltı,
Ovabükü’nün gündüz fotoğrafları,

100_1103.JPG

100_1104.JPG

100_1105.JPG

100_1106.JPG

100_1108.JPG

yola çıkmam yine öğleni buluyor, istikamet Palamutbükü,
yol deniz kenarından devam edince yolda cep koylarını görüyoruz, manzaralar harika,

100_1109.JPG

100_1110.JPG

100_1111.JPG

100_1112.JPG

100_1113.JPG

.
[attachment=1]
[attachment=2]

bu manzarayı görünce ne yaparsınız?, ben kendimi koyda bulup snorkel+gözlük+ palet suyun içinde buldum kendimi, Allahım denizdemiyim yoksa tatlı sudamı yüzüyorum, görüş mesafesi bayağı derin, cam fanus içindeyim sanki, yanımdan küçük bulutlar halinde balık yavruları geçiyor, ileride benden hafif hafif kaçan iri balıklar görüyorum, yosunlar, deniz kabukları,kayalar görüntü muhteşem, balıklar içinde yüzme keyfine varıyorum

[attachment=3]
[attachment=4]

başka bir koya daha rastlıyorum,

100_1114.JPG

100_1115.JPG

100_1116.JPG

100_1117.JPG

100_1118.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.