Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu
devam,
3 eylül, cumartesi
nikah işini hallettikten sonra tekrar yola çıkıyorum, feribotla Yalova'ya geçerken hava kararmıştı, Bursa'yı geçip Karacabey civarlarında bir benzin istasyonunda geceyi geçirdim
4eylül, pazar
sabah kahvaltıyı susurluk'ta tost+çay ikilisiyle yaptım, Susurluk'a gidipde tost yenmezmi, sonra yola devam, Akhisar'a girdiğimde saat sabah 10, Cavid hocamla tanışmak istiyorum ama hem pazar günü hemde saatin erken olması sebebi ile rahatsızlık vermeyelim diyerek yola devam ediyorum,
saat 15,00 civarlarında İzmir'e girdim Mehmet ağbiyi aradım ve navigasyon sayesinde evlerinin bir sokak altına kadar rahatca geldim, oradan Mehmet ağbi beni gelip aldı sağolsun
hoşsohbetten sonra Mehmet ağbi kal yarın yola çıkarsın diyor yok benim gözüm yollarda
, müsade isteyerek ayrılıyorum, Aydın'a yaklaşınca Haşmet hocamı arıyorum aksilik yazlıklarındalarmış, yola devam edip söke civarlarında bir alışveriş merkezinde geceyi geçiriyorum, bulunduğum yerden kocaman rüzgar gülleri gözüküyor,
[attachment=1]
5 eylül, pazartesi
sabah olunca kendimi Bodrum - Güllük halk plajına atıyorum, deniz keyfinin arkasından güzel bir kahvaltı yapıyorum, Güllük artık şehir olmuş
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
Güllükten çıkıp kendimi Marmaris İnkumu orman kampına atıyorum, hava çok sıcak, karavana yer bulunca kendimi acil denize atıyorum, arkasından bir duş, kendime geliyorum
girişte pazarlıkla 19tl veriyorum elektrik fiyata dahil değil sadece konaklama+duş+wc, kamp alanlarına girmek bana göre değil ama bu kampı çok met etmişlerdi merak ağır bastı ve görmem gerekiyordu,
İnkumu kampı ormanlık, gölgesi bol, ağaçlar bitiyor deniz başlıyor, manzarası ve denizi güzel bir yer, giriş taşlı ondan sonra kumlu bir denizi var, insanlar artık bu kampa yerleşmişler, hatta tanıştığım bir ağbimiz dört senedir artık İstanbul'a gitmediğini söylüyor, Romanya'dan çekme karavanla gelmiş aileler vardı, çekme karavanların önünde iki kapılı buzdolapları
, burada artık kalanlar yazlık mantığında olanlar, 15gün önce gelseydin yer bulamazdın diyorlar, tam zamanında gitmişim, duşlar-wc-bulaşıkhane-çamaşırhanesi mevcut ve yeterli,
kampı dolaşırken aracın arkasında gezenbilir logosunu görünce selam veriyorum, ''yelkenci'' niki ile yazan arkadaşımız, iyi tatiller dileyip dinlenmeye çekiliyorum,
resimler,