Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,651
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

.

P8280158.jpg

Etiketler

Ya bu arkadaşı çaycılıktan kurtaralım,Levent diyince aklıma çay yapıp dağıtan insan geliyor,yine bardaklarla haşır neşir.
Levent doğru söylemişler leyleği havada gördün belli.Hep beraber takipteyiz , taa Datça ya gidişi yan mahalleye gidiş gibi anlatmışsın,artık yolların seni korkutmadığı ortada.

mayıstosböce' Alıntı:
Ya bu arkadaşı çaycılıktan kurtaralım,Levent diyince aklıma çay yapıp dağıtan insan geliyor,yine bardaklarla haşır neşir.
Levent doğru söylemişler leyleği havada gördün belli.Hep beraber takipteyiz , taa Datça ya gidişi yan mahalleye gidiş gibi anlatmışsın,artık yolların seni korkutmadığı ortada.

Bülent kadermi diyeyim ne yapayım bilemiyorum, maltepe buluşmasına çağırıyorlar sayın moderatörümüz gelin Levent'in çayı güzel oluyor diyor, o akşam iki semamer çay demledim bitti (bak demlik değil semaver) üçüncüsünü istediler(yapmadım tabikii), ben küçücük bardağımla üç bardak çayı zor içtim valla ;D,
çay bir şey değil, Allahtan sucuk istemiyorlar yoksa her buluşmada mangalı yak sucukları hazır et ;D ;D ;D

yaa Datça dediğin nedirki, susurluktan aşşağı vitesi boşa aldınmı oradasın, istanbulda karşıya geçmek daha zor ;D

toffy' Alıntı:
Çayın var ise bellektekileri getireyim.

gel :D

aslanahmet' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler.

sağol Hakan gezi daha bitmedi :smiley:

drares' Alıntı:
o çaydan ben de içmek istiyorum ;D ;D ;D

sen gel sana özel semamer yakacağım Haşmet hocam ;D
çayıda cam bardakda vereceğim ::smiley:

gezgör' Alıntı:
Güzel Fotograflar,Paylasim icin tesekkürler.

teşekkürler :smiley:, gezimiz daha bitmedi yeni başlıyor

devam,
3 eylül, cumartesi
nikah işini hallettikten sonra tekrar yola çıkıyorum, feribotla Yalova'ya geçerken hava kararmıştı, Bursa'yı geçip Karacabey civarlarında bir benzin istasyonunda geceyi geçirdim

4eylül, pazar
sabah kahvaltıyı susurluk'ta tost+çay ikilisiyle yaptım, Susurluk'a gidipde tost yenmezmi, sonra yola devam, Akhisar'a girdiğimde saat sabah 10, Cavid hocamla tanışmak istiyorum ama hem pazar günü hemde saatin erken olması sebebi ile rahatsızlık vermeyelim diyerek yola devam ediyorum,
saat 15,00 civarlarında İzmir'e girdim Mehmet ağbiyi aradım ve navigasyon sayesinde evlerinin bir sokak altına kadar rahatca geldim, oradan Mehmet ağbi beni gelip aldı sağolsun :smiley:
hoşsohbetten sonra Mehmet ağbi kal yarın yola çıkarsın diyor yok benim gözüm yollarda :D, müsade isteyerek ayrılıyorum, Aydın'a yaklaşınca Haşmet hocamı arıyorum aksilik yazlıklarındalarmış, yola devam edip söke civarlarında bir alışveriş merkezinde geceyi geçiriyorum, bulunduğum yerden kocaman rüzgar gülleri gözüküyor,

[attachment=1]

5 eylül, pazartesi
sabah olunca kendimi Bodrum - Güllük halk plajına atıyorum, deniz keyfinin arkasından güzel bir kahvaltı yapıyorum, Güllük artık şehir olmuş

[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]

Güllükten çıkıp kendimi Marmaris İnkumu orman kampına atıyorum, hava çok sıcak, karavana yer bulunca kendimi acil denize atıyorum, arkasından bir duş, kendime geliyorum
girişte pazarlıkla 19tl veriyorum elektrik fiyata dahil değil sadece konaklama+duş+wc, kamp alanlarına girmek bana göre değil ama bu kampı çok met etmişlerdi merak ağır bastı ve görmem gerekiyordu,
İnkumu kampı ormanlık, gölgesi bol, ağaçlar bitiyor deniz başlıyor, manzarası ve denizi güzel bir yer, giriş taşlı ondan sonra kumlu bir denizi var, insanlar artık bu kampa yerleşmişler, hatta tanıştığım bir ağbimiz dört senedir artık İstanbul'a gitmediğini söylüyor, Romanya'dan çekme karavanla gelmiş aileler vardı, çekme karavanların önünde iki kapılı buzdolapları :smiley: , burada artık kalanlar yazlık mantığında olanlar, 15gün önce gelseydin yer bulamazdın diyorlar, tam zamanında gitmişim, duşlar-wc-bulaşıkhane-çamaşırhanesi mevcut ve yeterli,
kampı dolaşırken aracın arkasında gezenbilir logosunu görünce selam veriyorum, ''yelkenci'' niki ile yazan arkadaşımız, iyi tatiller dileyip dinlenmeye çekiliyorum,
resimler,

DSC02649.JPG

100_1065.JPG

100_1066.JPG

100_1068.JPG

100_1070.JPG

Merhaba Levent hocam.
Szden 10 gün önce de, biz 4 aile olarak Danişmentteydik. 3 gün kaldık. Benzer sıkıntıları yaşamışız.
Sanırım bir daha gitmem.

Datça, görmeyi arzuladığım yerlerden biri. Fotoları merakla bekliyorum.
Biz bu yıl kurşunu tükettik, sezonu kapattık. :smiley: Kısmetse seneye artıık.

bu iskeleye sabahları tekne yanaşıyor, ekmek, domates, soğan ne lazımsa mevcut fiyatlar market ayarında

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

sabah güzel bir kahvaltı ;D

[attachment=4]

kamp sakinleri :smiley:

100_1077.JPG

100_1079.JPG

100_1080.JPG

100_1081.JPG

100_1083.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,610
Kaydolan Son Üyemiz
Condishnali

Çevrimiçi üyeler

Geri