Yiğidonun Saroz ve Datça turu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,600
Ynt: Yiğidonun Saroz ve Datça turu

.

DSC02658.JPG

DSC02659.JPG

DSC02660.JPG

DSC02661.JPG

DSC02662.JPG

Etiketler

Caretta-carettalar için içerde tedavi merkezi kurmuşlar , iribaş cinsi kablumbağaları havuzlarda görebiliyorsunuz,

DSC02664.JPG

DSC02665.JPG

DSC02666.JPG

DSC02667.JPG

DSC02668.JPG

İztuzundan çıkınca Aşı koyu tabelasını görünce bir bakalım diyoruz, 5km. asfalttan sonra 7km.de bozuk bir yoldan gittim fakat bulunduğum yüksekliğe bakınca yolda iyice bozulunca geri döndüm İyikide dönmüşüm sonradan bilgisaydan bakınca en az 7km daha gitmem gerekiyormuş

[attachment=1]
[attachment=2]

tabi böyle yollarda gezersen temizliğide yapmak zorundasın :smiley:

[attachment=3]

Şansımı Sarıgerme’den yana kullanayım dedim ama giriş bölgesinde karavanı park edecek yer bulamadım, sonrasında vazgeçip Ölüdeniz’e rotayı çevirdim
Ölüdeniz, benim için memleketim gibi ,

DSC02674.JPG

DSC02676.JPG

DSC02678.JPG

Resim 070 - Kopya.jpg

CIMG0251.JPG

Bülent (soyman)ağbide Kaş üzerinden gelip Ölüdeniz’de buluşuyoruz, Pazar öğle vaktine kadar buranın tadını çıkarıyorum,

Eskiler1 035 - Kopya.jpg

CIMG0294.JPG

DSC02679.JPG

DSC02680.JPG

Resim 025.jpg

11 eylül, Pazar
Sabah kahvaltı, deniz keyfi ve de öğle vakti yola çıkıp İstanbul’a doğru rotayı çeviriyoruz, bir daha gelebilmek için gitmeliyiz artık,
pazartesi işbaşı, tatilin sonu :smiley:

CIMG1448.JPG

Aklımda mavi kaldı fotoğrafları bitirince demek ki gezi güzel geçmiş,bir çok karen maviliğin güzelliği içinde.Artık bir daha ki sefere daha da uzun gidersin.

mayıstosböce' Alıntı:
Aklımda mavi kaldı fotoğrafları bitirince demek ki gezi güzel geçmiş,bir çok karen maviliğin güzelliği içinde.Artık bir daha ki sefere daha da uzun gidersin.

sağolasın Bülent, bu bir hafta tatilde sanki bir ay tatil yapmışım gibi çok güzel dinlendim, mavi-turkuaz-yeşil yonları iyi geldi :smiley:

Datçayı da listeye ekliyorum.
Kısmet artık. Bakalım ne zamana. :smiley:

levent abi tatilin gayet iyi geçmiş. kısmetse nicelerine diyelim. yalnız senin küçük yeğenin solar shower yazan torbadan duş aldığı resimle ilgili olarak bu adı geçen solar duş neyin nesidir abi? ne işe yarar acaba?

wankel' Alıntı:
levent abi tatilin gayet iyi geçmiş. kısmetse nicelerine diyelim. yalnız senin küçük yeğenin solar shower yazan torbadan duş aldığı resimle ilgili olarak bu adı geçen solar duş neyin nesidir abi? ne işe yarar acaba?

Mahmut çok teşekkürler :smiley:
duş torbası koyu rengi sayesinde güneş ışığından faydalanarak suyu ısıtıyor, sabahtan suyu doldurup güneşe karşı asıyorsun, akşam deniz faslı bitince kullanıyorsun, 10lt su kapasitesi olan plastik bir torba, yüksek bir yere asarak kullanabiliyorsun, sıcak su ile duş almak isteyenler için pratik bir şekilde kullanabileceğin bir ürün, bauhaustan 10tl aldım duş kısmıda içinde

buralpdi' Alıntı:
Mahmut çok teşekkürler :smiley:
duş torbası koyu rengi sayesinde güneş ışığından faydalanarak suyu ısıtıyor, sabahtan suyu doldurup güneşe karşı asıyorsun, akşam deniz faslı bitince kullanıyorsun, 10lt su kapasitesi olan plastik bir torba, yüksek bir yere asarak kullanabiliyorsun, sıcak su ile duş almak isteyenler için pratik bir şekilde kullanabileceğin bir ürün, bauhaustan 10tl aldım duş kısmıda içinde

Bende aldım emme, güneşte kalınca astığım sapı perişan oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR