Yetim'lerin Yol Hikayeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,214

Etiketler
kampingin tuvalet duş çamaşır odası olan bölümünün girişi

IMG_9100.JPG

IMG_9209.JPG

IMG_9107.JPG

Dün akşam yağmur yadı.Tertemiz işe yaradı.Çamaşırlığı şezlongları altına koyduk.Bu sabah güneş yine gülümsüyor.Romantik yolda 3 ayrı kasabayı gezmeyi planlıyoruz .Kamping en güzel taraflarından biride öten kuşlar .Temizlik alanına yakın alan seçtim .insanlar bulaşıklarını ,tuvalet tanklarını bisikletle arabalarla getiriyorlar Bizim 0 adım mesafede Binanın içinde ısıtmalı havuzda var .

dalyan' Alıntı:
Selam,
Konu başlığınız,"Yetim lerin yol hikayeleri"bilmeyen biri başlığa bakarak "vah vah baksanıza yetimlerin yol hikayeleriymiş acaba nasıl acı dolu maceraları vardı?" derler :smiley:
Halbuki Yetim lerin yol hikayeleri son derece refah ve mutlu,hayat size güzel,yaşayın gözü olanın gözü çıksın ;D

Eşimin yetim büyüyen dedesi nedeniyle alınmış soyadı ve şükürki torunları bugün onun çektiği cefaları çekmiyorlar .Allahta ne bize nede kimseye çektirmesin.Zira yetim gibi öksüz gibi sahip çıkılmamış nice aileleri yakınen tanıyorum ve kimininde her manada yanında olmaya çalışıyorum .Rabbim hayırlı eylesin ve acı ve kederler yerine ,tatlı ve mutlu anıları paylaşalım inşallah ..
Takibiniz için teşekkürler

Bülent bey ,
94 yılında Almanya'ya gittiğimde göllerin çokluğu dikkatimi çekmişti.Ancakbizim gibi deniz imkanı bol olmadığı için dibi görülmeyen rengi kaçık göllere burada giriyorlar .O zaman bizde girmiştik .Ama göl denizin yerini tutmuyor .

Gezinizdeki mutluluğunuzu bizlerle paylaşmanız çok güzel...Mutluluğunuz daim olsun...İyi gezmeler...Bol Resimler ve görsel dökümanlar...anıları ve geziyi canlandırıyor...Resimlere ve geziye devam....

Yarın Hüseyin abiyi ziyarete Turkheim'e gideceğiz.Bugün Schongau,Peiting ,Rottenburg,Steingaden gibi birkaç Romantik yol kasabasını gezdik.Yol boyu manzaralar yine harikaydı.Gözlerimiz yeşile doydu.Vodafone 'dan internet aldım ama kampingde net çekmiyor.Akşam dönüş yolunda dolu yağdı.Hemde ceviz kadar.Arabalar ve bizde dahil ağaçaltı bulduk.Belkide yağışlar etkiledi bilemiyorum.Ne kampinginki verimli ne de bu .

Sevgili dostlar, gezinizin keyifli geçmesi çok güzel. Havanın yüksek nem oranıysa insanı bunaltır. İyi eğlenceler :smiley:

Şu an mobil internet ile bağlandım. Landsberg'e gidiyoruz.Çevre kasaba ve köyleri gezeceğiz.Dün dolu yağdığında güneşte kurusun diye tente dışında bıraktığım çamaşırla ne oldu diye tasalanmıştım .Karavancı komşularımız sağolsunlar tente altına koymuşlar

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Yurtdışında hiç tanımadığınız kişilerle bile konaklıyor olsanız karavancı dayanışması ve birlikteliği bu olsa gerek.

Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Selamlar ,
bugün Sulzemoosa gideceğiz ve karavan markete uğrayacağız .Dün Hüseyin abi ve sevgili eşi ile çok üzel bir akşamüstü geçirdik .Güzel bir italyan lokantasında yemeğimizi yedik ve eşi işten gelene dekte mutfakta kahvelerimiz eşliğinde sohbet ettik.TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM .

053.jpg

063.jpg

062.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR