Yetim'lerin Yol Hikayeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,133
Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Yetim ailesi ile buluşup ta gezi heyecanına kapılmamak mümkün değil. Yüklü gezi proğramlarında bize zaman ayırdıkları için çok teşekkürler. Avrupa´nın çok güzel yerlerini içeren gezilerinin neşeli ve sorunsuz geçmesini dileriz.

Etiketler

Çok güzel an lar,mekanların insan üstündeki tartışılmaz etkisi birde sevdiğiniz insanlar olunca , uzaklarda , heyecanlanmamak elde değil.

Levent abi ,şu an Sulzemoos'ta Mc Donald'dayız.Birazdan hem senin parçaya hem kendi ihtiyaçlarımıza bakmak için karavan markete geçeceğiz.
Bülent bey ,mesajlarınızla gurbet elde vatanda gibi hissediyoruz .Sağolun .Derya hanıma da selamlar
Hüseyin abi ,verdiğin ara kabloyu karavan penceresinden uzatıp nete girdim .Tavsiyen için teşekkürler.Ekleyeceğim fotoyu 2 dakika önce çektik

DSC03179.JPG

Sevgili Yetim Ailesi,
Sonja Hanım ve Hüseyin Beyle birlikteliğiniz bize tekrar Sonja Hanım ve Hüseyin Beyle Antalya'da geçirdiğimiz keyifli haftasonu beraberliğimizi hatırlattı.
Dağ dağa kavuşmaz, insan insana kavuşur derken dünyamızın aslında artık ne kadar da küçüldüğünün bir göstergesi sizin bu yaptığınız gezi.
Yaklaşık 2 ay önce Hüseyin Beylerle Antalya'da beraberdik, 10 gün önce sizlerle Asprovalta'da beraberken dün sizler Hüseyin Beylerle Münih yakınlarındaydınız.
Karavancı ve gezgin olmanın en keyiyli tarafı da bu olsa gerek. Sizlere keyifli geziler dilerken bu vesileyle Sonja Hanım ve Hüseyin Beye de sevgilerimizi iletiyoruz.

inşallah sorunsuz güzel bir gezi olur.Fotoğrafa bakınca Poyrazlar aklıma geldi.Sanki dün gibi.Sonja Hanıma ve Hüseyin Beye de sevgilerimizi söylermisiniz.

Ebru Yetim' Alıntı:
Levent abi ,şu an Sulzemoos'ta Mc Donald'dayız.Birazdan hem senin parçaya hem kendi ihtiyaçlarımıza bakmak için karavan markete geçeceğiz.

Siz şimdi karavan marketin fotolarınıda yayınlarsınız :eek: moralimiz bozulmaz merak etmeyin. Selamlar

Ebru´dan izin dileyerek doğrudan cevap vermek istiyorum.

Fatih Bey forumlar hakikaten insanları sadece mesafe olarak değil ruhsal bakımdan da yaklaştırıyor. Bu ortamda karavanla gezmek herhalde hobilerin en güzellerinden birisi. Sizleri de Almanya´da karşılayabilmek ümidiyle ailecek candan selamlar.

Ahmet Bey Poyrazlardaki karşılaşmamız güzeldi, şimdi tekrar gözlerimin önünde gibisiniz. Size ve değerli eşinize ailecek candan selamlar.

Ebru Yetim' Alıntı:
Bülent bey ,mesajlarınızla gurbet elde vatanda gibi hissediyoruz .Sağolun .Derya hanıma da selamlar

2-3 gündür vatanda asayiş kontrol serviside açıldı :smiley: sizin evin oradan geçerek asayiş durumuna bakmaya(dışardan camlar kapılar sağlammı diye) niyetliyimim eğer sizlerden bakan kimse yoksa bakabilirim.

Bu sabah Füssen'den ayrılıp Legoland'e geldik.Harika bir yer .Yarında burada kalacağız .Kampingi orta kalitede.Tatil köyü çok güzel .Kampingin yanında evler var .Etraf karavandan geçilmiyor

078-001.JPG

ilgiyle ve zevkle takip ediyorum .geziniz çok güzel geçiyor görsellerden belli :D.bizi de görsellerle gezdirmiş oluyorsunuz teşekkürler :D sormak istediğim yukarıdaki bol karavanlı resim satılık olanlarmı yoksa sizin gibi kamping cilermi ?

Satılık olanlar 2010'da burada Mc rentten kiralamada yaptık.Mc rentt,satışı kiralaması herşey var Sulzemoos ta
Ortaokul arkadaşım ile Legoland'de buluşacağız .Onlar tatil evinde kalacak.Kahvaltıya geliyorlar şimdi yoldalar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR