Yetim'lerin Yol Hikayeleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,133

Etiketler
Ynt: Yetim'lerin Yol Hikayeleri

Çok güzel görüntüler, insanın hemen oralara gidesi geliyor. Patikler de çok güzelmiş, oralara gidersem kızıma alayım :D
Paylaşımınız için teşekkürler :smiley:

Bu gün romantik strasse rotasının dışında bir rotada burgenstrasse rotasında harikulade bir şehirde Heidelberg deyiz..........

Çokk teşekkürlerNermin hanım haklısınız .Biz 5 yıldızlılarda kaldık ve buradaki yerin parkı ve gölboyu muhteşem.Akşam biraz erken dönüp tadına varmaya çalışıyoruz .En güzeli her alanın kendine ait kanalizasyon deliği ama kimsayal olan için değil ve temiz su çıkışı var .İlaveten içelebilir su çeşmesi

Mustafa herkes şu terliklerden aldıysa tolu bir eylem yapıp ibiş fotoğrafı çektirseniz,hem ne güzel bütün terliklerde biçimsel figürler var.

Mustafa ve Ebru kardeşim bütün gezinizi takipteyiz eşimle beraber hergün yorum yazmaktansa fotolara ve o güzel muhtelşem yerlerin görüntülerine bakmaktan ve onlara doyarak yorum yazmaya başladım çok güzel bir geziniz var sizleri kutluyorum çocukların gözlerinden öpüyoruz iyiki sizin gibi bir dostlarımız var.Benim adamım Mahmuta selam.Sizi burdan takibe devem

Hepinize çok teşekkürler.Mobil internet almama rağmen 4 gün kaldığımız kampingde çekmedi ve şansa bakınki kendi wifileride arızalı idi.Gezerken yemek molası yada çay kahve molasında yazmaya çalışıyoruz .Yeni kampingimize geçtik.Burada şimdilik çekiyor .Kamping güzel .Hava 31 derece ama 40 derece gibi.Dün gezdiğimiz Heidelberg harikaydı.Kalesi içindeki Eczacılık müzesi ,nehir turu ve bunaltmayan havası ile keyifle gezdik.

Mustafa terliğini farklı aldı

002.JPG

069.JPG

Ferienparadies kampingde Seelbach'tayız .Havuz sefası yaptı bizimkiler.Bugün buradayız .Yarın fransa tarafını gezmeye başlayacağız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR