Selamlar,
Şu anda sınıra 100 km mesafede bir Petrol ofisinde konaklıyoruz.Boş biri alan bulduk. Sessiz bir yer. Ön tarafında dinleme tesisi var. Eşim elektrikte aldı. Görevliler patronlarına sordu. İzin verdiler. Hava çok sıcaktı bugün.Köprüde oyalanmadık ama Silivri otobanı kalabalıktı. Tamirat işleri de bitmiş. Yolda sorun yaşamadık.yeni arabamızın çekişi de diğerine göre gayet iyi. Klimamızı çalıştırdık. Geceboyu gerekir mi bilmiyorum. Çayımızı içtik. Yarın nasipse Alexandroupoli' de olacağız. Bir arkadaşımla da buluşacağız. Çocuklar uyudular. Hepinize teşekkür ediyorum. Fatih abi, tekefonla Mustafayla yaptığınız uzun sohbetlerin kulak misafiri olarak yüzyüze de gôrüşebileceğimize çok seviniyorum. Sevgili anne ve teyzenizin ellerinden öperim.Hüseyin abi verdiğin bilgi için teşekkürler. Aslında ben yağışsız serin havayı tercih ediyorum. Çok sıcakta çekilmiyor. Sizleri de yeniden görmek için sabırsızlanıyorum
Not; yazımı yazarken facebook amblemi engel oluyor. Sayfayı net görmek için büyütüyorum bir bakmışım sayfaya yazdıklarımın bir kısmı görünmüyor. Buna. birçözüm bulunursa sevinirim