Yetim'lerin Yol Hikayeleri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 244
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,480
Takipte olan herkese selamlar ,
bu kampingi çok sevdik.Yeşili bol denize sıfır.Resepsiyonda deniz manzaralı alan isteyip istemediğimizi sordular .Oradaki alan üstü kapalı altı beton .Ben yeşillik ve tuvalet banyoy yakın olanı istedim .Pasaportumuz yerine de Uluslararası kamp kartımızı verdik.Adını unuttum çondan böyle yazdım.Eşim düzeltir.İlaveten burada o karta indirimde oluyor .Kamp sessiz sakin .Alanlar üç karavan girecek büyüklükte .Çamaşır makinası ve kurutma yok.Elde yıkıyorum .Ama internet bedava ve neredeyse sahil boyunda bile çekiyor .Dün akçaş fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram aracılığıyla tanıştığımız Mücahid bey ve ailesi de bizi ziyaret etti.Akşam çayını beraber içtik .

IMG 8724


IMG 8718


IMG 8734


IMG 8725
 

Etiketler
İyi günler
Sy Yetim ailesi
Gezinizin kazasız mutlu ve neşeli geçmesi dileği ile
Saygılar
Batuhan
 



Daha güzel fotoları gezi dönüşü paylaşacağımız yazı dizisine saklıyoruz.Az önce kampa yakın Lidl marketten alışveriş yaptım buranın koordinatlarını'da aldım.Fiatlar burası için uygun mesala altılı 1.5 Lt su paketi 1.5 € ....
 





Evet Mustafa fazla fotoğraf koymayın heyecanla bekleyelim.Ebru hanım sizde koymayın bence öyle güzel güneşleri.
 


Mustafa bey Ebru hanım merakla bekliyoruz ama önce sağlıkla ve huzurla
 



merhabalar yetim ailesine hayırlı yolculuklar dilerim.güzel güzel gezin bizleride unutmayın .bol bol resim kaldığınız yerlerin fiyatınıda yazar sanız oralara gitmek isteyeler için de nekdar bir bütce lazım olduğunu biliriz ..teşekürler .mutluluklar dilerim.. :smiley:
 

1 haftadir kendi karavan alacam derdime dusup yeni acilan topiklere bakamadim.Gerci yola cikacaginizi bildigimden sms attim umarim almissinizdir.:smiley:Tekrar ediyorum Allah hayirli, mutlu, huzurlu, kazasiz, belasiz bir gezi nasip eylesin.
Kamp icin on rezervasyon yapmaya gerek var mi?


Dedeagacin icine inip balik yemek isterseniz Nisiotiko'ya mutlaka gidin:smiley:)
 

Kamp alanı çok geniş ve tenha her zaman yer var.Şimdi limandan geldik tavsiye ettiğiniz balık lokantasını bir daha ki sefer için kaydettim selamlar.
Yarın sabah Kavala'ya doğru Fatih Abi (tifa)ile buluşmak üzere yola çıkıyoruz.
 

Allah kismet ederse 20-25 gun sonra bizde bu rotada olacagiz umarim sizin donus yolu bizim baslangic yolu ortada biryerde bulusur ve tanisma firsatimiz olur.Bu arada feribot icin www.superfast.com dan online bilet almayi dusunuyoruz oneriniz var mi?
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,471
Kayıtlı Üye Sayımız
172,125
Kaydolan Son Üyemiz
erozaydin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst