yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bhdrslck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,037
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Demin Sinop ta polis arkadaşıma sordum bilgiler eğer adam yapmadım derse tekrar bilgiye başvurmak için lazım oluyormuş bir de polis arkadşım şunu söyledi polis in arkasındaki savcı çok önemli savcı sağlamsa polis istediği gibi yazar kimsede bozamaz dedi. polis bir kaç dava da savcı desteği alamasın yazmayı bile bırakır dedi. karşı taraf savcı duvarını aşamaz dedi. Bir de arabamda bayan var demiştim belki faydası olmuştur diye kendi aramızda konuşmuştuk eşimle ama bir bayanın bu formülle çözüme ulaşamamış olması bir kısım çürütürse de karadenizde yanınız da bayan varsa ve aile görünümü veriyorsanız çevirmelerde ble durdurmaz polis jandarma aslında saçma ama centilmenler :D

Etiketler

Bilmiyorum ben telefonla arayıp şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi falan istediler bende vazgeçtiğimi söyledim . Çevirme konusunda sıkıntı olmuyor , daha doğrusu arabadaysam olmuyor , motosikletteysem her türlü durduruyorlar , ceza yazmak için bahane arar gibi : ) neden böyle oluyor en ufak bir fikrim yok , motosikletlerden nefret ettikleri bariz ortada ...

"Motur" la da birçok anım var yazsam kitap olur neyse ;)

Bizim yöntem biraz farklı ;
Malumunuz Defender asfaltta hantal bir araç.Bizden de hantalları oluyor bazen onları sollarken arkadan 2006-2011 model araba başlıyor selektöre.Her zaman aynı olay ve türevleri başımıza geliyor maalesef. Biz diğer aracı solladıktan sonra o araçta önümüze geçiyor biraz hızlandıktan sonra üstteki 2 delici 2 yayıcı sisleri , onun üstüne uzun hüzmeli farları çakınca önümüzden kaçıp gidiyor hemen.Delici sislerin önünde durunca verdiği sıcaklığı hissediyorsunuz o derece.. :D :D :D

Lastik havası kontrol etme işini ilk başta biraz yanlış anlamışım.Kornaya basan aracın lastik havalarını kontrol edicez zannettiysemde konuyu okuyunca gerçeği anladım. ;D Konuyu tersten okuyunca böyle oluyor. :smiley:

Hafta sonu hafta sonu çekiçli sapık diye kendimizi aldırtcaktık :p ;D

Ben hala anlamadım lastik havalarını kontrol etme işini : ) hayalimde elinde çekiçle arkadaki arabaya doğru yürüyen biri canlanmıştı , hala da öyle : )

Yanlız olmadığıma sevindim. 3. sayfa haberleri çok sayıda çekiçli sürücüden bahsedecek. ;D

Konunun aslı şuymuş; Arkadan dengesiz ve aceleci korna sesi geldiğinde. El freni ani ve sert bir hareketle çekilirken aynı anda kapı açılacak ve aşığa inilecek. :smiley: Bu arda da kapı açıldıktan sonra inerken kolltuğun yanında ki 5 kg.' lık çekici almayı unutmuyoruz. :smiley: Yavaş ve sakin harketlerle KENDİ ARACIMIZIN arka lastik havalarını çekiç yardımıyla kontrol ediyoruz.Kontrol esnasında arkadaki sabırsız sürücüyle göz teması çok önemli. Arkadaki sürücüye biraz daha basması halinde çekici başka şekilde kullanabileceğimizi hissettirmeliyiz. :p bu arada geçen zaman yakşaık 1,5-2 dk olmasına rağmen arkada ki için 1 saat gibi gelecek ama sesini çıkaramayacak. 1 Kırmızı süresi daha bekledikten sonra güvenle hareket edebiliriz... ;D ::smiley:

hımmmm , peki burda lastik basıncını kontrol etmek için kullanılan çekiç hımmmm tamam anladım galiba : ) peki metal beyzbol sopasıyla kontrol etsek olur mu , çekiç kullanamıyorum ben .

Araçtan inerken direk lastiğe yönelmiyeceniz çekici sallaya sallaya adama doğru yürüyerek çekici sallayacanız arka lastik hizasına gelince lastik havasını kontrol edebilirsiniz birde şu risk var olaki arkadaki adamla kavga çıktı ya elinizdeki çekici ona kaptırırsanız ne olacak herşeyi göze olmanız lazım :D :D

hhahahahahah çekici kapsa iyi yine , ya adamda magnum desert eagle varsa :D

o durumda hemen vakit harcamadan 155 İMDAT diyerek tepki vermelisiniz tek şansınız budur herhalde

1530 'a yer zaman mekan araç plakasında şikayette de bulunursanız çok şukela olur :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR