yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bhdrslck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,897
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

valla şantiyenin araçlarla yapmıyorum değil. Ancak iş ak güvercinime gelirse çok tırsarım. Daha taksidi bitmedi. Birde yarışmak için gaza getirenler var. Gaza gelmemek lazım :D

Etiketler

Birde herkesin es geçtiği hızlı gonzales,ler var yaya geçidi ve trafik lambalarını geçip arkasındaki vatandaşın düdüklemesiyle yürüyen yeşil ışığın ırzına geçen tipler

sisdagili61' Alıntı:
Bunlar güzelde,
Araçlarına taktıkları devasa sis lambalarıyla gece kimseleri umursamadan yakıp giden sonradan görme sürücülere ne dersiniz.Özellikle otomobiller bu sürücülerin önünde veya karşı yolunda ise ne yapmalılar.
Kalın sağlıcakla.

bana mı ölegeliyoryoksabirde bayansürücü gördüklerindeözelliklemi gıcıklığına mı yakıyorlar o lambaları anlam veremiyorum

Bu aralar bu sis lambasını yakan bir tayfa var.Bunların sis ten de lambadan da herrşeyden de bi haberler.

1- Elini kornanın üzerinde hazır bekletenler
2- Uzun farlarını açıp arkanızdan ya da karşınızdan gelenler
3- Araç solladığınız sırada arkanıza yanaşıp selektör yapanlar
4- Şerit ihlali yapanlar , özellikle göbeklerde
5- Geçiş önceliğine uymayanlar , kurallardan bi haber olanlar
6- Tam döndüğü anda sinyal verenler

ve daha neler neler ...

hagurel' Alıntı:
Vallahi ben hemen geri vitese takıyorum adamın rengi değişiyor

Bu çok güzelmiş ama :smiley: bende yaparım belki

selector yapanlara fitim bende.. Elimi çamdan çıkartım ne var dercesine bi hareket çekiyorum selectörü kesiyorlar, anlam veremiyorum bu insanlara..

Önceki arabalarımın birkaçında çeki demiri vardı, çok işe yarıyordu bende birini korkutmuştum.
Yinede en güzeli çekiç'le lastik havalarına bakmak, deneyin görün.
Kalın sağlıcakla.

Dünyada sinyalin amacı "dönceğim" demektir. Ülkemizde ise "bak döndüm" şeklinde kullanılmakta :smiley:

YEŞİL YANINCA KORNAYA BASANLARA NE DEMELİ......yiyosa kırmızı yanarken yap demeli..bak ozaman nasıl ramazan davuluna benziyosun..

Dün samsunda 55 sp 907 plakalı gri bir fiorino emotion acelesi vardı galiba benimde acelem vardı ama hem artistlik yaptı hemde el kol birde tehlikeli bir mahalde sağladı beni aradım 155 i dedim böyle iken böyle hemen derhal dediler inanamadım öyleki sadece canım sıkkın kavga etmek istemiyorum inersem kesin kavga çıkar dedim. Sonra geri döndü bana 155 ten araç durduruldu acelesi olduğunu söyledi trafiği tehlikeye atmak ve seyir emniyetini bozmaktan ceza yazıldı. Kendisinden davacımısınız kamu davası açabilirsiniz hakaret konusunda dedi. Yok bence yeterlidir dedim işime baktım :D

Anlaşılan Samsun da işler iyi işliyor.umarım bu ülke geneline yayılır.Zaten fiat sürücüleri bu tür hareketleri kendi tekeline almış durumdalar.(Tabiiki İstisnalar hariç.)selamlar ve iyi gezmeler.

Samsun'daki gibi olsa keşke heryerde . Ben şikayet etmek istediğimde kimlik bilgilerimi istemişlerdi , vazgeçmiştim . Başımı belaya sokacaklar , işim gücüm yok birde onunla uğraşacam .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR