yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bhdrslck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,740
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

O zaman bırakın bassınlar kornaya : ) magnumla tanışmak istemiyorsanız tabi , 9 mm bu arada aklınızda bulunsun :D

Şunu da bir izleyin ::smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=EVXrPF0RivI

Etiketler

Arakdaşta var bundan benim super pozeden daha fazla sesi var maşallah

Ablacım o silah pek sana göre değil hatta toplumun pek çoğuna göre değil biliyormusun? ağırlığı ve tepmesi fena bir silah 8 mermi alı şarjörü ve 9 mm dediğin onun ufaklığı aslı fenadır ürkersin görsen :D

örnek :D örnekmi izleyin :D

http://www.youtube.com/watch?v=cjMADPkivxM&feature=related

9 mm le aradaki fark :D

http://www.youtube.com/watch?v=9q4zv2QGdos&feature=related

14000 tl civarında fiyatı ve ağırlık taşıma sorunu ve şarjör kısıtlılığı gibi nedenlerden bu gözde nadide parça sadece şov amaçlı :(

sana göre değil derken sakın ola ki alınma ben bile sıkıntı çektim. Bunlarda bayağı eski hatta bir çok facebook müdaviminin bildiği videolar.

En güzel çözüm mirim Avrupa ülkelerine git vallahi kafanı dinlersin. Herkes hakkını haddini hukukunu biliyor dahası ben yaya geçitlerinde ultra dikkat ederim efferin bana diyesim geldi aynen söylendiği gibi varoşlarda filan değilsen ayağını yay geçidine indirdiğin anda trafik duruyor. Adamlar ıkınıp sıkınıp bir şekilde duruyorlar inanamazsın.

Konuya gelince en iyi iş bırakın polis halletsinmiş onu öğrendim. Yurtdışında yasaklar ve para cezaları yıldırıyor bizde hala hemşerici akraba partili takımdaş vs gibi sahte yaklaşımlar düzeni bozmaya devam ediyor. (bu uygulamalara bende dahilim merak etmeyim napalım hüvviyet T.C. Ben geri mi kalayım :D ;D )

Arkadaşlar tamam hepimiz bu tiplere sinirleniyoruz ama olay nerelere kaydı.. Bu konuyu açarken buralara varacağını tahmin etmemiştim, başta orjinal fikirler geldi ama artık tehlikeli olmaya başladı.. Şiddet içeren fikirleri paylaşmayalım lütfen. İçimizden biri uygular falan maazallah sebep olmayalım..

Silah belki güvenlik için gerekli olabilir fakat şakası bile kötü.
Bu arada yıllardır ruhsatlı silahım var ve var olduğunu sadece eşim biliyor saklaması için ona verdim.
Hiç kimse silah kullanmak zorunda kalmasın bütün dileğim bu.
Kalın sağlıkla.

Hmmm evet gezenbilirde bugün selektör yapana sık dediler :D :D :D :D korna çalanı mmm daha düşünmedim ... ;D ;D ;D ;D ;D Birileri bir şey yazana kadar bekleyelim bakalım :D
(sadece latife bunnar :D örnekte teşkil etmez.)

Bu gün aracımın üzerine uçaksavar montajı için görüştüm içerden ekranlı ve kumandalı cezalardan insanımız anlamadığı için yok etmek gerekir diye düşünüyorum Tank topunu monteleriz dediler ama yakıtı artırıyormuş onun için vaz geçtim uçaksavar daha kullanışlı ve seri oluyormuş

Tabiki latife yapıyoruz. Bunlar fantastik örnekler mad max gibi . ;D Bu konuya verilecek çokta fazla bir cevap yok. İnsanları eğitmek lazım. Ama o kadar çoklar ki bu şekilde olanları eğitmek mümkün değil gibi gözüküyor. Bizim görevimiz kapımızın önünden başlamak ;)

Korna çalmayı sevenlere videodaki elbiseyi öneriyorum :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=J4vrbuhS-J0

Bizim buralarda yeşile dönerken sarı geçişinde korna çalıyorlar, sabır sınırlarımız zorlanıyor ama, sabrıda öğretiyorlar ;D

Benim önerim şu şekilde;

Ehliyet almak iyice zorlaştırıldıktan sonra (derslere katılım zorunluluğu, adam akıllı trafik ve ilkyardım bilgisi vb.) 5 yıllık bir plan yapılarak tüm ehliyet sahipleri tekrar eğitime ve ardından sınava tabi tutulmalı..

bhdrslck' Alıntı:
Benim önerim şu şekilde;

Ehliyet almak iyice zorlaştırıldıktan sonra (derslere katılım zorunluluğu, adam akıllı trafik ve ilkyardım bilgisi vb.) 5 yıllık bir plan yapılarak tüm ehliyet sahipleri tekrar eğitime ve ardından sınava tabi tutulmalı..

Aslında ehliyet sahipleri belli aralıklarla tekrar tekrar sınavlara taabi tutulmalı , yeterli puanı alamayanların bir sonraki sınava kadar ehliyetlerine el konulmalı vs gibi uygulamalar olmalı , kim uğraşacak bu kadar şeyle denilmemeli. Bunlara sıra gelmeden önce yapılması gereken şeylere girersek işin içinden hiç çıkamayız o ayrı : ) Bu arada ben de iki ekliyetimi de alırken ( motosiklet + otomobil ) derslere hiç girmemiştim , itiraf edeyim .

BTB_Wild' Alıntı:
Aslında ehliyet sahipleri belli aralıklarla tekrar tekrar sınavlara taabi tutulmalı , yeterli puanı alamayanların bir sonraki sınava kadar ehliyetlerine el konulmalı vs gibi uygulamalar olmalı , kim uğraşacak bu kadar şeyle denilmemeli. Bunlara sıra gelmeden önce yapılması gereken şeylere girersek işin içinden hiç çıkamayız o ayrı : ) Bu arada ben de iki ekliyetimi de alırken ( motosiklet + otomobil ) derslere hiç girmemiştim , itiraf edeyim .
Ehliyet almak bu kadar zor olursa trafikte ehliyetsizler dolaşanların sayısı 3e 4e katlanır bence.Türk milleti olarak kolaya kaçmayı seviyoruz şunu kendimize itiraf edelim ki ehliyetimize el konulunca hergün işimize otobüsle yada metroyla gidip gelmeyeceğiz , en azından toplu taşımın gelişmediği , bu konuda kısıtlı olan şehirlerimizde bu böyle olmayacak. Herşeyin başı temel eğitim , o olduktan sonra medeniyette peşinden gelir zaten. Ancak şimdi bu uygulamayı Türkiye'de uygulamaya kalkarsanız büyük bir başarısızlıkla sonuçlanır,bazı kötü sonuçlar da doğurur.Rüşvet alır başını gider vs.Zaten ehliyet almak biraz daha zorlaştırıldı.
Stajyer ehliyet sistemi hakkında ;
2 yıl süre ile dikkat edilmesi gerekenler:
2 Yıllık süre içinde 5 kez kırmızı ışık kuralını ihlal eden, 5 kez hız sınırlarını aşan ve her ne derecede olursa olsun alkollü ve uyuşturucu madde alarak araç kullanan, asli kusurlu olarak ölümlü veya yaralanmalı trafik kazasına neden olan ve 75 ceza puanını dolduran sürücülerin sürücü belgeleri geri alınarak iptal edilecek.

Saygılar , Deniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR