yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bhdrslck Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 104
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,036
Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

yıkıldım gülmekten halen gülüyorum. :eek: :eek: :eek: :eek: ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Ben de bir ara gece yol durumuna bakmadan arkadan selektör yapıp duranlar için arka cama futbol sahası ışıklandırmak için kullanılan büyük lambalardan taktırmayı düşünmüştüm.

Bir ara bende iki tane bilnik paraflaş düşünmüştüm.Halada kenar da duran bir akıl oyunu.belli mi olur.

Benim yöntem daha güzelmidir nedir,
Lambada durdum sarı yandı arkadaki ...... (siz anladınız onu) sellektör yaptı veya korna çaldı.
Bende hareket aynen el firenini çeker elime 5 kg lik çekici alıp hemen iner lastiklerin havasını kontrol ederim tabi arkadaki ...... (sizin anladığınıza) ters bir bakış yapıp gerekirse tekrar kontrol eder beklerim yeşilin kırmızıya döndüğü anda geçer onu tekrar bekletirim.Düşünsenize arkadakinin halini elinizde çekiç otomobilden iniyorsunuz.
Kamyon muavinliğinin unutulmaması gereken kuralı durunca lastik havalarını kontrol etmekten geçer.Sağolasın dayı beni yetiştirdin o fırça ve tokatlar çok iyi bir dersimişler.
Deneyin bakın bu yöntem iyi.
Kalın sağlıcakla.

Korna cok derin konu calınma sebebleri, calınış şekli, kornayla ifade edilmek istenenler, bir sürü detay size bir deney sunacagım araclarınızdaki kornayı devre dışı bırakarak trafikte dolaşın ve kendinizi sınayın bir cok sürücü farkında olmadan kornayı kullanır ve bunun farkında degildir size bir örnek tarfikte hareket halindeyim arkamdaki arac her durup kalkmada kornaya basıyor tabi bu bende bir baskı oluşturdu ve sinirlenerek aracımdan indim arkadaki aracın yanına giderek niye sürekli kornaya bastıgını sordum arkadaşa önce donuk ve anlamsız bir bakışla yüzüme bön bön baktı ve farkında olmadıgını söyliyerek özür diledi hadi dedim tamam bu adamda kaybettiklerimizden diyerek yoluma devam ettim asıl sorun trafikte korna calmayı tarapi şeklinde secen arkadaşlardır sizlerde araclarınızın kornaları olmadan trafikte arac kullanın kendinizi sınayın cogumuz gereksis yere korna kullanırız ve kornayı bir şiddet aracı olarak görürüz kendi acımdan söylüyorum korna kullanma alışkanlıgım yok ve tarfikte aracımı gayet rahat ve stressiz kullanırım cogu sürücüde aracıyla kendini bütünler bir anda direksiyona gectimi dilim dönmüyor hani araclarıyla bütünleşen robot karakterleri kendileri idare eden cizgi filim şekilleri gibi olurlar direksiyon başında direk olay şu güç bende artık cekilin yoldan geliyor bam bam gibi :D :D :D bu konunun önü cok acık bunların engelenmesi yada sorunların cözülmesi için ne yapa biliriz gibi sorular cogalacak artık gerisini siz düşünün :D :D

Yahu Niyazi bey çok güldüm düşünsenize böyle bir repliği ,şamata diz boyu .Ayrıca o lautk ta bir daha korna selektör neyin yaparmı? belki söker bile.

evet çekiç iyi metod ama büyük araba lazım fiorino yada golf lastiğide çekiçlenmezki :D

Çekiçle arkadaş kimse birşey diyemez mal senin değilmi.
Ben lastikteki havadan ancak çekile anlarım dersin.Bak nasıl tırsar o canavar evcil kediye dönüşür.
İnanın ben denedim hemde İstanbul-Maltepe-Yüzevler'de Pendik - Kadıköy istikametinde sağda park etmiş bir araç arkamdaki dolmuşcu sellektör korna ben yolu ortalayıp çekici alıp indim iki defa kontrol ettim kuyruk oluştu utanıp üçüncüyü yapamadım.
Ne demişler atalarımız <<deli deliyi görünce değneğini saklar>> vallahi saklattım hemde kaç defa.O zaman aracım otomobildi.
Kalın sağlıkla.

Benim zıvanadan çıkmış halim pek iyi görünmez zaten birde çekiç olur denerim haydarla dolanmaktan iyidir zaten polislerle sorun oluyor geçende biri onu alalım dedi neyi dedim satılık değil diye geyik yaptım ısrar etmedi. çekiçtede spor için derim bari :D ;D ;D ;D

Öncelikle videodaki kornaya bayıldım :smiley:

Geçenlerde babamın başındangeçen bir olay:

alışverişten ellerinde poşetlerle arabasına yaklaşan babamın yanında park halindeki bayan 2 kere kornaya basmış. babam kendine sanıp bakmış ama değil. bagaja poşetleri yerleştirirken birkaç kere daha.. sonra bi daha.. yanına gidip ikaz etmiş kornaya basmayın diye. kadın "sana ne be adam keyfimin kahyasımısın" diye çıkışmış.. Babam bakmış kadınterbiyeyi bozuyor "peki" deyip plakasını almış ve doğru karakola.. karakol olayı baya güzel. hemen dilekçesini alıp adliyeye sevkediyorlarken babam yazıktır deyip geri almış şikayetini..

Dava sonucu ne olurdu bilmiyorum ama sanırım karşı taraf baya uğraşırdı ve pişman olurdu..

Bizim arkadaşlar yapmıştı maç kornasını yolda üzerilerine araba sürüp korna çalan araç sürücüsüne camı açtırıp kulağına direkt maç kornası :D fikir ordan araba arkası flarmoni orkestrası ;D ;D ;D

olasiliksiz' Alıntı:
Ben de bir ara gece yol durumuna bakmadan arkadan selektör yapıp duranlar için arka cama futbol sahası ışıklandırmak için kullanılan büyük lambalardan taktırmayı düşünmüştüm.

ben ion yoğunlaştırıcısı tahrikli molekül detonatörü kullanmak istiyorum trafikteki zibidilere karşı.

sisdagili61' Alıntı:
Benim yöntem daha güzelmidir nedir,
Lambada durdum sarı yandı arkadaki ...... (siz anladınız onu) sellektör yaptı veya korna çaldı.
Bende hareket aynen el firenini çeker elime 5 kg lik çekici alıp hemen iner lastiklerin havasını kontrol ederim tabi arkadaki ...... (sizin anladığınıza) ters bir bakış yapıp gerekirse tekrar kontrol eder beklerim yeşilin kırmızıya döndüğü anda geçer onu tekrar bekletirim.Düşünsenize arkadakinin halini elinizde çekiç otomobilden iniyorsunuz.
Kamyon muavinliğinin unutulmaması gereken kuralı durunca lastik havalarını kontrol etmekten geçer.Sağolasın dayı beni yetiştirdin o fırça ve tokatlar çok iyi bir dersimişler.
Deneyin bakın bu yöntem iyi.
Kalın sağlıcakla.

:D hımm yada çekiç te olur. daha ucuz.

:D Şantiyeden dönerken farkettim. Şu polislerin giydiği cepkenlere benzer sarı cepkenler var. Üzerimde gören tırsıyor :D Korna çalan olursa üstünüzde sarı cepken elinizde de telsiz :D şöyle bir bakış atın yeter. :D

Bunlar güzelde,
Araçlarına taktıkları devasa sis lambalarıyla gece kimseleri umursamadan yakıp giden sonradan görme sürücülere ne dersiniz.Özellikle otomobiller bu sürücülerin önünde veya karşı yolunda ise ne yapmalılar.
Kalın sağlıcakla.

evet birde onlar var. Şimdi sislere birde xenon takıyorlar üstüne üstlük.

Kornaya bastıktan sonra biraz gidip sonuna kadar frene basmak ;D genelde tamponda oluyorlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,808
Kayıtlı Üye Sayımız
166,612
Kaydolan Son Üyemiz
KAMİL ZEYTUN

Geri