Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan limankalesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,939

Etiketler

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :smiley:)))))

gereklimiydi bilmiyorum ama hastalık bu iş ,,,yanlara döşeme köşelerine paslanmaz kromdan çıtalar yaptık :smiley:

birde fotosu yok ama kaput altı otjinal otokar kaplaması aldım sesi biraz azalttı ama o malzemenin içinede sanırım ayrıca köpük levhalardan koymak lazım ama yaz geliyor motor sıcaklığı için zararı olurmu karar veremedim? birde gaz pedalım artık ayağımın altında oynuyordu onuda sıfırladık kayalardan :smiley:

fotoğraf 2.JPG

foto?raf 4.JPG

foto?raf 5.JPG

Burayı biraz ihmal ettik baya bi şey eklendi yine,,

tavan sepeti takıldı,,
tüm elektrik tesisatı sıfırdan değişti,
konsole düğme ve teyp için panel takıldı ,
ön konsol döşemecide kaplandı,,
vinç takıldı,,
285-75-16 bf good lastik -50 ofset jant aldım,,
arka tampon çürümüştü hacı ustada komple değişti,,
triger set değişti,,yüksletme olduğu için uzun fren hortumları takıldı amorsitörlere uzatma takıldı,
direksiyon amortisorü değişti,,
orjinal geniş dodikler takıldı,
deve boynu değişti,,yay honileri takıldı,
tampona u bar yapıldı led sisler aldım,,dalkıran yapıldı,
yan tente aldım offff yeter yoruldum bu defender bitmiyot arkadaş,, :smiley:
ön açılı kol burcu takıldı bu burca 480 tl verdim ama ne işe yaradığını da anlamadım ama o takıldı kafama valla,, :smiley:

resimlere tıklayınca geniş olarak açılıyor
def1.JPG def (2).JPG def(3).JPG fotoğraf (4).JPG
def1.JPG
def (2).JPG
def(3).JPG
fotoğraf (4).JPG

Ne zamandır sizden paylaşım göremiyorduk. Hatta sattı mı acaba aracı diye düşünmedim değil. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanmaya devam inşallah.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne zamandır sizden paylaşım göremiyorduk. Hatta sattı mı acaba aracı diye düşünmedim değil. Çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanmaya devam inşallah.

yok arabayla uğraşmaktan zaman kalmıyor :smiley: bu kadar emek harcadım satmayı hiç düşünmüyorum valla,,herşeyini sıfırladım nerdeyse ,,kaportaya dokunmuyorum bu kış baya bi arazi yapacağım belki seneye komple boya kaportaya girerim o zaman zaten oğlana miras kalır araba :smiley: siz ne yaptınız araç aramalar devammı ?

yok arabayla uğraşmaktan zaman kalmıyor :smiley: bu kadar emek harcadım satmayı hiç düşünmüyorum valla,,herşeyini sıfırladım nerdeyse ,,kaportaya dokunmuyorum bu kış baya bi arazi yapacağım belki seneye komple boya kaportaya girerim o zaman zaten oğlana miras kalır araba :smiley: siz ne yaptınız araç aramalar devammı ?

Kolay gelsin, örnek araçlardan biri olacak, maşallah. Bizim cephede hareket yok, bakmaya devam :smiley: 5 kapı 110, dizel, otomobil ruhsatlı, makul fiyatlı temiz bir araç bulursak alacağız inşallah. Araç yok değil var elbet de fiyatlar çok yüksek.
Hele ki TDI'lar. 3-5 daha koysanız Disco 3 alınır :smiley:

Emeğinize sağlık güzel bir araç olmuş bol çamurlu günler :smiley:

Kolay gelsin, örnek araçlardan biri olacak, maşallah. Bizim cephede hareket yok, bakmaya devam :smiley: 5 kapı 110, dizel, otomobil ruhsatlı, makul fiyatlı temiz bir araç bulursak alacağız inşallah. Araç yok değil var elbet de fiyatlar çok yüksek.
Hele ki TDI'lar. 3-5 daha koysanız Disco 3 alınır :smiley:

bizim gruptan bi arkadaş düz dizelini satıyor ,,isterseniz bakın bi,,temiz bi araç,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR