limankalesi
Kamp II
ARABANIZ 2015 TEN BERİ nasıl sorunsuz mu ? çürük demişsiniz aliminyum kasalar çürüyor mu? iyi, akşamlar10 yıldır aklımda olan son 5 yılı hastalık olan defender sevdama sonunda kavuştum,,hepburada yeni alınan araçlar sonucu açılan konuları okudum ve iç geçirdim ama artıkkkkkkkkkk sıra bendeeeee. karşınızdaaaa 1988 model 200 tdi motorlu canavarım. ,,,aracı alanya dan aldım ,,meşhur hasan kola nın elinden çıkmış bir araç,,200 tdi discovery motoru atılmış araca,,kaporta özellikle kapı saçları çürümüş elden geçecek ama motor canavar düzde 110 u gördüm hemen gelişmeleri bu*?radan paylaşacağım,,,,
Sorun çıkaracak her şeyi değiştirince sorun kalmıyorARABANIZ 2015 TEN BERİ nasıl sorunsuz mu ? çürük demişsiniz aliminyum kasalar çürüyor mu? iyi, akşamlar
2015 den beri elim üstünde bakım olunca sorun olmuyor,, çürüyen kısımlar kaporta değil kapı içleri ...ARABANIZ 2015 TEN BERİ nasıl sorunsuz mu ? çürük demişsiniz aliminyum kasalar çürüyor mu? iyi, akşamlar
2015 den beri elim üstünde bakım olunca sorun olmuyor,, çürüyen kısımlar kaporta değil kapıARABANIZ 2015 TEN BERİ nasıl sorunsuz mu ? çürük demişsiniz aliminyum kasalar çürüyor mu? iyi, akşamlar