Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan limankalesi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 154
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,934
Kar kaplanı

IMG_7966.JPG

Etiketler

evet on numara beş yıldız arslan marka 1983 ten 2016 ya kadar üretilmiş bir araç daha ne olsun dünya üzerinde daimi 1 milyondan fazla kullanıcı arada bir kullanan lar ile dünya nufusun 5 te 1 inden fazla

ssangyong bu aracın üretilmeye başladığı yıllar isuzu troper modeline arma takıyordu birde cj-5 lere arma takıyordu iki adet modeli vardı ve hepsi kopya idi ayrıca nissan ve mercedes kamyon otobüslere arma takıp satıyordu özgün bir üretim yok arge çalışması yok herhangi bir ürünü askeriyede kullanılmamış cj-5 lere taktığı arma lardan sonra birkaç araç vermiş

land rover defender santana örneği gibi

evet on numara beş yıldız arslan marka 1983 ten 2016 ya kadar üretilmiş bir araç daha ne olsun dünya üzerinde daimi 1 milyondan fazla kullanıcı arada bir kullanan lar ile dünya nufusun 5 te 1 inden fazla

ssangyong bu aracın üretilmeye başladığı yıllar isuzu troper modeline arma takıyordu birde cj-5 lere arma takıyordu iki adet modeli vardı ve hepsi kopya idi ayrıca nissan ve mercedes kamyon otobüslere arma takıp satıyordu özgün bir üretim yok arge çalışması yok herhangi bir ürünü askeriyede kullanılmamış cj-5 lere taktığı arma lardan sonra birkaç araç vermiş

land rover defender santana örneği gibi
Defender sürdün mü barb_alone , ben askerde sivil de çok kullandım , birşey yapılır ama bu kadar mi kotu yapılır yav otokardan dir dedim , orijinal brith ile gezdim aaa meğerse otokar daha konforluymus , yemin ediyorum 1979 model unimog 416 dokam defenderdan konforlu , ben boyle rahatsız araç bir bj 40 gördüm bide bj 60 makaslı , defender makassız helezonlu traktör o araçda bi yerde hata var direksiyon olayına hic girmeyeceğim

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu aracın dizaynı böle hatta bana göre kabiliyetli bir arazi aracı olarak konforlu bile bu kadar değişkenliği kolay olan bir araçta konforlu hale getirmek çok zor değil doğru bileşenler toplandığında konforlu bile olabiliyor

defender kullandım bir land cruiser değil konforda

Sitedeki favorilerim arasında olan bir araç. Arka yan camlara ızgara takılırsa vahşi bir görünüme kavuşacaktır. Bu arada herhangi bir güncelleme var mı ?

Arkadaşlar aracı satıyorum,,bu başlığa baktımda ne güzel şeyler yazılmış,,şimdi 2 defender oldu bende bunu satıyorum sahibinden ilan no:511571415 detaylar orada var,,burdada var,,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri