mrdnmz' Alıntı:daha içi var Demirbaş ın
voyvoda4' Alıntı:Murat bey vallahi helal olsun giriştimmi tam girişiyorsunuz bu ne hızdır ne bu şiddet bu celal böyle aracı alalı bir kaç ay olmamışken çoğu insanın birkaç senede yaptığından daha çok masraf ettiniz, dilerim gönlünüzce bir araca sahip olursunuz sonunda, yanlış anlamayın lütfen tabiki maddi manevi herkesin imkanı farklı ama biraz ağırdan gitmek biraz deneyimleye deneyimleye aracı geliştirseniz ona göre masraf yaparsanız daha sağlıklı olmaz mı neticede bu kadar masraf yaptıktan sonra birkaç ay sonra defender bana göre değilmiş diyip de satmaya karar verirseniz yazık olur onca emeğe ve paraya. Dediğim gibi maksadım işinize karışmak değil tabiki de sadece dostça bir endişedir benimki
Saygılar
Alkım.
mrdnmz' Alıntı:inşallah bittiğinde (biterse tabi) güzel olacağına eminim...
Güzel günlerde kullan..
Poseidion' Alıntı:Benımle aynı durumda olanlarda varmış demek - bol uykusuz geceler bızı beklıyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
teşekkür ederimvoyvoda4' Alıntı:Murat Bey, öncelikle bu entryi niye bu kadar geç gördüğüm için kendimi ayıpladım, tebrik ederim ve aramıza hoşgeldiniz dedikten sonra da geçmiş olsun Allah kurtarsın demekten başka birşey düşmüyor bize. ;D umarım herşey hayallerinizdeki gibi olur.
Bu arada ısıtıcı takmadıysanız halen ben arka koltuğun altına çift zamanlı çorum kaloriferi taktım, toplamda 250-300tl gibi bir maliyeti var çalıştığında emin olun eşiniz ve çocuğunuz isyan eder kapat artık şunu piştik diye, tek kötü yanı motor çalışmazken çorum da çalışmıyor, bunu sorun etmezseniz ucuz ve etkili bir çözüm olarak kesinlikle öneririm.
Tekardan hayırlı olsun, bol çamurlu günlerde görüşmek dileğiyle
Saygılar
Alkım.