Yeni G4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,660

Etiketler
Ynt: Yeni G4

kasim 1 de malatyaya gidiyorum. orada jeepi bastan asgi sokturecegim. zaten boyayi malatyada yaptirmayi dusunuyorum. insallah iyi bir boyaci bulurum malatyada.boyasi evde hazir ama huseyin abi dedi 3,5 litre yetmez diye.

simdi kaldi g4 original roof rack olcusu. onuda bulabilirsem jeep yari yariya g4 olmus sayilir. stickerlar bile hazir )))

dostum 10-15 gun kadar daha vaktin varsa ben kendime G4 portbagajı yapıyorum. 350-400 lira civarında sana da yapabilirim ama önce benimkinin bitmesi lazım.10-15 güne belli olur.

huseyin abi simdilik zamanim var . bir tane bizim ilcede cikma varmis ama g4 mu degilmi bilmiyorlar. ben daha bakamadim.

huseyinyilmaz' Alıntı:
dostum 10-15 gun kadar daha vaktin varsa ben kendime G4 portbagajı yapıyorum. 350-400 lira civarında sana da yapabilirim ama önce benimkinin bitmesi lazım.10-15 güne belli olur.

Dediğiniz rakama olabiliyorsa ben de bi tane sipariş verebilirim hemen..Fotoğrafı varmıdır ?? Ya da çizimi ??

Cenk

huseyinyilmaz' Alıntı:

halaa resım gonderemedım :( unutuyorum yaa lazımmı hala??

benim bagajda bu pazar bitiyor, ustanın kabiliyetine göre G4 veya ona benzer bir şey olacak : )), beğenen olursa modelini verebilirim : ))

berk' Alıntı:
halaa resım gonderemedım :( unutuyorum yaa lazımmı hala??

abi çok sevinirim. aslında senin arabanın forumdaki butun fotograflarını kaydettim ama :smiley: çok merak ettiğim birşey var. o kanallara demir çubukları yani sepeti sabitlediğiniz malzeme nedir nerede satılır ?

arkadaşlar tavan sepetini yapınca sizlerle paylaşıcam elbet ancak bu ara çok iş gezisi çıktı yine antepte hotel odasından yazıyorum.

Berk beyin sepeti benim de favorilerimden... ustamda fotografları var da bakalım ortaya ne çıkartacak ustam : ))

huseyinyilmaz' Alıntı:
Merakla bekliyorum fotograflarını

2 gun önce 6 ay gecmıs olan muaynem ortaya cıktı mecburen onun ıcın aracımı zafer abı aldı ( ustam zafer bager ) tüv ıcın gereklı eksıklıklerı halledıyo bıkac gun aracım bende olmıcak oyuzden bıraz ertelemem gerekıyo cok uzgunum :( bu sepetın montajı ıcın ne kullandıklarını sorarım ama..

tuv için defenderda dikkat edilmesi gerekenleri yazarsanız sevinirim. örneğin benim defenderda arka emniyet kemerleri yok sorun olurmu?

huseyinyilmaz' Alıntı:
tuv için defenderda dikkat edilmesi gerekenleri yazarsanız sevinirim. örneğin benim defenderda arka emniyet kemerleri yok sorun olurmu?

benım öndede yok hahahah 4 defenderım oldu hepsınde farklı seylere takıldılar ne desem karsılascagınız sey farklı olcak :smiley: arka kemerlere hıc takılmadılar arka kemer takılan yerlerı stıckerla kapadım orjınalınde de yok dıyorum kontrolu yapana zaten :smiley: öne kemer takmam lazım artık onu yaptırcam fren hortumlarına, bagajdakı karsılıklı oturaklara, el frenınıne, ön farlara, sis farlarına fenaa takıklar benım cekı demırım işli oldugundan öndekı vınce de sesını cıkarmadılar vinçin ruhsata ıslenıp ıslenmesı gerktıgını bılmıyorum bılmekde ıstemıyorum canımı sıkarlarsa sokerım vıncı ole gırerım tuve :smiley: rotlardakı bosluklara bakıyolar, dıreksıyon boslugunuza takılıyolar, kalorıfere,sılecege kadar gıcık gıcık bısey yapacakmıs gıbı bakıyolar :smiley:, yag damlatıyo dedı 20 yasında sende yag damlatırsın dedım bende :smiley: abuk subuk işler işte bu hafta girip çıkiim nelerden gectıgını nelerden kaldıgını yazarım..

arkadaslar yeni cantlari ve lastikleri taktim ))

01102011265.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR