Yeni G4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,656
Ynt: Yeni G4

erdogan abi, jantlar bugun geldi ))) iki model lastik buldum ama hala karar veremedim. biri bf goodrich, digeride goodyear.

compomotive.jpg

Etiketler

simdi asil problem lastigin ol4usu. hangi olcude almam gerekiyor ???? acaba olculer standartmidir ??? jantin olcusu 16x7

selam huseyin abi . ben buradaki boyacilara sordum, bana 2,5 litre yeter dediler . bende her ihtimale karsi 3,5 litre aldim.

lastiğini 235/85/16 al, jant güzel duruyor, maliyeti nedir acaba?? lastiklere gelince ikisi de kaliteli ama federal couragia daha agresif desenlerde? bu lastikleri kaça bulduğunu da yazarsan sevinirim.

ayrıca şnorkel de güzel durmuş, belki daha gözün alışmadığından sana garip geliyordur....

erdogan abi, tam lastik icin karar verdim bugun, goodyear wrangler alacaktim. ogleden sonra bizim lastikcilere gittim ,dediler fabrika benim istedigim modelden uretmiyormus.jantlar birazcik pahali oldu . tanesi 247 euro arti kdv.

mexmet44' Alıntı:
erdogan abi, tam lastik icin karar verdim bugun, goodyear wrangler alacaktim. ogleden sonra bizim lastikcilere gittim ,dediler fabrika benim istedigim modelden uretmiyormus.jantlar birazcik pahali oldu . tanesi 247 euro arti kdv.

dışarıdanmı geldi?? ve içerisinde spacer-flanş felanmı var?? 4X247=988 euro+kdv sağlam meblağ eder sadece kdv siz zaten 2400 tl civarı... bir de markasını yazarsan sevinirim, ya ben göremedim ya da paylaşmamışsın henüz, tamam lafım yok çok şık bir jant ama ederi de sağlam : )))

erdogan abi aha burada ))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-land-rover-defender-aksesuarlari-orjinal-jant-245-eu-kdv/pasif-ilan/#classifiedTitle

mexmet44' Alıntı:
erdogan abi aha burada ))
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-land-rover-defender-aksesuarlari-orjinal-jant-245-eu-kdv/pasif-ilan/#classifiedTitle

flanşsız duruşu (offset'i var sanırım bir miktar) sağlam olacaktır o zaman : )) güle gül kullan, zaten flanş+iyi bir jant da bu fiyata denk gelecekti nihayetinde...

valla ben ilk replika jantlardan alıp defendere takanlardanım. ne spacer kullandım nede başka bir parça. trabzonun yaylalarındada bata çıka sürüyorum dağ bayır taş kaya demeden de sürüyorum.kurşun kulağına ne jantlarım ezildi ne kırıldı nede başka birşey oldu. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR