Yeni G4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mexmet44 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,656
Ynt: Yeni G4

namik abi, cantlar gercekten guzel. butun jeep'ci arkadaslar cok begendiler ama aradigim lastikleri bulamiyorum ((

Etiketler

mexmet44' Alıntı:
namik abi, cantlar gercekten guzel. butun jeep'ci arkadaslar cok begendiler ama aradigim lastikleri bulamiyorum ((

valla markalı olanlar arasında çok güzel lastikler var ama çok pahalı. o yüzden maxxis marka çin malı lastikler var onlarıda bir araştır istersen. bazı lastikçilerde katalogları mevcut. :smiley:

huseyin abi, 4 adet cok uygun fiyata nankang buldum . acaba nankang nasildir ???
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-lastik-nankang-mud-star-235-85-r-16-owl-mt-off-road-lastik-56794295/detay/

ben de Adana da bulmuştum bu lastikten ama forumdaki arkadaşlar pek tavsiye etmedi. maxiss çin malı değil biliyorum ama olsa bile hepsinden iyi olduğu kesin.
nankang ın şöyle bir dezavantajı var gözardı edilmemesi gereken. o lastiğe birşey olursa yeni 1 tane almak için 6 ay lastik arayabilirsiniz

mexmet44' Alıntı:
erdogan abi, tam lastik icin karar verdim bugun, goodyear wrangler alacaktim. ogleden sonra bizim lastikcilere gittim ,dediler fabrika benim istedigim modelden uretmiyormus.jantlar birazcik pahali oldu . tanesi 247 euro arti kdv.

inanamıyorum şaka yapıyo olmalısınız.... aynı takımı ( 4.ad) 300 luk spacerlar ve bıjonlar kapaklar dahıl 1,300 TL cıvarında rakkama aldım hüma otodan... parca alacaksanız mutlaka istanbuldan kayalar oto ve huma oto ıle gorusun derım önce buralardan fıyat aldıktan sonra sahıbınden yada e-bayde parca bakın yoksa cok acayıp rakkamlar ödersınız... ayrıca jantlara 235,85,16 yerıne 285.75.16 dusun 235 ler ınce kalacak kolay gelsın...

berk beyden de aynı cevap gelecektir sanıyorum.
arabayı yuksek gösterecek bir lastik ebatı vermek imkansızdır. ben 35" taktım standarta göre yuksek görünüyor ama 42 takan da var 48 de. ancak maliyetleri düşünmelisiniz. 35 lastikte bile yaklaşık 3500 tl masraf etmeniz lazım lastikler haricinde. ben de +2" helezon ve amortisör takımıyla hallederim işi diye düşündüm ama hem spacer hem de ön arka açılı kollar gerekti. kollar 2200 tl. spacer 450 tl. helezon amortisör takımı 1000 tl.

para ile ilgili sorununuz yoksa tum bunları ve daha fazlasını içeren kitler var. direk onları alıp takabilirsiniz.

huseyin abi, en sonunda lastikleri aldim. bana cok hesapli geldiler. savero marka . iki uc gun icinde takar deneriz ))

hueyin abi, aha bu jeepin ustundekinin aynisi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-tamamen-yenilenmis-satilik-dizel-defender-55479214/detay/?
bana cok ucuza geldi sanki.

mexmet44' Alıntı:
huseyin abi, en sonunda lastikleri aldim. bana cok hesapli geldiler. savero marka . iki uc gun icinde takar deneriz ))

hayırlısı olsun yenı aldıgın lastıgın ölculerı ne? defender ıcın optımum yukseltme +2 ınc dır bundan yukarsını cıddı yatırım yapman lazım zaten cokda gerekmıyo ben +2 brıtpart gazlı amortısorler ve arkalara +2 bearchmark helezon öne de heavy duty bearchmark koydum buna baglı olarak delphi dıreksıyon amortısoru ve dıreksıyon rotil kitini taktırdım gezme sorunu da ortadan kalktı ancak 30 luk spacer kullanmama ragmen 235,85,16 ölcu lastıklerım ınce kaldı.. kolay gelsın

sagol berk abi, 2 gun sonra lastikleri takip deneyegim. eger cip cok alcak kalirsa huma otoda yukseltme kiti var ondan alip takacagim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR