Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oh ya sonunda merakımı giderdim teşekkür ederim. allah kaza bela vermesin cok güzel görünüyor bu arada boya rengı değiştirmenın ne gibi zorlukları var ruhsat bakımından
samet abi , renk degisikliginin hic bir zorlugu yok . bir gunde ruhsat degisebiliyor. boyayi yapan yerden fatura aliniyor, soforler odasinda ek1 belgesi dolduruluyor, ondan sonra tuv'de goruntuye giriliyor ve son olarakta trafik tescilde islemler tamamlaniyor. hepsi bir gunde bitiyor, ve fiyatida yaklasik 150 .lira.
Teşekkürler Mehmet bey çok yararlı oldu benim için boya hariç 1 gün+ 150 tl çok iyi. Benim alıcağım araç kırmızı ben g4 yapmak istiyorum dıştan boya olursa içindeki kırmızılar görüncek bunun mantığı nasıl işliyor bilen varmı ? yani komple kasa sökülmesimi gerek ? teşekkürler
samet abi, bide aracin icini tam kirmizi boyatmak istediginizde maliyet cok fazla artiyor. mesela boyasi dahil ben 2000 liraya boyattim. icini boyatsaydim 3000 lira istediydiler cunku sizin dediginiz gibi araci tam parcalara ayirmak gerekiyormus.oda kaportaciya extra maliyet cikariyormus.
Anladım mehmet bey ilk olarak abi demeye gerek yok yaşım o kadar yok. Konu için 2000 bin tl. biraz çok geldi bana bakalım bende bir fiyat alayım ne diycekler. içini siyaha boyatınca sırıtmamıştır inş. Bir de bagajı nasıl yaptırdınız ruhsat 10 kişilik olmadgından arkaya koltuk koymk istemiyorum. arka bagaajı nasıl tasarladınız ?
samet, arabanin sadece tabanini siyah boyattim, geri kalan gozuken yerleri kirmizi oldu. ust bagaji da internetten resimlere bakarak jeepin uzerinde uygulamali yaptik ))) cok ucuza mal oldu . sadece malzemesine para verdim, benim enisteyle ugrastik, iki gunde bitirdik .
Anladım mehmet bey. Benimde en büyük sıkıntımdan bir tanesi arka bagajı nasıl yapabilirim panzidot uygulaması güzel oluyor. malumunuz sağ ve solda 2 tane cıkıntı mevcut. Kimi tamamen çeta kaplamış ama araçta ısınma sorunu var birde çeta kışın sıkıntı oluyormuş. Bu arada tekrar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim ben aracın rengini ruhsatta değiştirmek pahalı biliyordum. Sayenizde aydınlanmış oldum.
Bende a/t m/t lastik arasında kaldım. jant takımı ne tuttu. ben bir yerde baktım lastiğin tekine 450 yazmıs başak bir firmada baktım 390 yazmıs siz ne kadar mal ettiniz ?
samet benim lastiklerden tavsiye ederim, hem hesapli hemde camurda karda yagmurda denedim hic problem yok. tanesini 280 liraya aldiydim.ama jantlar biraz pahali oldu. 254 euro arti kdv. bi de flansh lar ve bijonlar extradan .