Yeni Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milkman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,105

Etiketler
Ynt: Yeni Duster

herkese merhaba bu yeni model duster de sunroff'u koyarlar diye beklemiştim ama hayal kırıklığına uğradım gerçi şuana kadar hiçbir dacia modelinde sunroff göremedim(sonradan takılmalar hariç) desem doğru
acaba sizce duster a ne zaman sunroof yada paranomik tavan koyarlar bunu gerçekten merak ediyorum 2011 den beridir bekliyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi??

Kaporta zaten mukavvadan biraz hallice :smiley: :smiley:
şayet sunroof koyarlarsa birerde şemsiye hediye ederler artık :D

devit3' Alıntı:
Kaporta zaten mukavvadan biraz hallice :smiley: :smiley:
şayet sunroof koyarlarsa birerde şemsiye hediye ederler artık :D
Mustafa süperdi :smiley: cidden hadi olduğunu varsayalım o tavan saçı o camı taşıyamaz ilk sert çukurda camın ağırlığı tavanı çökertir . Tavanda nokta nokta böcek bokumudur nedir bişeyler var pasta yapmaya korkuyorum ezilcek diye . Kimi araçlardada çadır kuruyorlar aracın tavanına

Birisi yeni dusterda çamurluk içlerine izalasyon yapmışlar demişti , arabası çalınan arkadaştı sanırım . Bugun yine baktım araca biribir bizimkiyle aynı yapılan hiçbirşey yok arka çamurluk içlerine ,tek fark siyaha boyamışlar herhalde göz boyamak için

geçen benim çamurluğu sürtmüştüm .onu yaptırırken kaportacı saçın çok ince olduğunu,yalnız iç kısımlarda zift benzeri bir yalıtım malzemesi olduğundan kalın gibi gözüktüğünü söyledi..

troyexplorer' Alıntı:
Mustafa süperdi :smiley: cidden hadi olduğunu varsayalım o tavan saçı o camı taşıyamaz ilk sert çukurda camın ağırlığı tavanı çökertir . Tavanda nokta nokta böcek bokumudur nedir bişeyler var pasta yapmaya korkuyorum ezilcek diye . Kimi araçlardada çadır kuruyorlar aracın tavanına

481480_420580664675597_1992917097_n.jpg

Serkan o çadır barların üstüne montajlı , ben kimi araç derken tavan saçının üstüne kurulanı kastettim, hadi onuda bırak aracın üstüne çıkıp fırçayla tavanı yıkadı gözümün önünde tavanda yürüdü yani tık yok , ben biZim tavana elimi koyarken düşünüyorum

Bu uygunlukta, başka 4x4 var mı yok, hayliyle bazı yerler ne yazik ki biz istemesekte böyle, daha doğrusu Reno grubu bu şekilde. Brodway 'den tutta, dusterdan megana hepsi aynı.

Hem seviyoruz , hem eleştiriyoruz ikisi birarada olmuyormu , cam kaldırmaları dedik düZelttiler belki böyle böyle düzelticekler herşeyi

Çamurluğun içini çekmek aklıma gelmedi ama yeni egsozu uygulamayı düşündüğüm için her tarafımdan resmini çektim bir fark daha arka düzenin her yerini ayrıntılı siyahaya boyamışlar aracın altınıda aynı şekilde , izalasyon zannedilen boyayı aşağıdaki resimde görebilirsiniz

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

troyexplorer' Alıntı:
Hem seviyoruz , hem eleştiriyoruz ikisi birarada olmuyormu , cam kaldırmaları dedik düZelttiler belki böyle böyle düzelticekler herşeyi
kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş :D :D
bizim duster aşkımızda öyle bir şey...

yakından görme fırsatım henüz olmadı ama yeni duster'ın -şimdilik- tek beğenmediğim tarafı yeni 4wd çıkartmaları. eskisi daha güzeldi sanki.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR