Adrianotom
Kamp I
Ynt: Yeni Duster
O zaman bende enteresan birşey paylaşayım,
Dün Gaziemir Ermat'ta yeni Duster'ı test ettim ve yoldayken satış görevlisi beyfendiyle şöyle bir konuşmamız geçti;
dedimki:
-bu araçta kol dayama yokmu? Olması lazım değilmi?
cvp:
-İnternette standartında var yazıyor ama bize araçlar kol dayamasız geliyor.Bizde muallakta kaldık aslında.
-Peki hiç şikayet olmuyormu alanlardan?
cvp:
-Bir iki kişi talep etti bizde reno'dan tedarik ettik.
?'?
Ben anlamadım.
Ben mi geçiştirildim nedir.ama sevindim geç olsun güç olmasın kol dayamasız araç olmaz 'bence
Bu arada aracın hayırlı olsun abi,dün bindim dedim ya gerçekten çok güzel,ŞAHANE
Kazasız belasız inşallah...
olcaykarakaya' Alıntı:Arkadaşlar bu gün beni Ermattan aradılar kolçağınız geldi. Montaj için randevu alın dediler. Ne kolçağı dedim. Onlarda aldığım 0 arabanın standardında olduğunu söylediler. Geç geldiği için montajı sarkmış dediler. Bilginize.
O zaman bende enteresan birşey paylaşayım,
Dün Gaziemir Ermat'ta yeni Duster'ı test ettim ve yoldayken satış görevlisi beyfendiyle şöyle bir konuşmamız geçti;
dedimki:
-bu araçta kol dayama yokmu? Olması lazım değilmi?
cvp:
-İnternette standartında var yazıyor ama bize araçlar kol dayamasız geliyor.Bizde muallakta kaldık aslında.
-Peki hiç şikayet olmuyormu alanlardan?
cvp:
-Bir iki kişi talep etti bizde reno'dan tedarik ettik.
?'?
Ben anlamadım.
Ben mi geçiştirildim nedir.ama sevindim geç olsun güç olmasın kol dayamasız araç olmaz 'bence
Bu arada aracın hayırlı olsun abi,dün bindim dedim ya gerçekten çok güzel,ŞAHANE
Kazasız belasız inşallah...