Yeni Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan milkman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,105
Ynt: Yeni Duster

İç mekanda kalite epey bir yükselmiş görünüyor...Umarım Türkiye ye gelecek olan serilerde de aynılarını görürüz...

Etiketler

Orta havalandırmaların üstündeki oyukta tarih saat dış sıcaklık ekranı olur diye tahmin etmiştim ama yok , derece değerinide yolbilgisayarının ekranınamı soktular yahuu

renault grubu bir yere ekler bir yerden çalar ;D ;D
emisyon ve yakıt ekonomisi için inceltmiş olabilirler..

2014 Duster'da Egzos susturucusu arka tampon altından alınıp aracın arka akslarının önüne yerleştirilmiş ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JK-uzld6mDk[/youtube]

5.30dk'da daha iyi görülüyor ;)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=12QaPyfl2Wk[/youtube]

yeniduster.jpg

Aralık ayında bazı showroomlara tanıtım yapılıp sipariş alınacakmış
Fiyat henüz belli değil
İyileştirmelerin üstüne çok uçmayacaklarını makul fiyat artışı olacağını
Hatta şuanki modellerin fiyatlarını indirdiklerini söylediler

Radyo teybin yeri hiç ergonomik değil. Havalandırma deliklerinin olduğu yerde olsaymış daha iyi olurmuş. Ayrıca hız sabitleme ve arazi vitesinin düğmelerinin yerleride cok aşağılarda. Araç içi ergonomi iyileştirilebilirmiş.

Geçen hafta yeni Stepway aldım...Hararet göstergesi yok...yeni panoda buna gerek duymamışlar...

Yeni Duster aracı internette izlerken aynı görüntü ile karşılaştım...sadece elektronik ekranın sağında yakıt göstergesi var...

Büyük ihtimal makyajlı kasada Hararet göstergesi olmayacak...

Aşağıdaki resimde de yok...

Arkadaslar yeni Duster ile ilgili bugun ogrendiklerim;
*Turkiyede 1.2 TCE olmucakmis.
* 1.6 benzinli + LPG liye devammis.
* Fiyatlarda degisiklik yokmus( Zaten son znlarda cok artmisti)
* Aracin ozellikle ruzgar sesi azaltilmis + olarak yol sesi de
* Dizel motorlarda 6 ileri sanzimanla motor sesi azaltilmis

Benzinli baslangic fiyati 36600, dizel 43500, 4ceker 48500 tan baslicakmis...

Yeni DUSTER bugün inceledim...

İlk etapta gözüme batanlar...

1.Sinyal kolu aynı Stepwaydeki gibi sert...özellikle sağa dönüşlerde sert geçiyor...Eski kasada böyle birşey yok...çok rahat hareket ediyor...

2.Koltuklar çok rahat...Eski kasada bu rahatlık yok...

3.Aracın ön görünüşü kötü...bana göre eski kasa daha güzel...Yeni olan resimlerde göründüğü gibi durmuyor...çok basit plastik nikelaj koymuşlar...

4.Yeni ön konsol...bana göre eski kasaya göre çok kaliteli...Malzeme ve görsellik çok güzel...

5.Cam açma düğmeleri..Şükür artık kapıya koymuşlar...gayet kullanışlı...

6.Arka koltuk mesafesi...Eskiye göre azalmış fakat yinede yeterli...

7.Saat/Toplamkm./günlük km...hepsi ypl bilgisayarı içinde...Bu kötü en azından Termometre/Saat ve Toplam Km.sabit olmalıydı...

8.Jantlar saç jant üzerinde kapak var...Eski kasada çelik jant vardı...

9.Hararet göstergesi yok...Bu büyük eksiklik ben şuan Stepwayde bunu çok yaşıyorum...En azından Kalorifer için gösterge şart...

Bunlar kişiye göre değişen beğenilerdir...Bana göre durum bu safhada...

Aracı test edebilirsem..Kullanımınıda yazarım...

Jantın saç veya çelik olması opsiyonel birşey benim gördüğüm her iki araçtada çelikti larutte ,ve diğerleri arasındaki opsiyonel fark yani
Ayrıca ön görüşü bozacak ne yaptılarki , zorlaşsın

Pardon yanlış anlamışım evet , panjur olayına bende katılıyorum eskisi daha güzel
Paylaşmıştım daha önce ben aracı kullandım , sinyal kolunda pek fark algılamadım , eskilerde çok yumuşak değil yani seti atlatırken zorlama var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR