Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahmut Gümen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,297
Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

İyi aksamlar...
Merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum..burası yerimidir bilmiyorum ama yalnışsa kusura bakmayın...
Malum 750 kg üzeri çekme karavnlara ruhsat gerektiği soyleniyor...
Yerli üreticiler bu ruhsatı gercekten karavan tesliminde alıcıya veriyorlarmı...yoksa alıcılar gerekli evrakları üreticiden edinip bu işlerle kendilerimi ugrasıyorlar...
Birde elinde boyle bir ruhsat olan dostumuz vrsa ve burada bizimle paylaşırsa beni çok bahtiyar ederler...
 

Etiketler
Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Geçen Cumartesi sabahtan ben de uğradım Ege Karavan'a. Tek görebildiğim üzerinde çalışılan Günay Bey'in karavanı oldu. Mehmet Bey'in ikincisine başladık dediği karavanın içinde daha hiçbir şey yapılmamıştı. Bu yüzden fotoğraf çekme gereği duymadım. Bir de orjinal Hymer çekme karavan vardı. (Fotoğrafta sağda) Mehmet Bey bu karavanı örnek aldıklarını söyledi.

hpim0452.jpg
 


Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Selamlar
Mahmut abinin maruz kaldığı bu tartışmaya sebep veren bence Ege karavan Mehmet bey dir.Bu kadar süredir burada böyle bir tartışma varken sessiz kalması üzücü, eğer bu forumu takip etmiyorsa da kendileri için büyük kayıp.Karavanı yapıp teslim etmişsiniz neden buraya 3-5 resim yayınlamıyorsunuz.Gerçi karavan Sahil 490 ise kendi sitelerinde yayınladıkları resimde de bir şey görebilmek zor.(Bu siteden bir an önce kurtulmalarını tavsiye ederim.Bu siteyle tanıtım pekte menfi işler başaramaz sanırım.)
Biz uçak da yapsak tanıtım yapmayı öğrenemediğimiz için nafile.Elin adamı tanıtım için dünyaları ayağa kaldırırken bizim adamlar 3 satır yazı yazmaktan bile kaçınıyor.
üzücü.......
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

ege karavanın sitesini incelemekteyim ancak ne urunler linki nede iletişim linki çalışmakta ayrıca karavanlar linkini tıkladıgınızdada bir cok resim cıkıyor ancak urun yelpazesini anlamak cok zor.
bence sitesini elden gecirmeli boyle bir site ile tuketiciye kendisini dogru olarak tanıtması cok zorrr... ???
 



Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Mehmet Kökcü bey işinde çok iyi kısa zamanda Türkiyede karavancılık konusunda güzel işler yaptı ama bende ara sıra bakarım netten sitelerine hep aynı biraz çeki düzen vermesi lazım.
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

yerli uretim karavan ların nekadarda yetersız olduklarını yazmaya gerek yok tofasın gecmişte uyguladıgı taktiği yani konserve taktiğimni uygulamaktalar

gelde hymer karavanlara ozenme
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

MERHABALAR;
BEN ÇEKME KARAVAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU KONUDA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. 750 KG ALTINDA ÜRETİM YAPAN EN İYİ KARAVAN FİRMALARI VE 750 KG ÜSTÜNDE KARAVAN FİRMALARI NELERDİR? HANGİLERİNİ ÖNERİRSİNİZ, AYRICA ÜLKEMİZDE SATIŞI OLAN İTHAL KARAVAN FİRMALARI HAKKINDA BİLGİ VEREBİLİRMİNİZ. ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
SAYGILAR
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Sorularınızın cevabı aşağıdaki topikde var..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1566.0
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Merhaba, 5 yıldır başoglunun 1999 yılında ürettiği çekme karavanı kullanıyorum, kusura bakabilirler ama gerçekten 1985 model alman malı karavanın bile yanından geçemez ürettiğ karavanlar.Ben bizzat kendileriyle defalarca görüştüğüm, hiç üşenmeden fabrikalarına bile gittiğim için çekinmeden ve açıkça yazıyorum bunları.Başoğlu bu ülkeden ve bu ülkenin insanlarından yeterince para kazanmamış olacakki durduğu yerde eriyen cam kollarının yada mandallarının( Üç kuruşluk adi plastik malzeme) bile parasını istiyecek durumda.
Yerli üretimde kaliteden bahsetmek biraz zor, bunu kendileride biliyor.Karavanla seyahat edeyim diyorsanız yerli karavanlar gerçekten ÇEK-MEkaravan, öyle haldır haldır gezeyim falan sakın ha, hayır bizim karavanımız dediğin gibi değil diyorlarsa fabrikaya bir kere gittim bir daha giderim.Bunları yazarken üzülüyorum fakat maalesef gerçek olan bu, benim karavanım genişledi mesela, geziyorum çünkü, ben gezdikçe karavanım genişliyor, dolap kapakları çatlıyor, şaselerine bakım yapmazsanız çürüyor, bir fren tertibatı var akıllara zarar, karavanımın boyu uzun olduğundan olsa gerek asla fren gerilmiyor, kullandıkları inşaat demiri yukarı esniyor dolayısiylede balataları germiyor.
İşin ilğinç tarafı üretici firma bu tür hatalarda, gelin yardımcı olalım, üretimden kaynaklı sorun varsa halledelim düşüncesinin menziline asla girmiyor.Karavanımın camı ya, ön camı, büyük olduğundan yollarda sallana sallana menteşe yerlerinden çatladı, en son bu yaz düştü yerinden tekrar aradım firmayı, cama ihtiyacım var dedim, artık o tür cam kullanmadıklarını, ellerinde olmadığını söyleyip kısadan çıktılar işin içinden, olsada zaten 500 lira civarında bir rakam, hani biz bunları gerçekten çok kalitesiz yaptık, size maliyetine verelim gibi bir yaklaşım beklerseniz çok yanılırsınız. Aksine hareket eden firmalar varsa lütfen buyursunlar, çünkü Türkiyede karavancılık yapanların buluştuğu çok fazla bir yer yok, en güncel olan sitede burası, yazsınlar açık açık kendi ürettiğmiz karavanlarda her türlü desteğe hazırız diye.Ben ne kendi sitelerinde nede başka bir yerde bu konuda en ufak bir davet görmedim, gören varsa paylaşsın lütfen.
Allahtan elimden iş geliyorda biraz karavanımı onların ürettiği zamankinden daha iyi bir hale getirmeyi başardım.Özellikle ilk aldığımda tavandaki havalandırmanın etrafından su almıştı, Mahmut beyin tavsiyesi üzerine(Belki hatırlar, belki hatırlamaz) hiç üşenmeden Erdek Ant Kampingten karavanımı alıp İzmir'e ege karavanın sahibi Mehmet beye gitmiştim.2007 yılının soğuk bir aralık ayında, öylede bir yagmur yağıyorduki anlatamam, sağolsun geri çevirmedi beni, hafta sonu ve akşam üzeri olmasına rağmen 4-5 saat uğraşarak üst havalandırmayı yerinden çıkarıp attı, (Oda çok kalitesiz bir malzemeydi ve gerçekten erimişti) etrafını biraz daha genişletti, çürümüş tahtaları değiştirdi ve Alman malı yeni bir havalandırma takmıştı, gördüğü aksaklıklardan bazılarını yaptı bazılarınıda nasıl yapacağımı tarif etti, bu Mehmet abiyle ilk tanışmamızdı(Aynı zamanda meslektaşım olduğunu orada öğrenmiştim.)
Olumsuz olmayı asla sevmiyorum fakat ben bu sıkıntıları yaşadım, hala yaşıyorum, kendi imkanlarımla karavanımı gezer halde tutmaya çalışıyorum, 100 kilometrelik bir yere sırf daha düzğün yoldan gitmek için 230 kilometre yol yapmak zorunda kalıyorum.
Son olarak yazımı bitirmeden önce özellikle kullandığım karavan markası için yine söylüyorum bu karavanlar" MÜMKÜNSE ÇEK-ME KARAVANLARDIR",hepinize kazasız belasız seyahatler diliyorum.
 



Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Merhabalar..Vural beyin söylediklerine katılmamak mümkün değil.Bunca yıl yollarda ve kamplarda gördüklerimiz,anlatılanlar da cabası diyecek bir şey yok.Hep kullanılan kalitesiz ürünler arge olmadan yapılan ürünler.Hakbuki 1975 li yılların yabancı karavanlarını görüyoruz hala dipdiri ve sağlam kaliteli.Bunları kimse inkar edemez.Önce bu ülkede iyi ve kaliteli bir ürün bantdan çıkacak sonra da satış sonrası servis işinide yapacaksın uygun koşullarda .Böyle bir firma yok TÜRKİYEDE..Aksini iddia eden varsa çıksın ortaya da konuşalım.SEVGİ ve SAYGILAR.
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (ege Karavan)

arkadaşlar merhaba forumdaki tüm mesajları okuyup mümkün olduğunca çok bilgi edinmek istiyorum
2010 yılında bu başlık açılmış ve kısaca EGE karavan tanıtılmış.

merak ettim googledan aradım EGE KARAVAN Hakkında bir site bulamadım
Facebookta bir beyfendi var (ismini bilmiyorum) o sanırım EGE karavan sahibi, yaptığı karavanların fotoğraflarını koymuş

Bu nasıl bir şirkettir ki web sitesi yok ama kendi var
iş yapıyor ama kendileri ile irtibata geçebileceğimiz bilgi yok

velhasıl velkelam nasıl karavan satacaklar çok merak ediyorum.
 


Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (ege Karavan)

ince999' Alıntı:
Atelyelerinde sıra bekleyen araçlar var

peki bunu yeni potansiyel müşterileri biliyor mu?
Web siteleri iletişim bilgileri var mı?
Kendileri tok satıcılar mı?
Sorular...
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Telefon numarasi 0232 2576637. Arayip kendilerine de sorabilirsiniz. Bildigim kadarıyla is yaptiranlarin birakamadigi ve tavsiyerle musterilerin kendiliğinden gittigidir. Bazi firmalarin reklama ihtiyaci olmaz. Yine de kisa ve oz bir internet sitesi iyi olurdu tabii.
 



Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (ege Karavan)

merhabalar
siteye yeni üye oldum , daha önceleri çadır kampı yapıyorduk, fakat artık kafamızın estiği gönlümüze hitap eden bir yer gördüğümüzde durup tatil yapmak istiyoruz biraz daha kamp alanlarınan bağımsız hareket etmek istiyoruz, o yüzden bir tane caretta tarzı bir karavan arıyorum, karavana güneş paneli ve seyyar WC koymayı planlıyorum,
bu sebeple grupta ikinci el karavan satan arkadaşlar var ise irtibata geçmelerini rica ediyorum,
çok fazla deforme olmamış temiz bir karavan tercihim:smiley:))
yayla,ve ıssız koylar tercihimiz olduğu için genelde yolu olmayan yerler oluyor o yüzden ufak bir karavan tercihim duş için ve wc için ayrıca uzun çadırım var onu kullanmayı düşünüyorum
arabab nissan juke 1,6 motor keçi gibi uludağ kesişlerin tarihi kilisiye kadar nerdeyse çıktım işte bu çıkışı karavanla yaparak sabahlamak hayallerimden biri
yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürederim.

hollandada akrabalarım var eğer yurtdışından geldiklerinde bana karavanı bırakmalarında bir sorun yok ise bir tane yurtdışındanda çekme karavan alabilirim.

son olarak alibaba gibi sitelerde uygun fiyatlı karavanlar var onları aldığımızda gümrükte ne gibi belgeler ve masraflarla karşılabiliriz..

forumlara bir göz gezdirdim buradaki açtığım konu belki daha önce açılmıştır ama konuların çoğu eski tarihli bazen verilen linkler bile çalışmıyor....
o yüzden yeniden açmak istedim...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,509
Mesajlar
1,519,025
Kayıtlı Üye Sayımız
172,165
Kaydolan Son Üyemiz
gül93

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst