Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)
mseref' Alıntı:
İçinin döşemeleri bitmemiş,dışı çizilmesin diye örtülü bir karavanı nasıl bu kadar beğendiniz Mahmut bey ?
Bende, bu karavanı tam anlamıyla görmediğiniz, sadece anlatılanlardan etkilenmiş olabileceğiniz kanısı uyandı.
Şeref
Sayın Mahmut bey,
Yukarıda daha önce yazmış oluğum yazıyı tekrar okursanız orada kişiyi yalancılıkla suçlayacak bir unsur olmadığını görürsünüz.
"Sadece anlatılanlardan etkilenmiş olabileceğiniz" demekle, size söylenenlere istinaden edinmiş olduğunuz bilgilere dayanarak
anlatımda bulunduğunuzu söylemeye çalıştım.
Ayrıca karavanın üzerinin örtülü olduğunuda siz yazmışsınız.Örtülü birşeyinde görülemeyeceği aşıkardır.
Ve netice itibarı ile bu yazılar kesinlikle bir yalancı kondurmasını çağrıştırmıyor.
Yine forumda yazı yazan arkadaşlarımızdan sayın Yugun'da ege karavanla görüştüğünü ve karavanın hala bitmediğini ve tanıtıma hazır olmadığını öğrenmiş,demekki sizin bu kadar aceleci davranmanız bende bir reklam havası yarattı.Ve aslında'da ben bunu vurgulamaya çalışmıştım.
Burada düşüncelerimizi rahat vede açık bir şekilde yazmayıp hep oh oh, çok güzel herşey, harika, tebrikler diyerekmi geçiştireceğiz.En ufak bir tartışmamız hemen yalnış anlaşılıp vay sen bana bunu demek istedinmi olacak ? artık burada birşeyler yazmaya korkar olduk.Her yazımız sorgulanıyor.
Adam gibi adam konusuna gelince,evet Mahmut bey ben Adam gibi adamım.Yazılanları birkaçkez okur iyibir şekilde anlamaya çalışır vede sonra cevap yazarım söylemek istediklerimide açıkça söylemek isterim,hiç kimseye hakaret etmem,yalancılıkla suçlamam,küçümsemem,sınıf ayrımı yapmam,kusurlarına aldırmam,herkeste bir sevgi arar ve herkese saygılı davranırım.
Yani Mahmut bey,merak etmeyin ben adam gibi adamım.
Saygılarımla...
Şeref