Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mahmut Gümen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 71,343
Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Dün bugun yalnış anlama ve anlaşılma günümdeyim sanırım...:smiley:
Bende sizden özür dilerim...Bir başka yazışma başlığı altındada ben yalnış anlaşıldım :smiley: oluyor sanal ortamda bazen böyle şeyler...
Sevgi ve Saygılarımla,
 

Etiketler
Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Yabancı basında, otomobil dergilerinde sürekli görürüz, üzerindeki siyah bantlarla kaplanmış ya da uzaktan teleobjektifle çekilmiş bilmemne markanın bilmemne modelinin yeni kasası... :smiley: Spekulasyona açık konular bunlar. Spekulasyon bile olsa ülkemizde böyle bir konuda spekulasyon yapılması sevindirici değil mi? :smiley: Yanlış anlaşılmalar, yanlış anlatılmalar... Eh onlar da çorbanın tuzu biberi. Birazcık katlanacağız.
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

mseref' Alıntı:
İçinin döşemeleri bitmemiş,dışı çizilmesin diye örtülü bir karavanı nasıl bu kadar beğendiniz Mahmut bey ?

Bende, bu karavanı tam anlamıyla görmediğiniz, sadece anlatılanlardan etkilenmiş olabileceğiniz kanısı uyandı.

Şeref

Sayın Mahmut bey,
Yukarıda daha önce yazmış oluğum yazıyı tekrar okursanız orada kişiyi yalancılıkla suçlayacak bir unsur olmadığını görürsünüz.
"Sadece anlatılanlardan etkilenmiş olabileceğiniz" demekle, size söylenenlere istinaden edinmiş olduğunuz bilgilere dayanarak
anlatımda bulunduğunuzu söylemeye çalıştım.
Ayrıca karavanın üzerinin örtülü olduğunuda siz yazmışsınız.Örtülü birşeyinde görülemeyeceği aşıkardır.
Ve netice itibarı ile bu yazılar kesinlikle bir yalancı kondurmasını çağrıştırmıyor.
Yine forumda yazı yazan arkadaşlarımızdan sayın Yugun'da ege karavanla görüştüğünü ve karavanın hala bitmediğini ve tanıtıma hazır olmadığını öğrenmiş,demekki sizin bu kadar aceleci davranmanız bende bir reklam havası yarattı.Ve aslında'da ben bunu vurgulamaya çalışmıştım.
Burada düşüncelerimizi rahat vede açık bir şekilde yazmayıp hep oh oh, çok güzel herşey, harika, tebrikler diyerekmi geçiştireceğiz.En ufak bir tartışmamız hemen yalnış anlaşılıp vay sen bana bunu demek istedinmi olacak ? artık burada birşeyler yazmaya korkar olduk.Her yazımız sorgulanıyor.
Adam gibi adam konusuna gelince,evet Mahmut bey ben Adam gibi adamım.Yazılanları birkaçkez okur iyibir şekilde anlamaya çalışır vede sonra cevap yazarım söylemek istediklerimide açıkça söylemek isterim,hiç kimseye hakaret etmem,yalancılıkla suçlamam,küçümsemem,sınıf ayrımı yapmam,kusurlarına aldırmam,herkeste bir sevgi arar ve herkese saygılı davranırım.
Yani Mahmut bey,merak etmeyin ben adam gibi adamım.
Saygılarımla...

Şeref
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)


Ben "gördüm" diyor, detaylar yazıyorum.
Siz "tam olarak görmedin, sana anlattılar" diyorsunuz.
Sonra da yalancı demedim diye yazıyorsunuz. ;D

İzin verinde karavan yarım yapılmış bile olsa (ki %80 bitmişti) bir karavanın nasıl olacağını anlayayım.
İzin verin o kadarcık tecrübem olsun.
Ben, yarım saat karavanın içini dışını incelemeden yazar mıyım?
Sonra adamı tefe koymazlar mı?
Beğendiğin, harika dediğin karavan bu mu demezler mi adama?
İşte o zaman yalancı olmaz mıyım?
Sadece görmekle kalmadım, kullanacıların göremeyeceği ince ayrıntılarını bile inceledim.
Ege karavana sorun bakalım, böyle bir karavan yapmasını 3 senedir ısrarla ona söyleyen kimmiş?
Yapmayın lütfen.
Beni hiç tanımıyorsunuz, hüküm vermeyin. Sonra beni de üzersiniz, siz de üzülürsünüz.

Yakında Saly karavana da gideceğim.
Çok ilginç bir karavan yapıyormuş.
Ben çekme karavancı değilim ama, fikir edinmek için gideceğim.

Yalancı demediğinizi varsayıyorum.
Saygılarımla
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Merhaba,
Bir şeyi vurgulamak istedim.
Ben firmayı yeni modelin haberini yapmak istediğim için aradım. Sonuçta haberi modelin lanse edilişine kadar erteledik. Amerikan firmalarının yeni ürünlerinii tanıtırken neden Türk firmalarının yeni ürünlerini es geçelim ki? Yapılan iş gerçekten haber değeri taşıyorsa haberini yaparız, hangi firma olduğu da farketmez, varsın reklam olsun.
Mahmut abi bu bilgileri paylaşmasaydı, belki benim de haberim olmayacaktı.
Yoksa amacım kimseyi doğrulamak veya yalanlamak değildir. Haddim değil. Zaten bana da değişik bir şey söylenmedi.
Selamlar,
 



Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

yukarıda cevap verdiğiniz diğer karavancı dostlarımıza,"Sevgili ömer,Bartek kardeşim " diye yazınıza başlarken her nasılsa bana yazdığınız cevaplarda ismimi kullanmama tutumunuza karşılık, ben de inatla herzamanki gibi sayın Mahmut bey diyerek yazıma başlayacağım.
Sayın Mahmut bey, Çekme karavan ile ilgili ilk yazınıza verdiğim cevabı, kesinlikle bir art niyet düşünmeden vermiştim.Vede sadece reklam amaçlı olduğunu vurgulamak istemiştim. Yalancılıkla itham etmek aklımın ucundan bile geçmez, böyle algılamanıza inanın çok üzüldüm. Sanki kelimelerin arkasında bir art niyet aranıyor gibi bir hava var.Tabiiki bu birbirlerini tanıyanlar arasında olmuyor,yeni katılımcılarda oluyor.Ve hemen onu tanısaydınız lafı çıkıyor.Peki bizi tanıyormusunuz ? ve burada kişiler ne yazarsa yazsın onaylamak zorundasınız,karşı fikir yürütme şansınız yok, hemen suçlanıyorsunuz.
Yani, ya herşeye evet diyeceksiniz yada forum'dan çekileceksiniz.
Sayın Maymut bey,lütfen yazılanlardan çıkartılan anlamsız suçlamalarla birbirimizi üzmeyelim,birgün mutlak bir yerlerde karşılaşacağız (karavancı olduğumuza göre) ve birbirimize yüzümüz kızarmadan bakıp kucaklaşabilelim Sevgiyle ve Saygıyla...
Şeref
 


Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

mseref' Alıntı:
ve burada kişiler ne yazarsa yazsın onaylamak zorundasınız,karşı fikir yürütme şansınız yok, hemen suçlanıyorsunuz.
Yani, ya herşeye evet diyeceksiniz yada forum'dan çekileceksiniz.

Bazen üsluptan, bazen eksik anlatımdan, bazen alınganlıktan, o andaki ruh halimizden, bazen (yazarken ya da okurken) unutulmuş bir virgülden ya da bir kelimeden kaynaklanan yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Bazen gece bir şeyler yazıyorum ama sabah tekrar okuduğumda yahu diyorum keşke öyle yazmamış olsaydım. Çünkü ruh halim değişmiş oluyor. Sonradan pişman olacağım şeyleri yazmamaya azami gayret gösteririm ve zaten pek yazmam da. Ama mesajın yansıttığı o halet-i ruhiye yok mu... İşte o gerçekten canlı bir şey. Müzik notaları ya da ressamın fırça darbeleri gibi. Mesaj sıcak mı, soğuk mu, isteksiz mi, sinirli mi, suçlayıcı mı, alaycı mı, ardında başka bir şeyler mi saklı, hemen açığa vuruyor.
Bir bütünün parçaları olmamıza rağmen herkes her an tam bir ahenk içinde olmak zorunda değil. Çok sevdiğimiz can dostlarımız bile öyle an gelir çekilmez olabilir. Bunlar işin tuzu biberidir. Ama...........
Şeref ağabey yazınızın yukarıda alıntısını yaptığım bölümündeki saptama biraz haksızlık olmamış mı? Bir çok konuda muhalif tutumuyla tanınan pek çok arkadaşımız var. Kimse kimseyi suçlamıyor. Tartışma hareketlenirse de ortalığı kırıp dökmeden dilediğini özgürce yazıyor herkes. Muhalefete her zaman ihtiyaç vardır. :smiley: Önemli olan kırıp dökmeden satırlara dökebilmek...
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Mahmut abi, Öncelikle kitabın için tebrikler.Çok başarılı ve keyifli bir kitap olmuş.İnanki 3 günde soluksuz okuyarak bitirdim.Ben denizci biriyim ve her ay 4-5 adet yat ve dalış dergisi alırken 1 adet bile karavan dergisi bulamayıp netten siteleri tavaf etmekten canımız çıkmış durumdayken bu kitabınız çok güzel ve keyifli geldi.Bu aralar imdadımıza yetişti.İnşallah ilerde aylık veya 3 aylık kamp & karavan dergileride çıkarda bizler keyifle okuruz.
Bende abimle beraber Motorlu karavan,camper,çekme karavan derken ...çekme karavanda karar verdik.Kısa bir süre sonra alacağız inşallah.Bu konu ile ilgili Ege kampkaravan derneğinden (Egepil ) Mustafa abiyle geçenlerde sohbet ederken Ege karavanın çok güzel çekme karavan yaptığını ve yakında satışa sunulacağını ve görmem gerektiğini söyledi ve 2 gün sonra sizdende bunu duyunca memnun oldum.Ege karavan en azından (biz izmirli olduğumuzdan) İzmirde olduğundan ve her an ihtiyaç ve servislerimize cevap verecek olmasından dolayı bizim için bir avantaj.Tabiki fiyatlarının bütcemize de uymasıyla doğru orantılı olacak.Ama yinede yeni bir model olması ve yüksek kalitede bir karavan yapması hepimiz adına guru verici diye düşünüyor Mehmet Kökçü beyide şimdiden tebrik ediyorum.
Sevgi ve Saygılarımla
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

En azından karavanın boyunu öğrenmekte sakınca yoktur sanırım... :D
 




Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

ben mimari ile uğraşırım işim iç mimari proje üzerinden yada sadece muteahhid in adı yüzünden temelden yada topraktan deriz çok daire satıldığına şahit oldum. geçmişinden deneyimlerinden ve etrafındaki insanların tavsiyelerinden bazen müsteri böyle ciddi bir konuda sizi hayretler içinde bırakacak kararlar verebilir. Bende müşteri bize gelip bir evim var dekore ettirmek istiyorum dediğinde evi gezerken yapılmış gibi beynimden geçen kurguyu dışa vurup anlatırım müşteri bunu tasvir edip zihnen modelleyerek şekillendirerek gözünde çanlandıramıya bilir onun için proje cizeriz üç boyutlu resimler hazırlarız malzemeleri tanıtırız. Mahmut abide deneyimlerinden ve üretim ortamında olmak ustasıyla konuşmak malzemesine el sürmek avantajıyla 2 ay sonra eldeki aracın neye benzeyeceğini az çok gözünde canlandırabilir ve bunu geleceğin diliyle aktarabilir. Bunda bir sıkıntı yok.... Şeref abinin yada diğer insanların konuya bakış acılarındada bir sıkıntı yok sadece söylem tarzları ve kişilere olan mesafe yabancı oluşun verdiği bir güvensizlik hissi karşı taraftaki insanın konuya hakimliği bilgi dozu hakkında bir fikre sahip olmamak ve ortaya cıkmış işle ilgili tanım haricinde bir foto teknik özellik olmayışı ki haklılar daha bitmemiş üretici firma daha bu benim yeni ürünüm diyerek podyuma cıkarmamış bir aracın yayınlanması doğru değil işte işi buraya sürüklemiş.

kızcak alıncak küscek bişey yok mart nisan karavanı görürüz gerçekten güzel olmuş deriz, ben anlatılanların ve tanıyanların doğruluğuna güvenerek samimiyetle söylüyorum.

yapanın emeğine düşünenin aklına, tanıtanın diline, eleştrip dahada iyi anlanmasını sağlayanların yüreğine sağlık der yeni modellerden haberler beklerim. :smiley:
 

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

mahmut Gümen' Alıntı:
Dostlar,
Size Ocak ayında EGE Karavana gideceğimi ve yeni karavanını görüp burada yazacağımı söylemiştim.
3 gündür Ege karavandayım. Müşterileri için kitap imzalıyorum.
Gördüklerim;
Ege Karavan Hymer çekme karavanın aynısın (yasal zorunluktan dolayı bazı değişiklikler yaparak) yapmış.
Yapılan ilk karavanı gördüm. Şu anda döşemeler takılıyor.
Karavan tek kelime ile Harika. Onlarca kalıp dökmüşler. Çok ince hesaplar yapılmış. Karavanların içine su alması diye bir şey mevzu bahis değil. Bazı parçalar Avrupa'dan getiriilmiş. İsteğe bağlı olarak uzaktan kumanda da takılıyor. Arzu ederseniz karavanınız kendisi arabanızın yanına geliyor. Nasıl yanaştıracağım diye düşünmüyorsunuz. Türkiye de böyle bir çekme karavan yok.
İnsana Hah işte karavan budur dedirtiyor.
Ege Karavan, tüm mesaisini bu karavana vermiş, yıl sonuna kadar başka karavan siparişi almıyor. Sadece çekme karavan yapıyor.
Hymer karavanın neredeyse aynısı olan karavan, tabii ucuz değil ama Hymer karavandan çok daha ucuz.
Yani her bütçeye uygun değil ama Ben çok güzel bir karavan istiyorum diyenler artık Avrupa kataloglarına bakmayacaklar.
BU KARAVANIN FİYATI NE KADAR
 





Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Zenginin malı züğürdün çenesi yorarmış, kaldıki ortada mal da yok, forumdaki yazıları biraz takip eden görürki 20 TL karlı olmak için insanlar 20 gün araştırma yapıyor, duyumlarımaıza göra lafta bahsedilen karavan 45.000 TL imiş, buna Müslüman mahallesinde salyangoz satmak denir, demekki amaç burada satmak deyil bu forum aracılığı ile mal tanıtarak ülkemiz şartlarına göre bilir kişi sayılabilecek forum katılımcıları vasıtası ile malın onayını aldırma çabalarıdır, tek sorun ortada malın olmaması, şahsen ben kendimi kullandırmam..Eğer malların temsili olmayan gerçek resimleri yayınlanırsada çıkar herkesdende özür dilerim, ama önce malı görelim...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,519
Mesajlar
1,519,193
Kayıtlı Üye Sayımız
172,177
Kaydolan Son Üyemiz
cengoboy

SON KONULAR



Geri
Üst