Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Uysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,291
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

öncelikle kolay gelsin aracı normale cevirmek ruhsatta problem olmayacakmı?

Etiketler

Sona yaklaşıyoruz....

PIC_5236.JPG

PIC_5237.JPG

Kolay gelsin.

Arka havuz ile ön tarafı ayıran parçayı, koltuk arkasına gelen kısımları bırakıp ara parçayı kaldırmak daha kullanışlı olmaz mıydı?

İyi çalışmalar.

numan33' Alıntı:
Kolay gelsin.

Arka havuz ile ön tarafı ayıran parçayı, koltuk arkasına gelen kısımları bırakıp ara parçayı kaldırmak daha kullanışlı olmaz mıydı?

İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim Numan Bey;

Araç müşterimizin isteği doğrultusunda birebir orjinaline sadık kalınarak yapıldı. Sadece arka taban ve arka oturak saçları çeta aliminyum oldu. Sizin bahsettiğiniz modelden daha önce 4-5 tane toplamıştık. Şimdi 1 tane daha başladık tam belli değil ama bu %90 ortası açık olacak.Size 6 sene önce topladığımız bir aracın boyaya hazır halinin fotoğrafını gönderiyorum. Bakalım beğenirmisiniz......

08042006(001).jpg

08042006.jpg

çok güzel oluyor,
90'lık için 110'luktan kısaltma yapıyorsunuz sanırım?
elinizde kalıpları mı var?
kolay gelsin,
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
çok güzel oluyor,
90'lık için 110'luktan kısaltma yapıyorsunuz sanırım?
elinizde kalıpları mı var?
kolay gelsin,
selamlar

Teşekkürler;

Elimizde herhangi bir kalıp yok ,arka kasadaki kuşakları preste basıyoruz arka çamurlukalar ve kapı saçlarını kendimiz basıyoruz..Araçların orjinal ölçüleri ile 1 santim bile sapma olmuyor..

Bunu bitirdik boyaya gönderdik.... bakalım bir tane daha başlayacağız bugünlerde geçenlerde Numan Bey sormuştu...bu aracın arka kasa havuzu ile ön şöför mahali arasında bölme olmayacak aynı üsteki resimde topladığımız araç gibi olacak

Mustafa Uysal' Alıntı:
Teşekkürler;

Elimizde herhangi bir kalıp yok ,arka kasadaki kuşakları preste basıyoruz arka çamurlukalar ve kapı saçlarını kendimiz basıyoruz..Araçların orjinal ölçüleri ile 1 santim bile sapma olmuyor..

Bunu bitirdik boyaya gönderdik.... bakalım bir tane daha başlayacağız bugünlerde geçenlerde Numan Bey sormuştu...bu aracın arka kasa havuzu ile ön şöför mahali arasında bölme olmayacak aynı üsteki resimde topladığımız araç gibi olacak

karavan yapmak isteyenler için fikir olabilir defenderı istediğimiz ölçülerde uzatıp genişletebiliyormuyuz ?

Land-Rover-130-Defender-Conversion1.jpg

vwcaravelle' Alıntı:
karavan yapmak isteyenler için fikir olabilir defenderı istediğimiz ölçülerde uzatıp genişletebiliyormuyuz ?

Tabiki....genişletme sıkıntılı ama...resim güzel bir örnek...defender çok değişik bir araç her türlü tasarıma ve modifikasyona DNA sıyla oynamamak kaydıyla güzel uyum gösteriyor. 90-100-110-110 cift kabin-130.....resmini koyduğunuz aracın 3 sıra kapılı olanlarının resmide var mesela o araçlarda arka yanlardaki kapalı olan boşluklar yok ve daha şık duruyor......

Mustafa Bey merhaba,

Projeniz ile ilgili daha fazla resim bekliyoruz. Defender' ı boyaya göndermişsiniz. 110' luk kasadan, 90'lık yapıyorsunuz. Sık karşılaştığımız bir proje değil. Tüm aşamalarını resimleyerek aktarabilirseniz ve projeyi aşamalarına göre maliyetlendirirseniz memnun olurum. Sizi izleyen tüm arkadaşlarımız da, benim gibi düşünüyor olabilir.
Bir gün aynı taleple kapınızı çalarsak, neyle karşılaşacağımızı bilmek iyi olur diye düşünüyorum.

Elinize sağlık.

Mustafa Uysal' Alıntı:
Tabiki....genişletme sıkıntılı ama...resim güzel bir örnek...defender çok değişik bir araç her türlü tasarıma ve modifikasyona DNA sıyla oynamamak kaydıyla güzel uyum gösteriyor. 90-100-110-110 cift kabin-130.....resmini koyduğunuz aracın 3 sıra kapılı olanlarının resmide var mesela o araçlarda arka yanlardaki kapalı olan boşluklar yok ve daha şık duruyor......

iç uzunluğu 2.50 cm genişliğide 180 gibi yapıldımı karavan yapımına birebir olur

xszxcs.jpg

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler ;

İşlerimin yoğunluğu nedeniyle son günlerde size pek fazla resim aktaramadım.Bebeği boyaya yolladık ilk astar ve macunu atıldı.Boya işini Alanya dan Boyacı Kemal Usta yapıyor. Onun başustası Ömer arkadaşımız araçla baştan sona birebir ilgileniyor. Ömer defendeer konusunda profosyonel oldu artık....Hangi perçin gizlenir hangisi açık kalır birebir fabrika standartlarında işçiliği var...Bu arada bir 90 daha geliyor akşam sabah onunda resimlerini koyacağım....Devamı gelecek....

PIC_5242.JPG

PIC_5243.JPG

PIC_5244.JPG

PIC_5246.JPG

Mustafa Bey öncelikle kolay gelsin.

Benim için camper konusu ilgimi çekti. Türkiye'ye geldiğimde bağlantıya geçmek isterim.

Özgür

zentoz' Alıntı:
Mustafa Bey öncelikle kolay gelsin.

Benim için camper konusu ilgimi çekti. Türkiye'ye geldiğimde bağlantıya geçmek isterim.

Özgür

Merhaba Özgür Bey ;
Sanırım yurtdışındasınız...Dönünce beklerim...Alanya güzeldir....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR