Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Uysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,248
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

yavuz-çelikel' Alıntı:
böyle bir konu geçmişti bir yerlerde, ama aradım bulamadım. Sorun yoksa iyiymiş.:smiley:

Evet herhangi bir sıkıntı olmuyor çünkü yapılan iş aracın mevcut ürün gamında olan modelle tamamen aynı ölçü ve ebatlarda. Eğerki fabrikada böyle bir ürün üretilmiyorsa o zaman sıkıntı....Aynı problem motor değişikliğindede sorulmuştu ama aynı aracın fabrikasyon üretiminde dizel versiyonuda çıkıyorsa o zaman problem değil....

Etiketler

Arkadaşlar herkese selamlar;

Bebek bitti bitemedi sadece ufak tefek kırık dökük işleri kaldı...

( Lastikleri bumu olacak , şnorkel nerde falan diye sakın sormayın tamamen müşterinin isteği böyle....seri 3 ten defender 90 a geçiş biraz sıkıntılı olacak galiba.:smiley:)

PIC_5442.JPG

PIC_5443.JPG

PIC_5444.JPG

PIC_5445.JPG

Yaptığınız uygulamaları merakla ve keyifle takip ediyorum.İletişime geçmek için bilgilerinizi tigiy2003@mynet.com mail adresine yada özelden gönderirseniz bir kaç sorum olacak teşekkürler.

merhaba mustafa bey... telefonunuzu alabilirmiyim...ozelden mesaj da atabilirsiniz. iyi gunler

merhaba mustafa bey series 3'ün ön çamurluklarını yapabiliyormusunuz. birde telefon numaranızı gönderebilirseniz memnun olurum

Mustafa Uysal' Alıntı:

Mustafa bey çalışmalarınızı zevkle takip ettim elinize emeğinize sağlık

Ispartadan yazıyorum adım Samet benimde 110 dan 100 e veya 90 a çevirme gibi bi proje var aklımda hususi pick-up yada ambulans defenderi çevirebilmemiz mümkünmü özelden tlf num. msj atarsanız 5 dakikanızı almak isterim detayları konuşmak için...

elinize ve emeginize sağlık çok güzel olmuş...bizimde olur inşallah birgün...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR