Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Mustafa Uysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 87
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 60,291

Etiketler
Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Mustafa Uysal' Alıntı:
Merhaba Özgür Bey ;
Sanırım yurtdışındasınız...Dönünce beklerim...Alanya güzeldir....

Mustafa Bey,
geçen sene Eylül ayında Alanya'ya gelmiştim bir iş için.
yola çıkmadan arabanın yağına suyuna baktırayım demiştim.
sanayide sanırım yeriniz. sanayiye girişte tel örgü ile çevrili bir bahçede 7-8 tane MKE çıkması deffender modelleri vardı,
yapılmamış öyle bekliyordu. daha sonra sanayiye girdim sanırım sizin dükkandı önünde ve içinde bir kaç tane land vardı.
fazla da vaktim olmadığı için girip tanışamadım ama çevrelerinde dolaşıp incelemiştim araçları.
bir daha yolum düşerse mutlaka uğrayıp tanışmak isterim,
selamlar

kabasakal73' Alıntı:
Mustafa Bey,
geçen sene Eylül ayında Alanya'ya gelmiştim bir iş için.
yola çıkmadan arabanın yağına suyuna baktırayım demiştim.
sanayide sanırım yeriniz. sanayiye girişte tel örgü ile çevrili bir bahçede 7-8 tane MKE çıkması deffender modelleri vardı,
yapılmamış öyle bekliyordu. daha sonra sanayiye girdim sanırım sizin dükkandı önünde ve içinde bir kaç tane land vardı.
fazla da vaktim olmadığı için girip tanışamadım ama çevrelerinde dolaşıp incelemiştim araçları.
bir daha yolum düşerse mutlaka uğrayıp tanışmak isterim,
selamlar
Evet o tel örgülü alanda sürekli defenderler olur o park yeri safari işiyle uğraşan bir müşterimize ait.Tekrar yolunuz düşerse mutlaka haberleşelim...Beklerim....

Mustafa Uysal' Alıntı:
Evet o tel örgülü alanda sürekli defenderler olur o park yeri safari işiyle uğraşan bir müşterimize ait.Tekrar yolunuz düşerse mutlaka haberleşelim...Beklerim....

Tabiki Mustafa Bey,
Alanyayı gerçekten çok severim,
hatta üniversiteden sonra yerleşmeyi bile istemiştim.
ama kısmet olmadı. gelirsem mutlaka uğrayacağım.
selamlar

Mustafa abicim bu 90 lık bittiğinde bana özelden ortalama maliyeti atarmısın ?
Kafama takılan toplanmıs aracla kendım toplamak ıstedıgım aracı kıyaslamak

Gerçi daha çook fırın ekmek yemem lazım ama :smiley:

Kolay gelsin... :smiley:

Buda ortası açık olanı....DEVAMI GELECEK

PIC_5253.JPG

PIC_5255.JPG

PIC_5256.JPG

Arkadaşlar herkese iyi günler kolay gelsin;
İlk topladığımız araba boyadan geldi arka camlarını ve dodiklerini taktık ikincisi halen devam ediyor. Arçalar tamamen standart olacak..
Bakın bakalım nasıl olmuşlar...

PIC_5262.JPG

PIC_5264.JPG

PIC_5265.JPG

çok güzel görünüyor :smiley:
devam resimlerini bekliyoruz,
kolay gelsin
selamlar

Arkadaşlar herkese iyi günler;

İlginize çok teşekkür ederim..Araç tamamen standart ve beyaz olduğu için pekte alımlı olmadı ama yinede kupa sağlam durdu..Hele bi paçalıkları aynaları camları tamponları falan bir takılsın biraz daha güzel olacak...Resimlerin akşam sabah devamı gelecek..Tekrar teşekkürler....

Ellerinize sağlık, şaseyi eklerken nasıl bir sistemle ekleniyor, perçinlimi? kaynaklımı?

yavuz-çelikel' Alıntı:
Ellerinize sağlık, şaseyi eklerken nasıl bir sistemle ekleniyor, perçinlimi? kaynaklımı?

Yılmaz Bey iyi akşamlar
Yılmaz Bey defenderin şasesinde perçin kullanımaz tamamen kaynaklıdır.... Kastetiğiniz kaporta aksamıysa şayet tamamen sıkma ve dövme perçin kullanıyoruz...İyi akşamlar..

Mustafa Bey, mekanik tadilatlarla ilgili de resimler bekliyoruz.

Kolay gelsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR