Yaşam Aküsü 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 427
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,986
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Yaşam Aküsü 1

taiga' Alıntı:
Nihayet yaşam aküsü için hamle yapabildim...

Şu ana kadar üzerinde Mutlu 72Ah lik starter akü bulunuyordu...

Vehbi hocamla birlikte 150 Ah lik jel aküleri Ankaradan satın aldık...

Yarın kargo elimizde olacak...

Kullandıktan sonra izlenimlerimi yazarım bu topiğe...
Güle güle kullanın umarım memnun kalırsınız.

Güle güle kullanın; kamperlerin niteliği de artıyor bu arada... :smiley:

Cavid Sezen

akünüz hayırlı olsun,geçen hafta sonu gece arabanın aküsü bitmişti,bende bugün paraya kıyıp 150 ah jel akü aldım,hafta sonu yaklaşırken bahçede şarj edeyim diyorum.webasto,aydınlatma ve televizyon için hafta sonu yetermi acaba,birde daha önemlisi bunu nasıl şarj edeceğim?

Sayın omnitemporal bu aküyü ya aracınıza bağlayıp şarj edeceksiniz yada en az 25 amper şarj cihazı alacaksınız ve onunla şarj edeceksiniz,forumda çokca arkadaşımızında aldığı lınetech şarj cihazlarından almak isterseniz size firmaya ulaşmak ve kargo vs ile elinize geçmesi için yardımcı olabilirim,beni ararsanız bilgileri size veririm.

otm660007.jpg

acaba bu şarj aleti jel akü için uygunmu?forumda jel akülerin şarjının normal şarj aletleriyle yapılmaması gerektiği yazıyor,bu konuda net bilgisi olan varmı?

omnitemporal' Alıntı:
acaba bu şarj aleti jel akü için uygunmu?forumda jel akülerin şarjının normal şarj aletleriyle yapılmaması gerektiği yazıyor,bu konuda net bilgisi olan varmı?

Jel akülerin ayrı bir şarj cihazı olduğunu bilmiyorum ama bildiğim starter aküler 14.4 volt ile jel aküler ise 14.1 volt ile şarj ediliyor daha doğrusu en doğru şarj voltajı bu,ama zaten bu cihazın üzerinde bir potans var ve oradan 14.1 voltu yakalayıp şarj edebiliyorsunuz.
Bugün firmayı aradım ve bana daha önce karavanlardan hiç şikayet gelmediğini ama güneydoğu ve doğuda elektriğin düşük olduğu yerlerde birazda kullanım hatası olan birkaç arıza olduğunu söylediler,düşünen arkadaşlar için bize özel fiyat var netteki satış sitelerinin 60 lira aşağısına ;)

atiladi' Alıntı:
Haldun, aldığınız akülerin serisi nedir, EA 150, EG 150 , ED 150 hangisi....

Aşağıdaki akü abi...
EG12150...

http://zaferaku.com/urunler-eurostar-endustriyel-aku-sonuc.asp?detay=529

saygıdeğer abilerim,bende 150 amper alacaktım,değiştirdim bu eurostar gel akünün 200 amperliğini aldım,umarım memnun kalırız

omnitemporal' Alıntı:
saygıdeğer abilerim,bende 150 amper alacaktım,değiştirdim bu eurostar gel akünün 200 amperliğini aldım,umarım memnun kalırız

Güle güle kullanın...
200Ah liğini bizde düşünüyorduk ama bütçe açısından 150 de karar kıldık ne yazık ki... ;)

omnitemporal' Alıntı:

Murat bey akünüz hayırlı olsun yat fuarında geçen sene bu aküyü bayağı incelemiştik alınabilirliliğine karar kılmıştık ama olmadı umarım memnun kalırsınız.

Bu arada yat fuarına 1 ay kaldı.

arkadaşlar eurostar 200 amper jel akü geldi,bu hafta sonu kullandım,vebasto,ışık,tv,anten yükselticisi hep çalıştı,banamısın demedi,birkaç güne şarj aleti gelcek,şarj edeceğim,of yaa geçen hafta arabanın aküsü bitmiştide gece soğukta kalmıştık,yeni akü işimizi görecek gibi,bu arada bu eberspacher d2 vebastoyu kim icat etmişse elini öpeceem :smiley:,az yakıyo mazotu,evedemi bundan taksak:smiley:,bu arada eskişehire ilk yaz kış açık kamping açıldı,herkesi baklerim

akücü.com sitesinde 200 Ah akünün 17,5 kg. olduğu yazıyor doğrumu. Fiyatı nedir? cevaplarsanız memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR