Yaşam Aküsü 1

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 427
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 130,980
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Yaşam Aküsü 1

yaşam aküsü ihtiyacı olan arkadaşlar energy jel aküleri kısa bir süre indirimde
http://www.akudunyasi.com

Etiketler

buralpdi' Alıntı:
yaşam aküsü ihtiyacı olan arkadaşlar energy jel aküleri kısa bir süre indirimde
http://www.akudunyasi.com
sayın arkadaşım ben siteye üyr olmadığım için her halde fiyatları göremedim. Eğer sen biliyorsan 200 Ah akünün indirimli fiatı nedir yazarsan memnun olurum.

karagozlers' Alıntı:
sayın arkadaşım ben siteye üyr olmadığım için her halde fiyatları göremedim. Eğer sen biliyorsan 200 Ah akünün indirimli fiatı nedir yazarsan memnun olurum.

energy 200amp jel akünün liste fiyatı 1030.75tl, indirimli fiyatı 699.99tl

arkadaşlar eurostar 200 amper gel aküden memnun kaldım,tüm hafta sonu yetiyor,hafta içi black decker 30 amper akü şarj cihazı ile 16 saatte şarj ediyorum,arabanın aküsünü hiç kullanmıyorum

starter değil,deep cycle jel akü aldım,starter aküler birkaçkez derin deşarj olunca ölüyormuş,bide jel yada agm olmazsa gaz salınımı olabiliyormuş,bayağı araştırdıktan sonra jel aküye karar verdim,kuru akülerde stasyoner tipmiş ve karavan kullanımı için uygun değilmiş, agm akülerse çok daha pahalı,bunları istanbulda akü konusunda çok deneyimli birisinden teyit ettirdim,200 amper eurostar jel aküde kampanya vardı bir ay önce 700 liraya aldım

Jel akünün hedef kitlesi marin yat-tekne tayfası olduğundan ve onlarında bütçe sorunu bulunmadığından sanki gizemli bir teknolojiymiş gibi bu akülerin fiyatı akıl almaz boyutlara çıkıyor...

Bayi geliş fiyatları 150Ah için 190$, 200 Ah için 270$ civarında...

Birde bize dayatılan fiyatlara bakın...

Doğrudur aslında AGM aküler bize çok daha uygun...

Mastervolt markası var ve yurtdışında karavan kullanıcıları memnun...

Lakin bu markanın AGM lerinin fiyatı bıraktım almayı sormaya bile korkacağımız düzeyde... :eek:

Bakalım fiyatlar makul düzeye ne zaman inecek... :-\

taiga' Alıntı:
Jel akünün hedef kitlesi marin yat-tekne tayfası olduğundan ve onlarında bütçe sorunu bulunmadığından sanki gizemli bir teknolojiymiş gibi bu akülerin fiyatı akıl almaz boyutlara çıkıyor...

Bayi geliş fiyatları 150Ah için 190$, 200 Ah için 270$ civarında...

Birde bize dayatılan fiyatlara bakın...

Doğrudur aslında AGM aküler bize çok daha uygun...

Mastervolt markası var ve yurtdışında karavan kullanıcıları memnun...

Lakin bu markanın AGM lerinin fiyatı bıraktım almayı sormaya bile korkacağımız düzeyde... :eek:

Bakalım fiyatlar makul düzeye ne zaman inecek... :-\
Haldun, yerli akü üreticileri acilen bu işe el atmazsa böylece devam eder. Yerliler ucuz fiyatlı ve kaliteli alternatifler üretirse, pazarı kapar. ;)

fsirin' Alıntı:
Haldun, yerli akü üreticileri acilen bu işe el atmazsa böylece devam eder. Yerliler ucuz fiyatlı ve kaliteli alternatifler üretirse, pazarı kapar. ;)
yerli üretici,. ucuza kaliteli üretirmi. ürettiğini varsayarsak ucuza verirmi?

rtulun' Alıntı:
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz topiğin 6.cı sayfasında yerli jel akü üretici firma hakkında http://zinoxaku.com/ geniş bilgi bulabilirsiniz.Yaybek Yusuf arkadaşımız o tarihlerde yaptığı karavanına enerji fuarında tanıştığımız bu firmadan almıştı akülerini,konuşmamızda o tarihte liste fiatından indirim yapacaklarını söylemişlerdi gezenbilircilere.

rtulun' Alıntı:

yerli üretici artık ne isterseniz üretebilecek kapasitede, sorun maliyetlerde, maliyetlerde indirim yapamadığı için bizim istediğimiz fiyatları veremiyor, imalatcı iseniz herkes sizin sırtınıza binmeye uğraşır
-kafadan %67 vergi
-pahalı elektrik
-pahalı akaryakıt
-işyeri olunca iki misli su faturası
vs.vs. :( :( :( :(

Zinox u üreten Bursadaki firmadan ayrılan bir grup...

Eurostar ı Zafer akü Çinde ürettiriyor...

Daha birkaç firma ismi de yazabilirim Çinden getirten...

İnanılmaz fahiş karla satıyorlar...

Bayiye satış fiyatının (ki kendi karı da kimbilir ne kadar) neredeyse 2.5 katına son tüketiciye ulaşan bir üründen bahsediyoruz...

Üretim maliyeti olarak normal aküden çok fazla bir farkı yok, ancak "bilinmezliğinden" dolayı aşırı karla satılıyor...

Bunun yerli yabancı vergi imalat ile cidden alakası yok...

Ne zaman bu jel-agm aküleri ithal edip satanlar çoğalır, o zaman fiyatlar az düşer...

O zamana kadar kazık yemeye devam edeceğiz...

buralpdi' Alıntı:
yerli üretici artık ne isterseniz üretebilecek kapasitede, sorun maliyetlerde, maliyetlerde indirim yapamadığı için bizim istediğimiz fiyatları veremiyor, imalatcı iseniz herkes sizin sırtınıza binmeye uğraşır
-kafadan %67 vergi
-pahalı elektrik
-pahalı akaryakıt
-işyeri olunca iki misli su faturası
vs.vs. :( :( :( :(
emekli olunca ticaretle iştigal edelim dedik(yasalara tam uyarak) beş yıl devlete rağmen direndim.sonuçta paramdan vede sağlığımdan oldum.hala maddi manevi cezasını çekiyorum.
levent bam telime bastın. :( ???

rtulun' Alıntı:
emekli olunca ticaretle iştigal edelim dedik(yasalara tam uyarak) beş yıl devlete rağmen direndim.sonuçta paramdan vede sağlığımdan oldum.hala maddi manevi cezasını çekiyorum.
levent bam telime bastın. :( ???

aynı akibeti bende yaşadım biliyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri