Ynt: Yaşam Aküsü 1
İşi oto tamirciliği olan arkadaşlarım var, müşteri ne isterse onu takıyorlar ama, kendi araçlarında Kocabay kullanıyorlar, buna bizzat tanık oldum..Ayrıca sitelerini inceleyince, akü üzerinde kendi markaları ile çeşitlemelerini, hitap ettikleri sektörleride inceleyince, her şeye aynı akü deyil, işe göre akü felsefelerinin olduğunu, hissediyorum..
Daha öncede yazdığım gibi, aracın 10-15 gün çalışmadan yatması, uzun sayılmıyor, buradaki kasıt, bir kaç günde bir aracı çalıştırmak deyil, akünün %10'unun harcatıp, eksilen enerjiyi takrardan şarz ettirmek, yani akünün kısmi olarak ısınmasını sağlayacak kadar enerji hareketi sağlamak, senin yaşam tarzının buna uygun olduğunu sanıyorum.
benim tercihim 2x200 amp, kdv dahil 377 TL'ye kocabay...Yerin varsa aküde yüksek amp büyük rahatlık..
Aşağıdaki linki sadece incelenmesi için veriyorum, heryerden alınabilir, bu reklam deyil kişisel tercihdir, herkes kendi fikirlerinden sorumludur..
http://www.akudunyasi.com/Kocabay-12Volt-200Amper-Aku-Marin-012V-0200Ah,PR-1883.html