Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fzt4835 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,603

fzt4835

Yeni Üye
Merhaba sevgili gezenbilir ailesi,
Biz izmir-karsıyakadan AKAR ailesi olarak sizlerin arasına pino 375 çekme karavanımızla katılıyoruz.
Cumartesi günü karamürsele karavanımızı almaya gidiyoruz_oralara kadar gitmişken sapanca civarını da gezelim die bir planımız var.
bu güzergahta bizlere önerilerinizi ve tecrübeleriniz bekliyoruz.
karavanı yeni aldığımız için karavanda konaklama imkanımız olamayacak galiba.
önerileriniz için teşekkürler.

Etiketler

Ynt: Yardım

Karavanınızı iyi günlerde kullanmanız dileklerimle,

Sapanca göl kenarında Kırkpınar beldesi sahilinde kalınabilir, Adapazarı Poyrazlar gölü uygun güzel bir yer.

Karamürselden hemen İznik'e geçebilirsiniz, belediyenin kayıkhanesinde defalarca kamp yaptık yetkililer yardımcı olacaktır.

Bursa'da yeni açılan Nilüfer ilçesi Misi kampında kalabilirsiniz, tam donanımlı kamp alanı rahat edersiniz.

Sonrası için öneriler gelebilir. Selamlar

Karavanınızı güle güle kullanın ....Şimdiden iyi yolculuklar.....Bizde Karşıyaka da oturuyoruz... Karşıyakada 10 karavandan fazlayız...aynı zamanda İzmir kamp karavan derneği üyesiyiz.....Derneğin 14 Mart ta Karagöl Kamp etkinliği vardır.......sizide bekleriz...Nasipse döndükten sonra tanışırız..Şimdiden güzel kamplara...

Son dakika da buzdolabı test edilmesi ve dolabın bozuk çıkmasıyla karavanımızı almaya gıdemedik-ilerleyen tarihlerde kısmetse artık:(

Serkan bey karagöl gezisine katılamıyoruz maalesef böyle son dakika golüyle:(
Serkan bey sizin karavan cekme-moto?
Kışın park sorununu nasıl çözüyorsunuz?

Sayın akar ailesi karavanınız hayırlı olsun..Bende izmir gaziemirde oturuyorum pino 375 sahibiyim geçen sene faruk beyden aldım iyi bir tercih yaptığınıza inanıyorum..Yeni olarak izmir kamp karavan derneğine üye oldum 14 martta yapılacak olan karagöl gezisine işlerimi ayarlarsam katılmayı düşünüyorum gelirseniz görüşürüz tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın...Ahmet AKTAŞ

fzt4835' Alıntı:
Serkan bey karagöl gezisine katılamıyoruz maalesef böyle son dakika golüyle:(
Serkan bey sizin karavan cekme-moto?
Kışın park sorununu nasıl çözüyorsunuz?
Merhaba...Biz de 350 bir Knaus marka çekme karavanla birde Camper var....Her ikisinide KSK de bir parkın yanında otoparka koyuyoruz..Problem olmuyor..Ama KSK de çok karavan var..hatta gördüğümüz karavanlara bile tanışmak ve yardımlaşmak adına tlf larımızı bırakıyoruz...Kampa katılmanız önemli değil...Gündüz gelin...bekleriz tanışıırız....

Serkan bey karavanı alamadık ama Cumartesi öğleden sonra karagöle gelip sizlerle görüşür-tanışırız
Hüseyin Akar
0533 638 2186

Sevgili Hüseyin Bey aramıza hoşgeldiniz. Bizler Karşıyaka grubu olarak karavanınızı iyi günlerde kullanın diyoruz. Umarım en kısa zamanda karavanınıza kavuşursunuz. Bizler hemen hemen hergün Karşıyakada buluşup fikir alış verişi yapıyoruz. Sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız. Görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın. Selamlar sevgiler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri