2014 ABD Gezimiz İçin Yardım..!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cantunc Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,970
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..!

Sayın Cantunç'a,

Burasının bir meydan okuma sitesi olmadığını hatırlatmak isterim. burada otoritede yok,meydan okumada,benim bildiğim nezaket var. ''silin'' yerine nezaket gösterip siz yazmayın. belkide çoğumuz sizin bildiğimiz yerleri bildiğimiz halde nezaketen okuyoruz, lütfen bunu da bilin! ayrıca burada nazik ve nezaket bilen çok gezgin var.

Etiketler

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki Hüseyin Bey gibi beyefendi bir insanı tanıma mutluluğunu yaşamış birisiyim. Keşke bu yazınızı yazmadan önce onu tanımış olsaydınız.
Bence gezi ve güzergah bilgilerinden daha önemli olan insanı insan yapan değerlerdir. Gezi ve güzergah bilgilerinden daha önemli olan, bu değerleri özümseyip karşımızdaki kişilerle bu değerler içerisinde iletişim kurmak olmalıdır.
Yok eğer böyle düşünmüyorsanız yine sıkıntı yok. Kendi bloğunuzu oluşturabilir ve orada kendi koyduğunuz kurallarınız çerçevesinde engin bilgilerinizi takipçilerinizle paylaşabilirsiniz.

Bilgi değerlidir ancak insandan daha değerli değildir. '' cantunc '' artık üyemiz değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri