www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,413
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Bir macera filmi izlesem ancak bu kadar zevk alabilirdim.

Etiketler

İlker geldi ve Acmat'ı yedekleyerek Arnavutköye götürdük.

1681882.jpg

Önden İlker , arkadan Can bana limana yanaşan gemilere romörklerin yaptığı gibi manevra yaptırdılar.
Başka türlü siteden çıkma şansımız yoktu.

1681887.jpg

1681902.jpg

1681905.jpg

En sonunda Arnavutköyde Cezmi Ustanın önüne yanaşıp aracı teslim ettik.

1681925.jpg

Ve tabii acıkan bünyelerimize ödül olarak MisKöfte ;D

1681927.jpg

tekrar tekrar geçmiş olsun,ellerine sağlık

afiyet olsun :smiley:

bronco ağaç oldum yeğenim hala beklyorum yoksam da güvenlik yardımcı olur ;D

Nadir abi olaylari yakindan takip ettim ama anlatımın müthiş ;) buradan intikam almak lazim. ;D

Jeepcj7' Alıntı:
Nadie abi olaylari yakindan takip ettim ama anlatımın müthiş ;) buradan intikam almak lazim. ;D

;D ;D ;D

Ver Gazı ver, hatta en önden sen git , 3 gün orda bırak için rahatlasın ;D

Herkes çok yorulmuş 3 güne çıkartırsan yine iyi sayılır ;D Mümkünse sanayiden önce paletli kepçe falan ayarla mutlaka lazım olur. ;D ;D

Kurtarıcıyı sonradan getirmektense Ilker Abi ile beraber gitmek lazım ;D vinç problemi yaşanmazsa her etap geçilir. Atasözü der ki "çamura girmek değil, çamurdan çıkmak offroaddur" ;D

Orkun' cum selam... Sarı civciv' in ve benim pilim bitti :smiley: Bile bile lades yapıp girecek arkadaşlara Allah kolaylık versin,bir kere değil ,hiç düşünmesin :smiley: Zaten ormancılar o zeminin o hale geldiğini görürlerse, ki görecekler ! ilk girmeye teşebbüs edecek şahsa,[color=black]'' AMAN ORMANCI ''TÜRKÜSÜNÜ SÖYLETTİRİP,ORMAN KEBABINI NASIL YEDİRİRLER BİLEMEM[/color]:smiley:.. Ekipte en yorulmayan ve en kirlenmeyen ben gözüksem de ( sabah 10.00 da marşa bastım direksiyonun başına geçtim, sabah 05.45 te marşı kapatıp, koltuktan indim....bu zaman zarfında ileri geri ileri geri ,direksiyon başında yorgunluk hissedilmedi...Ayrıca olayın stresinden dolayı o an hiçbirşey hissetmiyorsun...Ta ki yatağa uzanana kadar....Sağ avuç içim vites topuzunu sürekli değiştirmekten ezildi,sol avuç içim direksiyonun sıkmaktan kapanmıyor :smiley: bacakları daha söylemiyorum siz düşünün :smiley: Ama ekipteki herkes canla başla çalıştı.Herkese ben de çok teşekkür ediyorum. Tek başıma her işi yapabilme şansım Unimog ' da mümkün değil.Dolayısıyla ekibin tamamını kutlarım..Herkesten ayrı olarak Halatçı başı İbraaaaam'a ayrıca teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum.Operasyon boyunca soğuktan üşüyüp,yorgunluktan bitap düşüp yanıma oturmaya gelmeyen tek adamdı...Formasını nasıl ıslattığı da resimlerde görülmekte...Ayrıca teşekkürler İbrahim (iceman) :smiley:

orkun abi olayın baş kahramanı ilk kalan abimiz oktay abiydi galiba vinç li bi range tekrar geçmiş olsun kendisine inşallah rangeden vazgeçip ati abinin ki gibi çift vinçli bi cj ye döner en kısa zamanda ;) kamyonla off road olmaz ;) (UNİMOGCU ABİLER UNİ Yİ İŞ MAKİNASI OLARAK GÖRÜYORUZ) şaka bi yana Nadir abi sen 3 günlük bir kurtarmadan daha fazla yoruldun sanırsam fotoları yüklerken tekrar emeklerine sağlık teşşekkür ediyoruz belgesel tadında bizle paylastığın için ..herkese geçmiş olsunn...bol çamurlu seneler...
Jeepcj7' Alıntı:
Kurtarıcıyı sonradan getirmektense Ilker Abi ile beraber gitmek lazım ;D vinç problemi yaşanmazsa her etap geçilir. Atasözü der ki "çamura girmek değil, çamurdan çıkmak offroaddur" ;D

moger,gerçekten de sizleri öldüresiye yoran bitap düşüren bu macerayı sapasağlam sona erdirdiğiniz için hepinizi ayrı ayrı tebrik eder,bu örnek

davranışınızdan her offroadçının ayrı bir ders alacağını ümidediyorum ve almalı da,

tüm ekibe herşey için ben de teşekkür ediyorum :smiley:

cagri_ali' Alıntı:
orkun abi olayın baş kahramanı ilk kalan abimiz oktay abiydi galiba vinç li bi range tekrar geçmiş olsun kendisine inşallah rangeden vazgeçip ati abinin ki gibi çift vinçli bi cj ye döner en kısa zamanda ;) kamyonla off road olmaz ;) (UNİMOGCU ABİLER UNİ Yİ İŞ MAKİNASI OLARAK GÖRÜYORUZ) şaka bi yana Nadir abi sen 3 günlük bir kurtarmadan daha fazla yoruldun sanırsam fotoları yüklerken tekrar emeklerine sağlık teşşekkür ediyoruz belgesel tadında bizle paylastığın için ..herkese geçmiş olsunn...bol çamurlu seneler...

Tamam işte ekip kuruldu;

Gidecekler belli ,

1- Orkun
2- Çağrı Ali
3- ..... Birazdan düşerler

İlker abi kibarca, "Bunca ders e rağmen giden kendi başının çaresine baksın benden paso" demiş, Nadir abi zaten gelemez acmat şaft kesmiş, Mog bakımda, Diğer mog lu arkadaş iki gün aracını orada bırakmış tövbe gelmez, Can zaten çileden çıkmış. İbrahimin buz gibi havada akıttığı ter belli, hala gidelim diyorsanız hiç durmayın. ;D ;D

Askeri bir dayanıklılık testi gibi, herkese geçmiş olsun. 2 günden beri nefes nefese okudum. Anlatım müthiş. Olayın kopma noktasını da acmat ın şaft kesmesi olarak nitelendirebilirmiyiz? O şaft kopmasaydı bu macera olmayacaktı ;D Hepinizi tebrik ederiz.

nadir abi sana bir sorum olacak acmatın şaftını kestigi yerde tamir etme imkanınız olmadımı

Öncelikle herkese geçmiş olsun .
Ciddi bir hasar yada yaralanma olmadan mutlu sona ulaşılmasına gerçekten sevindik .

Takım ruhu ve yardımseverliğin bukadarı zor bulunur gerçekten . Herkes terinin son damlasına kadar zorlamış kendini zorda kalanlar için . Bunun için ayrıca tebrik ediyor ve saygılarımı sunuyorum .

Ayrıca maceranın anlatımı ve öğreticiliğide harikaydı .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR