www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 257
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,421
Ynt: www.kalanbilir.com Off-Road Güncesi (29-30 Aralık 2008 - 01 Ocak 2009)

Herkese günaydın ;D
Hayatımda ilk defa geç kalktım.saat 08.00 :D İhtiyarlık zor zenaat.Allah ne kadar organ vermişse , hepsi ağrıyor.
Yorum yapanlar haklısınız.Biraz macera , biraz da korku filmi gibi oldu.Unimog kasasındaki fotolara tekrar bakıyorum da , beni en çok etkileyen sahneyi şimdi farkettim.
Eksi bilmem kaç derece ısıda İbrahim'in sırtı ter içinde.Bu her şeyi açıklıyor zaten.Kendi gözlerimle önümde suyun bir kaç dakika içinde nasıl buza dönüştüğünü gördüm.
Fotolara devam.

Etiketler

Range ensonunda yaklaşmaya başladı.

1680175.jpg

1680178.jpg

1680179.jpg

Bu arada yazılarda hep çamur deniyor,neçamuruya bataklık resmen:smiley:

Saat 22.00
Yeşil unimogdan sonra ikinci aracı da geniş toprak yola çıkarttık.
8 saatte 2 araç ;D

1680195.jpg

Sıra geldi Acmat'a
Hepmizin sandığı gibi en zor olacağını düşündüğümüz kurtarma aslında en kolayı oldu.Bu süreden de belli.Acmat'ı diğerlerinin yanına tam 2.5 satte aldık.En zor yerleri Unimogun vinciyle geçtikten sonra nispeten ılımlı yerleri streple geçtik.Sevgili Atilla kardeşimin CJ'sini Unimogun önüne bağladık , Acmatı'da Unimogun arkasına.
Valla uçurdular beni , bazen de fazla uçurdular. ;D
Aslında tam videoluk mükemmel sahnelerdi.Ama hiç kimse video mideo düşünecek durumda değildi.Zaten görüyorsunuz benden başka resim çeken yok , çekmesi de mümkün değildi.Çünkü herkesin bir işi vardı.Ben de şunun için çektim.En azından arkadaşlarımıza, üyeleremize öğretici olsun diye.

1680236.jpg

1680237.jpg

1680238.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR